home > najawa > "RAVE'N'ROLL" party with: Mr.DJ Dario, Zoky, Teo Harouda @ Mungos-Kashina, 10/12/2011

kontakt | search |

"RAVE'N'ROLL" party with: Mr.DJ Dario, Zoky, Teo Harouda @ Mungos-Kashina, 10/12/2011

"Musica Futura" i klub Mungos+Kashina 10. prosinca dovode legendu hrvatske elektronske scene- Mr. Dj Daria te "Rave'N'Roll" organizaciju na čelu s Dj Zokyjem i Dj Teom Haroudom. Iskusni dj trojac svojim će setovima osigutati nezaboravni provod uz vrhunske rave zvukove koji će sve željne odličnog klubskog provoda rasplesati i dovesti do ekstaze.

U želji da se početkom hladnog prosinca ljubitelji vrhunske elektronske glazbe zagriju pomno odabranim setovima i klubskim programom, zajedničke snage u pripremi nove party poslastice udružile su dvije uspješne zagrebačke organizacije klubskih programa- Musica Futura i Rave'N'Roll organizacija.

Rezultat zajedničkog rada navedenih organizacija je zanimljivi "RAVE'N'ROLL" party koji će osmjeh na lice donjeti svima koji su upoznati s neumorno izazovnom i kvalitetnom postavom domaćih dj-a. Mr. Dj Dario, te Dj-i Zoky i T.Harouda s izbrušenim stilskim izražajem, velikim iskustvom iza dj miks pulta te priznatim radom, predstavljaju moćan line up najnovije party zabave. Radi se o dj-ima koji na hrvatskoj elektronskoj sceni godinama utiskuju visoke standarde vještog i bezkompromisog stila dj-inga. Navedeni dj trojac, 10. prosinca 2011. godine, podsjetit će kako doživjeti party za pamćenje, uz odličan rave zvuk i posebnu atmosferu legendarnog kluba Mungos+Kashina. Kombinacija afirmiranih domaćih dj-a i magnetičnog okružja Mungosa sve će posjetitelje potaknuti na razigrani ples i na razmjenu pozitivnih vibracija, koji se mogu očekivati do ranojutarnjih sati.
[  ]

Musica Futura je organizacija koja je nastala s ciljem da se kroz idejne i realizirane projekte posjetitelji vrate u najbolji undrground klub Hrvatske te da kvalitetnije i uspješnije promovira scenu kvalitetne elektronske glazbe Mungos je svakako jedan od najboljih klubova ovog dijela Europe i stoga bi bilo šteta da mnogobrojni obožavatelji budu uskraćeni za dolazak u kultni klub kojega istinski vole svi poklonici elektronskog beata.

Rave'N'Roll organizacija nastala je početkom 2010. godine. Nakon 10-tak godina prijateljstva te više zajedničkih uspješnih projekata (Kombination, Invazia, Zagreb calling itd.) Dj Zoky i Teo Harouda odlučili su započeti još jedan serijal partya na kojem bi gostovali kvalitetni umjetnici iz cijeloga svijeta te prezentirali modernu elektronsku glazbu svih smjerova. Do sada su odradili preko 10 Rave'N'Roll partya na kojima su svirali Marko Nastić, Baas Moy, Dj Boss, O.B.I., Ivee, Paul Langley, Lexis, Andrea Leme, Arbeiter te čitava plejada domaćih dj-eva. Iz navedenih je razloga Rave'N'Roll postao sinonimom za dobru zabavu u Zagrebu. (www.facebook.com/Rave.N.Roll i www.facebook.com/Ritam.Zabave)

Uvijek rado viđen gost Mungosa, Mr. Dj. Dario (Dario Vuković) status kultnog dj-a stekao je sredinom 90-tih godina u klubu- Mungos+Kashina. Bio je i dugogodišnji rezident zagrebačkog kluba The Best, a uz nastupe u navedenim klubovima ostao je zapamćen i kao jedan od osnivača projekata Kraljevstvo, Perfection i Old School. Kroz svoje nastupe Mr. Dj Dario nastoji ostaviti dojam originalnog i prepoznatlivog stila dj-inga, zbog čega interes za njegove nastupe godinama ne jenjava. Danas svira modernu glazbu u duhu ovog vremena- novu minimalističku glazbenu formu koja je prožeta dubokim zvukovima tech housea, housea i modernog techna.

Mungos+Kashina mjesto je koje je ostalo zapamćemo po održavanju nekih od najboljih partya u zlatno doba rave pokreta 90-ih godina, gdje je vladala atmosfera koju je danas riječima teško opisati. Danas i nakon više od 15 godina postojanja, klub privlači respektabilan broj istinskih ljubitelja elektronske glazbe i štovatelja underground scene. Oni se iznova vraćaju na kvalitetne i provjerene programe elektronske glazbe, koji oduševljavaju kako staru tako i generciju mlađih poklonika ubrzanih zvukova techno glazbe.

Nova prigoda za vrhunsko uživanje u kvalitetnim i probranim rave zvukovima koji će ispunjavati Mungos+Kashinu, bit će 10. prosinca 2011. godine. Afirmirani domaći dj-i koji Mr. Dj Dario, Dj Zoky i Dj T.Harouda pozivaju sve ljubitelje istinske elektronske glazbe na još jedan nezaboravni elektronski tulum, na kojem će navedeni dj- trojac svojim setovima osigurati vrhunsku predblagdansku zabavu i publiku dovesti do ekstaze.

Cijena ulaznice: 30/50 kn-a.

promo girl // 02/12/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*