home > najawa > DIRTY TRIP @ Klub Attack!/ Grey Room, Zagreb, 21/11/2014

kontakt | search |

DIRTY TRIP @ Klub Attack!/ Grey Room, Zagreb, 21/11/2014

Demolition Man aka Ras Demo (UK) i Krak In Dub (F)

Bratski kolektivi Dirty Beatz i Trip to Zion 21. studenog u Zagreb dovode jungle majstora Krak In Duba u kombinaciji s londonskim svestranim izvođačem Demolition Manom aka Ras Demo koji će svojim lirikama pomesti plesni podij Attacka! Za mračniju stranu ove večeri zadužen je Dirty Beatz kolektiv u Grey Roomu, a njihovi predstavnici Tekitoka, Leeks, Kula i Matz zadovoljiti će vaša profinjena čulna osjetila.

Krak In Dub (F)

Krak In Dub već je dobro poznat zagrebačkoj publici, a možemo ga nazvati jednim od pionira jungle pokreta u Francuskoj, posvećen roots, reggae i jungle glazbi. Ovaj jungle i ruba a dub majstor član je Fogata Sounds labela od 2009. godine. Radio je s jamajkanskim legendama kao što su Capleton i Alborosie. Trudi se zabilježiti originalni slobodni duh jungle glazbe s roots korijenima i dušom reggaea i taj zvuk širi po plesnim podijima na svojim nastupima od Južne Amerike do istočne Europe inspirirajući cijelu novu generaciju da prigrli pokret jungle glazbe.

MC Demolition Man aka Ras Demo (UK)

S Krak In Dubom u paketu stiže i poznati MC Demolition Man aka Ras Demo. Ovaj pjevač, MC, inženjer zvuka, tekstopisac i producent rođen je u Hackneyu, u istočnom Londonu. Jednom rječju, svestran. Svoju karijeru započeo je davnih devedesetih kada je otišao na trodnevnu turneju s Bounty Killer, Lady Patra, Roundhead i Ninjakidom. Narednih 10 godina karijera mu uzastopno raste, a imao je čast nastupati s mnogim eminentnim glazbenim imenima iz reggae domene, dok 2006. godine putuje na Jamajku na snimanje u legendarnom studiju King Jammya. Ljubav i energija osjeti se kroz njegove tekstove i zvuku u glazbi koju izvodi. Na putu da bude doista prepoznat i cijenjen u glazbenoj industriji, uspio je isključivo svojom pozitivnom energijom i odlučnosti.

Sheco (Seasplash Pula Crew)

Sheco je član Seasplash Crewa i sudjeluje u organizaciji partyja na kojem su nastupali mnogi afirmirani i neafirmirani DJ-i. U njegovom setu prevladavaju energični d'n'b i jungle.

Danny Bwoy (Trip to Zion)

Danny Bwoy motovunski je DJ kojeg je Trip to Zion prisvojio u svoje redove. Svi koji su bili na zabavama na kojima je Danny Bwoy puštao znaju da je prepoznatljiv po mash upu drum and bass pravaca od jump up-a i jungle-a do neura i drumstepa.

Jan Becele (Trip to Zion)

Jan Becele osnivač je Trip to Zion kolektiva koji unazad devet godina aktivno sudjeluje u kreiranju zagrebačke klubske scene, a kao DJ prisutan je na sceni skoro 15 godina. Njegove selekcije od reggaea i duba, preko junglea do dubstepa i drum'n'bassa redovito potpaljuju atmosferu na podiju.

Tekitoka (Dirty Beatz)

Članica je poznatog karlovačkog kolektiva LED koji broji već sedmu godinu svoga postojanja i organizacije LED FESTA. Uz karlovački LED, članica je i najstarijeg drum 'n' bass crewa u Hrvatskoj, Dirty Beatza. Priča oko njenog glazbenog stvaralaštva nije započela dj-anjem, već produkcijom d'n'b-a, pa se i ona polako vraća na početak te priče te ponovno okreće samoj produkciji.

Leeks (Break-Fast Audio, Indigo Movement)

Leeks je također aktivni član d'n'b kolektiva Dirty Beatz. Posljednjih godinu dana posvetio se produkciji, sound dizajnu i završavanju studija, njegove uradke izdali su nizozemski label Break-Fast Audio i grčki Indigo Movement. Radi i na sound dizajnu za animatore sa zagrebačke akademije. Animirani film "Slom" za koji je radio na zvuku, prikazivao se ove godine na Animafestu u Zagrebu i Annecyju u Francuskoj.

Kula (Vu Bass, Dirty Beatz)

Kula je isto član Dirty Beatz kolektiva, dolazi iz Vukovara te je voditelj najistočnije drum 'n' bass manifestacije VuBass. Zaljubljenik u masan i prljav bass zvuk, njegovi setovi zvuče brzo, plesno te žanrovski bez ograničenja. Godine 2011. izabran je na Nucomers Night-u (cfsn) u sklopu poznatog Illectricity festivala u Zagrebu.

Matz

Matz je vješti d'n'b DJ i ljubitelj atmosferičnog liquid zvuka. Bio je član nekadašnjeg Collective Soundsa, a danas je član Dirty Beatza, najstarijeg d'n'b kolektiva u gradu.

Donacija: 35 kn prije ponoći/ 45 kn poslije ponoći

promo guy // 13/11/2014

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

| 25/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*