home > najawa > NAVODNJAVANJE MOČVARE @ Močvara, Zagreb, 06/09/2013

kontakt | search |

NAVODNJAVANJE MOČVARE @ Močvara, Zagreb, 06/09/2013

Trip to Zion predstavlja:
NAVODNJAVANJE MOČVARE otvaranje sezone na tri floora
reggae / dub / jungle / drum 'n' Bass / dubstep / psy trance
Petak 6. rujan, 2013., start: 18h, Klub Močvara, Trnjanski nasip
Ulaz: besplatan

U petak 6. rujna Trip to Zion te poziva na tradicionalno navodnjavanje Močvare! Za ovogodišnju ediciju pripremili su vam klupsku zabavu u trajanju od 12 sati (18-06) na tri različita floora-dvorište, klub i šank. Na dvorišnom flooru zabava počinje već u 18 sati s Cool Ruler Soundom, Slavonija Vibes Syndicateom i Highgrade Commanda Soundsystemom. U klub dolaze gosti iz Kanade J.F.Killah i Eradik, pridružuje im se i Fokus i Massive Gox iz Srbije, ali nikako ne smijemo zaboraviti i našu snagu, Duboka. Šank floor tradicionalno je rezerviran za trance moment: tu su Jack the Tripper i Blue Forest. Ulaz je besplatan pa svakako navratite na otvaranje sezone 2013./2014. , nećete požaliti!

SUMMER REGGAE FIESTA @ Dvorište Močvare 18h - 22h
reggae/dub - doživite s nama zalazak sunca

Cool Ruler Sound mlađi je velikogorički dvojac. Sastoji se od dva dj-a, selektora i vokalista. Okupili su se 2010. godine s misijom promocije i (o)čuvanja roots reggae zvuka i kulture. Želja im je nastaviti širiti poruku i vibracije koje nosi reggae glazba. To čine prvenstveno slušajući, puštajući i plešući na roots. Nyahbinghi, roots, rocksteady, lovers rock, rub-a-dub, dub je zvuk koji možete čuti kad Cool Ruler vlada!

Highgrade Commanda Soundsystem
Očekuju vas dva selektora, a njihova selekcija sastojat će se od psy duba pa sve do steppersa i digitalnog, te će vas zagrijati na dvorištu Močvare.

Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv od nekoliko zaljubljenika u dub reggae zvuk koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije. Ekipa se upoznala preko Seasplasha i na nekoliko nastupa na kojim su zajedno nastupali skužili su zajedničku ljubav prema dub i reggae zvuku i stvorila se ideja o kolektivu koji bi okupljao dub reggae selektore iz Slavonije i u Slavoniji predstavio taj zvuk.
www.facebook.com/slavonijavibessyndicate

BASS EXPLOSION @ Klub Močvara 22h - 06h
dub/jungle/d'n'b/dubstep

J.F.Killah (Shah DJ's /Kanada) počinje svoju dj karijeru 2005. godine, a nekoliko godina kasnije u Vancouveru pridružuje se kolektivu Shah DJ's. Njen brz napredak na underground sceni u Vancouveru omogućio joj je brojne klupske nastupe, kao i gostovanja na radio emisijima poput Art of Beatz i Shadow Jugglers. Njene neumovljive vještine osigurale su joj nastupe prije Camo & Krookeda, Loadstara, Netskya, Spora, Danny Byrda, Dirty Phonicsa, Shimona i mnogih drugih... Jedno od njezinih najnovijih dostignuća je mini miks zajedno s Eradikom koji je objavljen za wickedbad.net. Ona kao svoje oruđe koristi urođeno razumijevanje za emociju koju prenosi na publiku s profinjenim, ali dinamičnim stilom. Iako joj je d'n'b strast, sklona je istraživanju ostalih elektronskih žanrova, stoga ne bude iznenađeni ako u Močvari 6.9. čujete i koji drugi glazbeni smjer.
http://shahdjs.com/artists/jfkillah/
https://soundcloud.com/jfkillah
www.facebook.com/jfkillah
https://twitter.com/jfkillah

Eradik se na kanadskoj d'n'b sceni pojavio prije desetak godina kao jungle dj. Kroz godine se neprestano razvijao, te je kroz svoj glazbeni spektar počeo provlačiti d'n'b i dubstep. Kao sastavni dio Shah DJ's kolektiva nastupao je bok uz bok Marcus Visionarya, Zombies vs Robots, Bassfacea... Za sebe kaže da nastoji udovoljiti publici bez obzira na mjesto i vrijeme. Kakvo putovanje će vam Eradik priuštiti, saznajte 6.9. u Močvari.
http://shahdjs.com/artists/eradik/
https://soundcloud.com/eradik
www.facebook.com/eradikshahdjs

Fokus se glazbom bavi od 2003. godine. Glazba koju pravi i pušta u setovima jednostavna je, bez mnogo efekata i zvučnih biblioteka. Inspirirana je reggaeom i dubom , a ponajviše je instrumentalna. Po karakteru varira od ambijentalne do adrenalinske, a žanrovski se može kategorizirati u dub, drum 'n' bass i dubstep. Također se trudi pojedine pjesme obilježiti samplovima koji potječu s balkanskog podneblja, u cilju očuvanja bogate kulturne baštine i njene adaptacije u moderne okvire. Iza sebe ima osam EP izdanja iza kojih su stali Balkans Hi Fi, Mast NetLabel, Dub&Roll, Balkan Kolektiv, Aztec Electronic Music, Funkstuff Recordings i Digital Lab.
www.soundcloud.com/rudebwayfokus

Massive Gox poznat je po zanimljivim setovima koji se sastoje od vještog miješanja stilova kao što su dub, dubstep i roots reggae koje često kombinira s apstraktnim zvukovima hip-hopa, d'n'b-a, electra, pa čak i rocka. Na njegovim setovima ipak će se najčešće čuti zvuk s francuske Jarring Effects etikete.
https://soundcloud.com/masive-gox

Dubok, a ponekad Golem, je dubstep/techno/bass dj iz Splita s prebivalištem u Zagrebu. Prvo smo ga upoznali kao LoopJunkies VJ-a pod imenom Xplode. Ubrzo se baca u dj vode i nastupa uz velika imena poput Mickey Pearce, Roska, Seiji, Zed Bias, Herbaliser, A Guy Called Gerald, LTJ Bukem, te na mnogim festivalima (Outlook, Seasplash, Atlantis, Burning The Beach…).
www.facebook.com/dubok.loopjunkies
https://soundcloud.com/dubok
www.mixcloud.com/Golem/

TRIPPING TROLLS @ šank 22h - 06h
psy trance/forest/fullon/chill/dub

Blue Forest je ambijetalan glazbeni projekt Roberta Ovčara iz Zagreba. Njegov multimedijalan pristup slušanju glazbe, kao i produciranju iste pod utjecajem mnogih glazbenih žanrova rezultirao je razvojem njegovog specifičnog i orginalnog stila.. Mnoge umirujuće melodije i ritmovi kombinirane s futurističkom atmosferom otvara konzumentu njegove glazbe novu dimenziju.
https://soundcloud.com/blue-forest-1
www.facebook.com/pages/BLUE-FOREST/202225409813144

Jack the Tripper je (relativno) mladi dj ispričat će svoju priču kroz duboke funky zvukove psytrance-a direktno iz čudesne šume.. Želite li znati što čarobnjak skriva u svom šeširu? Budite u Močvari 6.9. na šanku!
https://soundcloud.com/Jack-the-Tripper
www.facebook.com/TrippingTrollJack

Trip to Zion budućnost:

28. rujan, 2013. Psychedelic Orchestra @ Klub Attack/ Akc Medika, Zagreb
30. studeni, 2013. četvrti Reggae hr rođendan: Antenat unplugged @ Močvara, Zagreb

promo girl // 02/09/2013

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*