home > najawa > West House reunion festival @ Westgate Shopping city, Zagreb, 06-07/06/2014

kontakt | search |

West House reunion festival @ Westgate Shopping city, Zagreb, 06-07/06/2014

West House reunion festival, dvodnevni spektal house glazbe posvećen nedavno preminulom kralju housea Frankie Knuckelsu održati će se 6. i 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja u Zagrebu.

Organizatori "West House Reunion Festivala" najavljuju finalni program koji će se održati 6. i. 7. lipnja na krovu Westgate Shopping Cityja. Ovaj dvodnevni spektakl elektronske glazbe približit će zagrebačku metropoplu svjetskim centrima kao što su Miami, New York, Paris, Berlin ili London, a dovođenjem svjetskih TOP DJ-a i producenata, priredit će se nezaboravan događaj koji će zasigurno privući publiku iz svih dijelova hrvatske, pa i šire. U prvom predstavljanju festivala prije mjesec dana, organizatori su najavili dolazak "kuma house glazbe", Frankieja Knuncklesa, koji je iznenada preminuo. S obzirom da je njegov iznenadni odlazak, potresao cijeli glazbeni svijet, a jedan od glavnih izvođača na festivalu bit će njegov partner iz producentske kuće Def Mix, također velikan svjetske house glazbe, David Morales, ovaj dnodnevni događaj bit će svojevrsna posveta legendi i začetniku house glazbe Frankieju Knucklesu.
[  ]

Za ovu prigodu organziatori festivala su najavila posebnu pogodnost da kupnjom ulaznice za Subotu (7.lipnja) dobiti će gratis ulaznicu za Petak (6.lipnja)!
6. lipnja, u petak, kao jedan od "headlinera" nastupit će DJ/producent Riva Starr, neizostavno ime moderne house produkcije, poznat po remixevima i suradnjama s Usherom, Estelle, Fatboy Slimom, Dennis Ferrerom itd. Riva Starr predstavlja itekako rekspektabilno ime današnje klupske scene. Njegov zadnji singl s megapopularnim i legendarnim Fatboy Slimom, "Eat, Sleep, Rave, Repeat" remixirali su Calvin Harris, Dimitri Vegas & Like Mike i Ummet Ozcan. Drugi headliner je Hard Rock Soffa, popularan producentski duo poznat po singlu "Blow Up" za Axwellov label Axtone Records, kojeg su podržali članovi Swedish House Mafie, Tiesto, David Guetta, Sander van Doorn, Markus Schulz i drugi poznati DJ-i i producenti. Pjesma "Here We Go", Hard Rock Sofa & Swanky Tunes, tema za film Fast & Furious 6 apsolutni je hit. Treći headliner 6. lipnja je svjetski priznati hrvatski DJ i producent Blacksoul, vlasnik etikete Blacksoul Music, koji ima brojna izdanja i suradnje s velikim imenima svjetske glazbene scene. Između ostalog, remixirao je za dobitnika Grammyja Maurice Joshuu, te aktivno surađuje s Gramophonedzieom te sudjeluje u afirmaciji mnogih DJ-a i producenata iz regije.

Warm up za obje večeri festivala odradit će odličan hrvatski DJ Van Beat, koji godinama nastupa u renomiranim hrvatskim i svjetskim klubovima. Closing party 6. lipnja odradit će Ludvig i Go Cut, poznati kao Astralis, sada već legendarna institucija hrvatske elektronske scene.

Subotnja večer "West House Reunion Festivala", 7. lipnja bit će također u znaku posvete legendi house glazbe, Frankijeu Knucklesu. Prvi headliner je ime koje ne treba posebno najavljivati. Dovoljno je napisati David Morales, legendarni DJ i producent, jedan od začetnika klupske scene, dobitnik Grammyja, čovjek koji je surađivao i dalje surađuje s najvećim imenima svjetske glazbene industrije, čovjek koji je isto tako zaslužan za probitak house glazbe, zajedno sa svojim partnerom iz kompanije Def Mix, Frankiejem Knucklesom. Drugi headiner je Yves Larock, švicarski megastar, DJ i producent poznat po mega hitovima "Rise Up" i "By Your Side" koji već godinama vladaju u klubovima diljem svijeta. Treći Headlineri 7.lipnja (subota) su popularni hrvatski, svjetski priznati producentski duo PlayOne (D'Knock i DJ Fresh Jay), koji su kao producenti i autori su surađivali s nekim od najvećih imena svjetske glazbene scene (Barbara Tucker, Peter Grant, Mick Hucknall iz grupe Simply Red, dobitnik Grammyja - Andy Wright i dr.). 2014. godinu započinju kao sudionici svjetskog humanitarnog projekta "We can heal", na kojem surađuju s legendama house glazbe, Frankiejem Knucklesom , DJ Spenom i B. Tucker.
Četvrti headliner je Viktoria Metzker, vrsna DJ-ica koja nastupa u najvećim svjetskim klubovima, a 2007. je bila proglašena za "Playmate of the Year" u Mađarskoj, nakon čega je nanizala nekoliko naslovnica Playboya.

Organizatori festivala Zvjezdana Prašina, Neki Daniels Media & Eldra obećavaju spektakl velikog kalibra, koji će Zagreb staviti na kartu top festivala u cijelom svijetu.

Ulaznice se prodaju u sustavu Eventima po posebnim pogodnostima kupnje, svatko tko kupi ulaznicu za Subotu (7.lipnja) gratis dobije ulaznicu za Petak (6.lipnja).

promo girl // 05/04/2014

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*