home > koncert > Zombie Strippers, Udav i One Piece Puzzle - tri žestoka benda za ludi provod

kontakt | search |

Zombie Strippers, Udav i One Piece Puzzle - tri žestoka benda za ludi provod

Tog čudnovatog petka 13tog (koji sve više postaje datum za dobru zabavu našeg naroda, a sve manje datum za svakojako opterećivanje nepotrebnim bojaznima kako će nam se nešto loše dogoditi) održao se pravi mali spektakl zanimljivih bendova domaće scene u popularnom pulskom Uljaniku.

Tako su nas svojim radom, hoću reći pojavom, muziciranjem i izuzetnom energijom počastili Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers iz Rijeke, Udav iz Pule i već dobrano razvikani i prepoznatljivi One Piece Puzzle iz Rijeke.
[ Zombie Strippers ]

Zombie Strippers   © tomaž

Interesantno je da smo imali čast prisustvovati prvom javnom nastupu riječkih SSFE Zombie Strippersa uopće!...pa mogu samo izjaviti žaljenje što je njihovom koncertu prvijencu prisustvovalo vrlo malo posjetitelja, ali je zato nekolicina fanova ovog dramatično horror trash benda uspjela izuzetnim žarom pozdraviti svoje ljubimce i tako im, nadamo se, uliti dobru dozu entuzijazma u nihov figurativni bocun kreativnosti i opće pojave na sceni hrvatske glazbe, kojeg su tek počeli puniti.

Mladi, dugokosi, žestoko pofarbani u nekakve horror kreature koje ne želimo sresti dok sami koračamo ulicom, još žešči i atraktivniji u prezentiranju svojeg glazbenog izričaja, Zombie Strippersi su nas jednostavno prodrmali svojim uber žestokim pjesmama poput Super Sexy Flesh Eating Zombie Strippers, Grave On, What a Hell, RoadRunner,...
[ Zombie Strippers ]

Zombie Strippers   © tomaž

U poplavi bendova s pjevačicom kao dominantnom figurom, a u rock/metal/horror/trash glazbi koju stvaraju, ovaj bend je svakako nadmašio sva očekivanja prisutnih posjetitelja i vjerujemo da će se za njih i te kako još čuti, a mi im svakako želimo veliki uspjeh na širokoj poljani glazbene scene kojom su uspjeli kročiti.
[ udav ]

udav   © tomaž

Nakon fascinantnih Zombie Strippersa scenski su nam se predstavili ne manje fascinantni tročlani bend Udav iz Pule. Naravno, i Udav je tog petka imao svoje poklonike koji su ih svestrano bodrili i pozdravljali kako dojmljivost njihovog muziciranja tako i svaki vulgarni izraz kojim nas je frontman Udava zdušno častio. Opus njihove glazbe vrti se oko nekakvog underground/hard-core/noise zvuka, a uspjeli smo poslušati njihove Prljave ruke, Blueberry, Happy End/Cactus Frenzy,...glasne i dopadljive maši/glavom/alternativno glazbene žestice. Udav zvuči samouvjereno, zvuči kvalitetno i nimalo nas nisu 'udavili', pa se nadamo njihovom ponovnom koncertu uskoro i toplo ih preporučamo poklonicima prave dobre alternativne glazbe.
[ One Piece Puzzle ]

One Piece Puzzle   © tomaž

Negdje oko ponoći na stage su stupili One Piece Puzzle iz Rijeke, još jedan od izuzetno žestokih, dojmljivih i brutalno dobrih bendova koji su se u zadnje vrijeme pojavili na domaćoj glazbenoj sceni. Njihovom pojavom tog petka 13tog u Uljaniku vjerujemo da su svi prisutni doživjeli pravu ekstazu prave dobre live izvedbe kojom nas One Piece Puzzle uvijek nesebično časti i istovremeno oduševljava. Plesali jesmo, pjevali jesmo - sad kad smo već naučili sve tekstove s njihovih 13 zlatnih hitova - a istovremano, možebit nesvjesno, zahvaljivali svim mitološkim glazbenim Muzama čiji su štićenici One Piece Puzzle.

Tako su nam One Piece Puzzle, u prodoran glas i izuzetno dojmljivo samouvjerenu pojavu na stage-u pjevačice Ratke, prezentirali svoje Derem!Rokam!Guzim!, Paranoja, Kanta meda, meni omiljenu Tuć tuđu babu, itd., itd.
[ One Piece Puzzle ]

One Piece Puzzle   © tomaž

Sve u svemu, Zombie Strippers, Udav i One Piece Puzzle su nam uspjeli pružiti pravu malu scensko-glazbenu poslasticu i nadamo se da će tako i nastaviti na oduševljenje svih poklonika ovakvog tipa zabave.

sandra vučetić // 19/11/2009

> vidi sve fotke // see all photos

Share    

> koncert [last wanz]

cover: Noflipe, Martin Ladika @ Dva Osam, 21/03/2023

Noflipe, Martin Ladika @ Dva Osam, 21/03/2023

| 28/03/2024 | ujak stanley |

>> opširnije


cover: KING UBU + JEMBRELA, 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + JEMBRELA, 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 26/03/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 24/03/2024 | dora p |

>> opširnije


cover: TUROBNI MOYER, 18/03/2024, Močvara, Zagreb

TUROBNI MOYER, 18/03/2024, Močvara, Zagreb

| 20/03/2024 | horvi |

>> opširnije


cover: Hania Rani@Cankarjev dom Ljubljana

Hania Rani@Cankarjev dom Ljubljana

| 20/03/2024 | bir |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*