home > najawa > DAN BEZ AUTOMOBILA @ 22/09/2012

kontakt | search |

DAN BEZ AUTOMOBILA @ 22/09/2012

Grad Zagreb i Udruga "Moj Bicikl" vas pozivaju na cjelodnevni event:
DAN BEZ AUTOMOBILA

Subota 22. rujan, 2012. @ Savski nasip - most Slobode 12.00-22.00h
Likovne radionice/ocrtavanje bicikala/ graffiti jam/ šamanski bubnjevi
Otvorenje skate parka na Jarunu

U subotu 22. rujna Grad Zagreb i Udruga "Moj Bicikl" vas pozivaju da obilježite Dan bez automobila na Savskom nasipu/mostu slobode počevši od podne pa sve do deset navečer. Ovo obilježavanje uključuje likovne radionice, ocrtavanje bicikala, graffiti jam i mnoge druge aktivnosti! Ako se nađete u blizini Jarunskog jezera, svratite na otvorenje skate parka. Povedite svoje najmlađe za ruku i pokažite im kako izgleda jedan kreativni dan bez automobila!
[  ]

Udruga "Moj Bicikl" i "Trip to Zion" pozivaju vas na:
NOĆ BICIKLA
Subota 22. rujan, 2012. @ Klub Močvara od 22.00h
Upad: besplatan
Dva floora (reggae/jungle/dub - drum 'n' bass/dubstep )
Ako ste željni noćnog provoda, Udruga "Moj Bicikl" i "Trip to Zion" vas pozivaju na večernji dio programa u klubu Močvara koji su za vas besplatno otvorili svoja vrata! Tu su dva floora: reggae/jungle/dub i drum 'n' bass/dubstep! Za sve bicikliste željne zabave, dođite na Noć bicikala i provozajte svog dvokotačnog ljubimca!

Reggae/ jungle/ dub floor

KING SHANGO SOUND
King Shango Sound aktivan je cijele godine na klupskoj i festivalskoj sceni između čega energiju sakuplja u prirodi. Poznati su i po organiziranju FISTT Art festa i radio emisiji PulaP Reggae Station na HR1, a u glazbenim vodama po seriji remikseva kao i plodnoj suradnji s domaćim vokalistima (2Steppaz, Nina Davis, MC Big Oz, Stinky Ranks), londonskom Ms. Tenzom (ex Fyah) i kanadskim Andrew T-em. Gosti Mastersa sjećaju se vrlo dobre i euforične atmosfere na njihovim Outernational bashmentima s gostima iz Slovenije, Italije i Francuske.

GOX MASSIVE
Massive Gox je poznat po zanimljivim setovima koji se sastoje od vještih mikseva stilova kao što su dub, dubstep i reggae roots, a često kombinira apstraktne zvukove hip-hopa i d'n'b-a i electra, pa čak i rocka. Na svojim setovima i dalje će najčešće čuti zvuk iz francuske etikete Jarring Effects.

JAN BECELE
Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni već niz godina, i to u ulozi DJ-a, VJ-a, kao i organizatora brojnih glazbenih događanja. Godine 2005. pokreće inicijativu Trip to Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih sedam godina. Kao DJ i VJ konstantno nastupa po brojnim klupskim događanjima, te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic…
[  ]

Drum 'n' bass/dubstep

PUDLICA
Pudlica je novopečeni dubstep dj, proizašao iz Trip to Zionove dj radionice gdje je upijao znanje i vještine Danny Bwoy-a s kojim je i odradio svoje prve nastupe. Vrti raznolik dubstep; sve od dubokih mračnih basslinija do "brostepa",što se moglo i čut na dosadašnjim eventima (DUBstepKLUB, Balkan Jungle) na kojima je dijelio stage s mnogim domaćim i regionalnim dj imenima.

AGREGAT
Petar Gregurec-Gregga poznatiji kao DJ Agregat jedan je od osnivača Kolektiv magazina i klupski DJ stalno prisutan na okupljanjima skejtera i snowboardera. Od njega možete očekivati dobru dozu drum 'n' bassa i dubstepa!

KODIN
Sound, graphic i web dizajner iz Karlovca, Dinko Filipović, poznatiji kao Kodin je jedan od hrvatskih drum&bass producenata i dj-a koji se može pohvaliti s prvim hrvatskim drum&bass izdanjem na vinylu za britanski Ascenzion Records. Trenutno težište produkcije mu je uglavnom drum'n'bass, no još uvijek se tu nađe i ponešto breakbeata, trip-hopa, hip-hopa i experimentale čijim je utjecajima i obilježena njegova produkcija. Njegovo prvo izdanje na vinylu bilo je "Girl In A Delirium" 2007. godine. Tu je i EP sa tri pjesme "Right on", "Wooden dummy" i "Nothing to see" za talijanski label Subculture Music kao digitalni release. Njegovo najsvježije izdanje je remix pjesme "Binary" od poznatog britanskog producenta Diode-a na američkom labelu Ammunition Recordings. Uskoro izlaze trake za Mindtech Recordings i Close2Death. U 2010.g u suradnji s varaždinskom underground vokalisticom i umjetnicom Diyala-om producira dvije trake "Manwhore" i "Can't make me". Također je jedan od članova industrial benda Mass Hypnosis iz Zagreba za koji radi produkciju i samplove zajedno s drum&bass dj-om i producentom Odium-om (Bass Invaders, Protokol). Nastupao je širom Hrvatske, trenutno je dio LED kolektiva [KA] i Jabbatona [ZG].

LEEKS
Početkom 2007. godine otkriva čari drum'n'bass zvuka koji postaje njegova najdraža okupacija. Iste godine nastupa kao DJ na Nu-Comers night-u, osniva d'n'b bend Overbears te počinje raditi beatove. Godine 2008. priključuje se Dirty Beatz kolektivu koji pod tim imenom organiziraju događanja na sceni više od deset godina. Trenutno je zaokupljen minimal, deep, neuro zvukovima koje istražuje u samostalnim projektima i raznim kolaboracijama specijalno s Theron Tourettom koje ćete uskoro čuti.

TEKITOKA
Ova mlada dama spoznala je što znači "ljubav na prvi zvuk" kad je prvi put slučajno čula drum&bass. Znala je da je to to. Znala je da ta glazba mora činiti sastavni dio njezina života. Prije otprilike četiri godine počinje eksperimentirati s produkcijom drum&bass-a, pri čemu razvija veliku ljubav i prema samom zvuku i njegovim beskonačnim mogućnostima transformacija, što ju trenutno dovodi do želje za produkcijom filmske glazbe. Odnedavno je članica LED kolektiva iz Karlovca s kojim ostvaruje i svoj prvi nastup u Novom Marofu pod organizacijom Moving Udruge. Nedugo nakon, bilježi svirke na Dnb Session, Jabbatonu, Dubmartu.... Stilovi koje preferira su neurofunk i techstep.
SAPLEO
Mladi Trip to Zion koji je u kratko vrijeme postao sastavni dio scene s uvijek svježim dj setovima. Ljubitelj je mračnijeg i dubokog dubstepa i d'n'b-a.

promo girl // 18/09/2012

Share    

> najawa [last wanz]

cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*