home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Sirup, 25-26/03/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Sirup, 25-26/03/2011

Na Discotheque (petak, 25/03) idu Sabrina Brnić i Ivan Hećimović. DObitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Za večer s Petrom Dundovom (subota, 26/03) u subjektu napiši ''dundov'', pošalji mail sa svojim imenom i prezimenom na naš mail nagradnjacha@terapija.net najkasnije do 25/03/2011 zaključno s 12.00 h i nadaj se da ćemo baš tebe izabrati!

Sretno!

-----------------------------------------------------------------------------------

DISCOTHEQUE with TIM SWEENEY (DFA, Beats In Space) USA

Tim Sweeneyev beats iz svemira kroz New York ravno u Zagreb

Sweeney je poznat i kao official DFA DJ te autor kompilacija za igru Grand Theft Auto

Kad netko ima aktivnu publiku od 200 000 ljudi svaki tjedan koja downloada njegovu radio emisiju, vjerojatno jednu od najkvalitetnijih trenutno dostupnih te kad iza njega stoji, danas već kultna etiketa DFA, čiji je oficijalni DJ, onda tog čovjeka treba ponovno dovući preko bare i ponoviti njegov odličan nastup u Sirupu prije godinu dana.
Timova priča krenula je prije desetak godina kad je na studentskom radiju njujorškog sveučilišta pokrenuo svoju emisiju ''Beats in Space'' u gluho doba noći, no svojom izvanrednom, žanrovski neograničenom selekcijom i gostovanjem poznatih njujorških underground DJ-a, dovelo ga je do prime-time termina i šire publike. Kad su se u njegovom eteru počele pojavljivati face kao što su Carl Craig, Superpitcher ili Prins Thomas, bilo je jasno da ''beats in space goes global''.
Osim što je popularnost Timove emisije rasla, ona ga je dovela i do same srži glazbenih underground krugova u New Yorku pa je tako putem hip hop legende Steinskog došao do James Murphya iz LCD Soundsystema postavši njihov tour DJ. 2003. izdao je i prvi official DFA miks za magazin Muzik, što će biti prva u nizu DFA kompilacija u njegovoj produkciji. Za pasionirane gamere, zanimljiv će biti podatak da je Sweeney surađivao sa tvrtkom Rockstar Games te slagao glazbene kompilacije za poznati serijal Grand Theft Auto:San Andreas.
Sweeney sa Tim Goldsworthyom, producentom bendova UNKLE, The Rapture i Hercules&Love Affair čini "T&T" tandem koji izdaje za već spomenutu DFA etketu, a posljednjih eje godina aktivan i kao producent sa izdanjima na Gomma rec. i RVNG.
Zanimljiva je i činjenica da se Sweeney, bez obzira što nastupa diljem svijeta, gotovo svaki utorak vraća u New York i uređuje svoju emisiju. Jedina iznimka bila je mini turneja za desetu godišnjicu 2009., kad se ''Beats in Space'' emitiro iz Los Angelesa, Glasgowa, Sydneya i San Francisca, gdje je i pokrenuo mjesečnu ''West Coast'' rezidenciju. Iste godine Time je pokrenuo i vlastitu etiketu Beats in Space records na kojem je prvo izdanje imao, danas mega-popularni Tensnake.
Domaćin večeri je kao i uvijek rezident Sirupa Pytzek, cijena ulaznice je 50kn, a happy hour traje od 23h do 01h.

-------------------------------------------------------------------------------

PETAR DUNDOV I PRIJATELJI

Prvo proljetno izdanje prijateljskog DJ druženja pod nazivom Petar Dundov i prijatelji održati će se u subotu 26. ožujka 2011. u zagrebačkom Sirupu, a u goste dolaze jedan novi i jedan stari gost. Iz sunčane Pule umjesto razglednice stiže DJ Unique, a repriza za DJ pultom pripala je odličnom Zoranu Reliću, čiju snimku prve svirke kod Petra možete poslušati na popularnom glazbenom online okupljalištu Soundcloudeu.

Unique (TNG)
DJ Unique dolazi iz Pule i predstavlja novu generaciju DJ-a koji svojim svirkama vrlo brzo skupljaju brojne fanove. Član je TNG Productions glazbene agencije koju je osnovao još 2005. godine zajedno s prijateljima koji, kao i on, svoju strast i budućnost vide u glazbi. TNG je do sada organizirao niz glazbenih evenata na kojima su gostovala mnoga svjetska DJ imena (Andy Moor, James Zabiela, Marko Nastic, Desyn Masiello, Seb Fontaine, Filterheadz…) a Unique je gramofone dijelio s legendama kao što su Dubfire (Deep Dish), Erick Morillo, James Zabiela, Desyn Masiello, Seb Fontaine, Nick Warren, Monika Kruse i Hernan Cattaneo. Ne zaustavljajući svoju glazbenu putanju isključivo na DJingu, Unique uskoro očekuje prva izdanja svojih produkcijskih uradaka. Mlad i perspektivan!
Zoran Relić (Freefloating Music, Zagreb)
Zoran se počinje ozbiljno baviti glazbom 2007. kada shvaća da se tehnologija toliko razvila da pod njezinom prismotrom produkciju može stvarati i 'kod kuće'. Pod stalnom znatiželjom na raznim clubbing eventima u Zagrebu od 1998. do danas stalno traži punktove inovativnosti kroz koje prihvaća zvukova kao rezultat usmjeravanja emocija, ponekad s njima u vezi, ponekad u svađi. U 2010. povezuje se s glazbenim kolektivom Freefloating Music gdje nalazi istomišljenike vrlo otvorenih pogleda na elektroničku glazbu od kojih dobiva dodatni motiv i podršku u svakom pogledu. Pod takvim smjernicama izdaje nekoliko netlabel releaseova koji su bili od značaja za publiku koja je u njima pronašla nešto drugačije od mainstream smjerova. Izdaje jedan singl na prvoj Freefloating kompilaciji sa renomiranim imenima kao što su Jolka, Davor, Brighton, Examine i Andlar. Isto tako izlazi njegov najnoviji album Emblazed Shades za Load And Clear netlabel iz Belgije koji je sukus njegovog zadnjeg stvaralaštva koje je bazirano na ambientalnoj, deep i underground tematici. Zoran počinje svirati po klubovima od 2009. kada je pozvan na večer Kinetic netlabela u K4, svirao je na Moving eventu u Novom Marofu, Ekstraktu z bregov te poznatijim zagrebačkim klubovima kao što su Masters i Londoner.
Ulaz na Petra i prijatelje iznosi 30kn prije 00h, odnosno 40kn poslije 00h, a happy hour traje od 23h do 01h

terapija.net team // 24/03/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*