home > najawa > BOOGALOO OPEN AIR, 09.07.2005.

kontakt | search |

BOOGALOO OPEN AIR, 09.07.2005.

Potvrđeni su svi izvođači najvećeg koncerta u srcu grada. Boogaloo Open Air ugostit će čak 15 sjajnih bandova u trajanju od punih 13 sati na tri različita koncertna prostora - terasi, klubu i baru. Veliki open air koncert započet će u 15 sati na otvorenoj terasi kluba, nakon 23 sata preselit će se na veliku binu unutar kluba i na malu binu u Boogaloo baru. Uz puno raznih glazbenih stilova od rocka, popa, hip-hopa, funka, countryja i hard rocka, te uz vrhunsku tehničku opremu koncerta sa velikim razglasom, rasvjetom, video zidovima ne sumnjamo da će ovakav atraktivan program zasigurno donijeti događaj za koji će se tražiti ulaznica više i o kome će se još dugo pričati. Rock klub Boogaloo je u svom kratkom radu (od 15. siječnja 2005) uspio ugostiti velik broj značajnih izvođača, pa je tako i za završetak prve sezone sakupljena prvoklasna ekipa. Evo i detalja o izvođačima:

PSIHOMODO POP - Nakon fantastičnog rock'n'roll spektakla Psihomodo pop-a u punoj dvorani Doma Sportova u Zagrebu, band nastavlja sa velikom hrvatskom turnejom u sklopu promocije svog novog, desetog albuma "Plastic Fantastic" s kojim se Psihomodo pop vratio u sam vrh hrvatske rock scene i s kojeg su do sada skinuta dva vrlo uspješna singla - video spota "Linoleum Boy" i "Daj Mi Pusu". Ovo je zadnja prilika da se Gobca i ekipu ove godine vidi u Zagrebu, a oni su za svoj nastup na Boogaloo Open Air-u pripremili presjek najboljih stvari iz cijele karijere i to u novim nabrijanim i žestokim aranžmanima. Psihomodo su već odavno među legendama rock'n'rolla ovih prostora, a u to će nas uvjeriti i svojim prvim nastupom u Boogaloou.

ZABRANJENO PUŠENJE - Iako su Zabranjeno Pušenje završili svoju maratonsku turneju "Bog vozi Mercedes" sa velikim koncertom u Boogaloou i posvetili se snimanju novog albuma i radu na muzici za film "Krovni talas" režisera Jasmina Durakovića (u kojem se čak pojavljuju i kao glumci) odlučili su prekinuti rad u studiju kako bi se pojavili na Boogaloo Open Air-u jer je baš taj završni koncert turneje na istom mjestu 05.03. bio trijumfalan i jedan od najposjećenijih u kratkom radu rock kluba Boogaloo. Sejo Sexon i ekipa spremili su najbolje od najboljeg za svoje pojavljivanje u Zagrebu, a obećavaju, uz stare hitove i premijerno izvođenje neke od novih pjesme sa nadolazećeg albuma "Hodi da ti čiko nešto da".

GUSTAFI - Legendarni Istrijani su vrlo rado viđeni gosti u Zagrebu, a njihove "štale" (kako oni nazivaju svoje koncertne happeninge) su svaki puta izvor sjajne zabave. Njihova tex mex istarsko čakavska veselica ovaj puta ima i jedan novitet jer su Gustafi upravo u studiju snimili novi singl. Edi i mnogobrojna ekipa obećavaju svima na Boogaloo Open Air-u još jedan u nizu svojih legendarnih koncerata, a kako im je ovo prvi nastup u Boogaloou očekuje se da daju sve od sebe.

VLADA DIVLJAN i NEVLADINA ORGANIZACIJA -"Vječni dečko" Vlada Divljan ima sa Zagrebom sentimentalnu vezu - tako ga tu uvijek rado ugostimo, kako iz vremena Idola, suradnje sa Le Cinema, gostovanja sa njegovim All Stars Bandom ili solo pojavljivanja kao gosta na koncertima. Nakon nedavnog gostovanja u "Retromaniji" Vlada je odlučio sa svojim novim bandom "Nevladina organizacija" održati premijerni nastup na Boogaloo Open Air-u. Sprema se red svih njegovih velikih hitova sa naglaskom na Idole i izvrsna svirka novog pratećeg banda.

ELEMENTAL - Hip-hop band Elemental svojim je trećim albumom "Male stvari" i najvećim ovogodišnjim hitom "Romantika" prekoračio uske okvire stila i prešao u prvu ligu izvođača koji pune svaki prostor gdje zasviraju. Predvođeni sjajnim vokalom neponovljive Remi (Zlatna kugla za najbolju pjevačicu godine) oni će se predstaviti izvrsnom živom svirkom svog sedmočlanog sastava. Nakon izvrsnih nastupa u zagrebačkim klubovima ovo će biti prva svirka Elementala u Boogaloou.

VATRA - Mladi Virovitičani su sa svojim trećim albumom "Prekid programa" prosvirali Hrvatsku uzduž i poprijeko i izrasli u jedan od najboljih live bandova na ovim prostorima. To će dokazati i svojim nastupom na Boogaloo Open Air-u, gdje su prije nepuna tri mjeseca odsvirali svoj prvi veliki zagrebački koncert. Njihovi singlovi redovito zauzimaju prva mjesta domaćih top lista tako da će ovaj nastup biti svojevrstan best of njihove karijere, a novi žešći aranžmani predstavljaju ih kao punokrvni rock band.

FALI V - Upravo je izašao drugi, dugo očekivani album dubrovačko - zagrebačkog banda Fali V "Blud" i donio im dobre kritike i sjajan prijem publike na promotivnim svirkama. Novi pjevač, nove stvari, novi bubnjar, još bolja svirka i vesela plesna mješavina funkyja, hip hopa, rocka i reggaea garantiraju sjajnu zabavu. Ovo će im biti prvo pojavljivanje pred velikim brojem zagrebačke publike i "vatreno krštenje" njihovog novog albuma.

HARD TIME - Doajeni hard rock zvuka u Hrvatskoj Hard Time upravo su završili snimanje svog trećeg albuma i vraćaju se iz faze mirovanja u aktivni rock život. Kako bi povratak bio na velika vrata tako nakon nastupa na Boogaloo Open Air-u kreću na najveći hard & heavy festival u Europi - Wacken Open Air gdje će se potruditi opravdati poziv organizatora i pokazati što znaju pred 50-tak tisuća ljubitelja žestoke glazbe koji se tamo svake godine okupe. Na Boogaloo Open Air-u će nakon dugo vremena zasvirati u Zagrebu i predstaviti i neku novu pjesmu sa nadolazećeg albuma "Hard street rock'n'roll" koji izlazi na jesen.

ELEKTROBUDA - Band ElektroBuda sakuplja članove bivših Majki i Kojota. Rock'n'roll koji ovaj band svira moći ćemo na jesen čuti na njihovom albumu prvijencu, a kako funkcionira veza Vinkovci, Čakovec, Zagreb, Rijeka možete provjeriti na njihovom nastupu na Boogaloo Open Air-u. Zoki i Kilmister iz Majki, Alen i Bobo iz Kojota uz Danka iz Kote G4 garantiraju pravu rock zabavu.

EMIR & FROZEN CAMELS - E&FC su band koji rijetko nastupa u Zagrebu, pa će ovo biti prilika njihovim fanovima da ih vide i čuju u novoj postavi. Nakon suradnje sa basistom legendarnih AC/DC Cliff Wiliamsom, Emir i njegova zagrebačko-zadarska ekipa koncertiraju najviše po BiH promovirajući vrlo uspješni album "Znam". Njihov prepoznatljiv pop rock zvuk garantira sjajnu zabavu.

FLYER - Mladi zagrebački band Flyer je jedno od najugodnijih iznenađenja hrvatske glazbene scene. Njihov veseli pop rock zvuk i čak tri hita "Stanica prema suncu", "Želim najviše" i suradnja sa Josipom Lisac "O jednoj mladosti" doveli su ih na prva mjesta top lista Otvorenog i Zagrebačkog radija, te ih doveli pod okrilje Croatia records. Svoju popularnost i kvalitetu potvrdili su i osvajanjem Zlatne Koogle za nadu godine, a sa čak tri ženska vokala osvojili su i srca publike.

TRANZISTOR - Dečki iz Dubrave su na pravom putu da postanu ono što su Prljavo Kazalište bili na početku svoje karijere - pravi rock band. Veza sa Kazalištem nije samo u mjestu radnje već i u tome da se na njihovom prvom singlu "Jedno znam" kao gost na vokalu pojavljuje legendarni Davorin Bogović. Ovaj mladi i uigrani band sa takvom lakoćom svira i stvara pjesme da je objavljivanje albuma samo stvar dana, kao i njihova šira popularnost.

PICKSIEBNER - Jedan od najveselijih i najoriginalnijih zagrebačkih bandova zove se Picksiebner. Svoju glazbu nazivaju hard - country što je i najbliže opisu veselice koju ovi dečki priređuju. Svoj status klupske atrakcije potvrđuju sa prepunim prostorima gdje god se pojave. Evo prilike da ih čuje i širi krug ljudi.

BLUES MACHINE - Kada čuju Blues Machine posjetitelji klubova misle da im je sjajnu svirku priredio neki američki band. Iako je njihov basista stvarno Amerikanac to samo govori o vrhunskoj svirci na tragu Steve Ray Vaughna koju ovi žestoki dečki ispaljuju. Gitaristički blues rock kakav se na ovim prostorima rijetko čuje.

POBJEDNICI "idemo" FESTIVALA - Band koji će imati priliku otvoriti ovogodišnji Boogaloo Open Air biti će pobjednik "idemo" demo festivala koji se održava tjedan dana ranije u klubu Boogaloo i tako dobiti priliku da pokaže što zna u društvu "pravih" bandova. Tko će to biti saznat ćemo uskoro!?

kichmar // 27/06/2005

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

| 17/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
BOOGALOO OPEN AIR
09.07.2005. od 15 do 04h
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]
  • 19/04/2024 > 21/04/2024 | zg, studentski centar
    27. izdanje crš - zagreb comic cona
    ------------------------
    kevlar bikini
    luxus lord
    ka'rah
    biciklić
    jura klavijatura
    ciroza jetre
    gretta
    no more idols
    stare pizde
    pater papula
    ---------------
    ulaz je sasvim besplatan.
  • 20/04/2024 | zg, močvara
    indie-rock
    -----------
    widowspeak (usa)
  • 20/04/2024 | [srbija] novi sad, studio m
    knjižara bulevar books:
    -------------------
    dreddup (ns)
    mrt (ns)
    >> najawa @ terapija.net
  • 21/04/2024 | zg, močvara
    rusko crno gvožđe
    -------------------
    grima (rus)
    ultar (rus)
  • 23/04/2024 | zg, tvornica
    godspeed you! black emperor
    >> najawa @ terapija.net

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*