home > najawa > PISTOLERO -zatvaranje sezone na 3 floora- @ AKC Medika, 30/05/2014

kontakt | search |

PISTOLERO -zatvaranje sezone na 3 floora- @ AKC Medika, 30/05/2014

PISTOLERO
-zatvaranje sezone na 3 floora-

AKC Medika / AKC Attack / Chakka's Room / Grey Room

Petak / 30.05.14 / 22:00 - 05:00
25kn do ponoći / 35kn kasnije
[  ]

@ ATTACK

Breakbeat / Future Jungle / Psy-Breaks / Tech-Funk / Psy-Tech-Trance

MORPH [Hypnodelix]
https://soundcloud.com/ba-morfije

Morph je relativno novo ime na zagrebačkoj elektronskoj sceni. Član je Hypnodelix kolektiva, strastveni je ljubitelj isprekidanih i psihodeličnih beatova. Uglavnom vrti prog-psy-tech-breaks kombinaciju, ali mu nisu strani ni noćni fullon zvuk ili opušteni chill zvukovi.

ZMAYO [Pistolero]
https://soundcloud.com/zmayo

Zmayo je već dugi niz godina na sceni i konstantno se trudi promovirati kvalitetnu glazbu, pogotovo breakbeat i njegove fuzije sa različitim stilovima. Sukladno tome, prošle je godine pokrenuo i Pistolero Recordings, a njegovi se setovi uglavnom mogu opisati kao psy-tech-trance-breaks.

KIRG [Pistolero]
http://www.official.fm/playlists/ybxM

Kirg je dugogodišnji Pistolero rezident i jedan od pionira nuskool/psy/breaks zvuka u HR. Vrtio je širom Hrvatske i regije, te dijelio pozornicu sa mnoštvom faca. Voli malo žešći zvuk, a njegovi su setovi pun pogodak za svakog plesača. U zadnje vrijeme vrti ravniji i manje zbrejkan psy-tech brije.

AKIRA [Pistolero]
http://www.mixcloud.com/AkIrA

Akira je prije nekoliko godina uglavnom vrtio breakbeat, a u posljednje se vrijeme specijalizirao za minimal/psy/prog varijante.

Video: Tanja & 400 Zečeva / Wild Bronco

@ CHAKKA'S ROOM

Glitch Hop / Bass / Dancehall / Reggae / Dub / Dubstep

207 [Bacon Dubs / Indigo Movement]
https://soundcloud.com/207-production

207 je producentsku briju započeo sa hip-hopom, ali je ubrzo pod utjecajem svog okruženja i festivala kao što je Outlook, svoju glazbu usmjerio ka hipnotičkom dubstepu. Rođen u Puli, član Seasplash ekipe, sa trenutnom bazom u Zagrebu, naporno radi u studiju kako bi publici isporučio svoju varijantu dubstep zvuka. Debitantski EP (Distraction/Rubber Room) objavio je za Indigo Movement label a trake mu se još može pronaći na etiketama kao što su BadMood, Errance ili Capital Boom.

JAHSTICE SOUND [Bamwise / Pistolero Rec.]
http://pistolerorecordings.bandcamp.com

Jahstice Sound krenuo je s radom u ljeto 2005 godine, kada se zapravo sound i formirao kao dj set + live vokali i perkusije. Sudjelovanje u dodatnim školskim aktivnostima kroz Digitron, Bamwise, Ital Jam daje dodatnu pozadinu kroz solidno dub obrazovanje. Jahstice sound je uvijek u istraživanju frekvencija, feedback loopova i najdubljih riddima. Surađivali su sa sound systemima kao sto su Warrior Charge (It),Wicked Dub Division (It), The Dubateers (UK) itd. U listopadu 2013. objavljuju svoje prvo izdanje za Pistolero Recordings, Swordz EP. Riječ je o beskompromisnom steppersu, u kojem produkciju obilježavaju leteći sintovi i cimbali, dok drum'n'bass osnova skupa s izdubbanim skankovima čini poletnu kompoziciju koja se razvija u psihodeličnu digitalnu buku i opet vraća na dub osnovu.

LINDARSKI [Pistolero]
http://www.official.fm/tracks/2pTR

Lindarski je već neko vrijeme Pistolero specijalist za opuštenije beatove i dubove. U zadnje je vrijeme otkrio glitch-hop, i kako sam kaže, navukao se na isprekidane i često spaljene glitch-hop brije.

PETER POSH [No Behaviour]

Peter Posh (nekada Prince Šango), je nedavno, iz zezancije, uzeo ovo novo DJ ime. Prince Šango prvi puta "javno" nastupa 1996. u tadašnjem OTV domu gdje dijeli pozornicu sa DJ-evima Ilkom i Frajmanom. Od onda je nastupao na mnogim mjestima i tulumima, a istaknutiji i najdraži su mu nastupi na Seasplashu, Winter Reggae Festivalu, Outlooku itd. Peter Posh je vrtio isključivo s vinila ali ipak, trenutno prihvaća i digitalne izvore zvuka jer Jamajkanci više ne štampaju nova izdanja.

@ GREY ROOM

Forest / Fullon / Psy-Trance / Drum'n'Bass / Neurofunk

WHAT THE FUNK [Break-Fast / Global Energy]
https://soundcloud.com/whatthefunkzg

What The Funk na glazbeno putovanje kreće 2011. godine sa dnb produkcijom, od neurofunka do deepa i drugih oblika ovog elektronskog stila. Čovjek koji voli energiju proizašlu iz brzih starih analognih oldschool brejkova pomiješanih sa masivnim bassom, koja rezultira, kako bi on sam rekao "trčanjem" po floru. Iza njega je i nekoliko izdanja za nizozemski Break-Fast Audio i Global Energy Recordings iz Velike Britanije.

JAN BECELE [Trip To Zion]
https://www.facebook.com/trip2zion

Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni veći dugi niz godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Od malena zaljubljenik u glazbu, počinje dj-ati još u srednjoj školi, tada usmjeren na hip-hop i reggae izričaj. Početkom 2000-ih s nekoliko entuzijasta osniva Jaribu sound system, fokusiran na reggae i dub produkciju; 2003. u Močvari pokreće klupski program Groove Sanctuary, a 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip To Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih 10ak godina. Njegove selekcije od reggaea i duba, preko junglea do dubstepa i drum'n'bassa redovito potpaljuju atmosferu na podiju. Na Pistoleru će odraditi drum'n'bass setčinu…

JACK THE TRIPPER [Tripping Trolls / CupusKactus]
https://soundcloud.com/jack-the-tripper

Jack The Tripper je uglavnom fokusiran na mračni ritam šumskog trensa uz povremene izlete u breakbeat ili dubstep. Osim DJ-anja, u slobodno vrijeme upražnjava i produkciju spomenute glazbe.

3LOWBEAT [Hypnodelix]
https://soundcloud.com/3lowbeat

3lowbeat je mladi DJ iz Zagreba, član Hypnodelix ekipe. Osim što svira bas gitaru, od 2010. je navučen na psy-trance zvuk i psy kulturu općenito. Njegovi se setovi mogu opisati kao kombinacija morning i fullon trensa. Djeluje i u sklopu Deco ekipe Area 51, a vrti i chill sa svojom boljom polovicom u projektu Chillin Glow.

Video: CupusKactus

promo guy // 23/05/2014

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*