home > najawa > Dozvoljeni četvrtak: ARTAN LILI + M.O.R.T. + IZET MEDOŠEVIĆ @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 03/09/2015

kontakt | search |

Dozvoljeni četvrtak: ARTAN LILI + M.O.R.T. + IZET MEDOŠEVIĆ @ Vintage Industrial Bar, Zagreb, 03/09/2015

Dozvoljeni četvrtak kreće u svoju drugu sezonu u četvrtak 3. rujna u Vintage Industrial Baru. Najveća regionalna, glazbena top lista Muzika Je Zvonko Radost uz pomoć prijatelja iz bonbon-a priprema koncertnu promociju debitantskog albuma beogradske grupe Artan Lili, nastup sinjskog M.O.R.T.-a, a također će se zagrebačkoj publici predstaviti kultni riječki glazbenik Izet Medošević.

Tjedna lista moderne muzike Muzika Je Zvonko Radost u suradnji s najoptimističnijom mobilnom mrežom bonbon, u veljači 2015. pokrenula je koncertni program Dozvoljeni četvrtak u kultnom zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar. Nakon ljetne stanke Dozvoljeni četvrtak otvara drugu sezonu kvalitetnih koncerata u metropoli. Koncerti se održavaju jednom mjesečno, uvijek četvrtkom, uvijek na istom mjestu, a nazvani su "Dozvoljeni četvrtak". Zašto? Zato što je sve dozvoljeno dok je u granicama dobre zabave, a četvrtak je pravi dan za početak vikenda u dobrom društvu, uz odličnu muziku i uz puno bonbon optimizma. U četvrtak 3. rujna beogradski Artan Lili ekskluzivno će prestaviti cjelokupni debitantski album kojeg je u skoro dvije godine sukcesivno objavljivao pjesmu po pjesmu. Za kraj kolovoza najavljeno je objavljivanje posljednje pjesme i spota s njega tako da će zagrebačka publika biti u prilici među prvima čuti cjelokupni materijal ovog sve popularnijeg sastava. Bit će to prilika i za nastup riječkog glazbenika Izeta Medoševića, čiji materijal je oduševio Gorana Lisicu Foxa iz Dallas Recordsa s kojim je Izet potpisao ugovor na čak tri albuma, kao i popularnih beskompromisnih sinjskih rokera M.O.R.T..
[ Artan Lili ]

Artan Lili

Artan Lili - beogradska noise-pop grupa postoji od 2013. godine. Pažnju su privukli već svojim prvim singl-spotom za pjesmu "Džoni". Ustaljena postava Romana Kasumović - glas, Dragan Knežević - gitara, Marko Ajković - bubanj i Bojan Slačala - bas i glas u travnju 2014. krenula je u objavljivanje svog prvog albuma s 12 pjesma koje su sukcesivno objavljivane tijekom određenog vremenskog perioda. Osmim po redu singlom i spotom "Ako stanemo tu" u produkciji Petra Rudića i režiji Staše Tomića Artan Lili osvajaju publiku u regiji. Grupa trenutno priprema zadnji singl na albumu "Moja pesma" za koju je Staša Tomić u saradnji sa Aleksandrom Ilićem snimio izuzetan video čija se premijera očekuje krajem kolovoza 2015. godine. Izlazak ovog singla će označiti kraj objavljivanja svih pjesama sa prvog albuma, koji će na jesen biti objavljen i na vinilu.
[ M.O.R.T. ]

M.O.R.T.

M.O.R.T. -  beskompromisni autorski punk/ blues bend iz Sinja, koji postoji od 2003., ali s ozbiljnijim radom i većim brojem nastupa kreću prije 4 godine. Pobrali su velik broj nagrada na raznim natjecanjima i festivalima, čak i izvan granica Hrvatske, a valja istaknuti i pobjedu na prvom izdanju RockOff festivalu. Velik broj kritičara slaže se kako je njihov album "Odjel za žešće" najbolji rock album u 2014., a njihovi nastupi poznati su kao vrlo energični, na momente i opasni.
[ Izet Medošević ]

Izet Medošević

Izet Medošević - riječki glazbeni autor, alter pjesnik i punk filozof. Na prijelazu epohe jedna od najeosebujnih pojava riječke rock scene. Odrastao na Exploitedima i Stooges. Pjevao i svirao gitaru u Avlijanerima, i OŠ.Sulud III (album "Zlo i naopako" za Slušaj najglasnije), objavio zbirku pjesama u prozi "Genij usamljenog čovjeka" ( Manufaktura d.o.o). Sada radi na albumu "Granulo je sunce" za Dallas Records. U nastupima spaja intimni poetski mantra blues sa tutnjajućom punk garage rokačinom. Prati ga ritam sekcija Borgie, te kum i antipatični harmonikaš.
 
Koncert počinje u 20:30 sati, a prije i nakon nastupa bendova DJ Trsha. će puštati recentnu glazbu iz Regije i s top Liste Muzika je Zvonko Radost.
 
Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 30 kuna, a na dan koncerta 40 kuna. Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).
 
Svakako posjetite i bonbon-ovu Facebook i web stranicu za više infomacija. Važno je napomenuti i da će prvih 20 bonbon korisnika koji dođu na koncert dobiti besplatan upad i piće (kupon od 20 kuna). Dovoljno je da na ulazu pokažu mobitel na kojem je bonbon mreža i upadaju na tulum koji će potrajati do dugo u noć!

promo guy // 21/08/2015

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


> chek us aut!
> linkz
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*