home > najawa > Ivanjski krijes 2017 @ Karlovac, 23/06/2017

kontakt | search |

Ivanjski krijes 2017 @ Karlovac, 23/06/2017

IVANJSKI KRIJES 2017. - Koncert PSIHOMODO POPA u Karlovcu ZA VATRENI POZDRAV LJETU!
[  ]

Svi putevi 23. lipnja vode na jednu od najstarijih karlovačkih turističkih manifestacija s krijesovima, vatrometom i još puno vatrene zabave. A Ivanjski krijes poziva sve da se toga petka pridruže na obalama rijeke Kupe - u Karlovcu!

Puno je dobrih razloga da se u petak 23. lipnja zaputite u grad na četiri rijeke i doživite vatreni spektakl u Karlovcu - slažu se i svi sudionici konferencije za novinare koja je održana u kompaniji HEINEKEN Hrvatska u povodu ovogodišnjeg Ivanjskog krijesa.

Na ovogodišnjem Ivanjskom krijesu bit će doista i uzbudljivo i vatreno najavljuje Turistička zajednica grada Karlovca, čija direktorica Tihana Bakarić s veseljem ističe da Grad Karlovac i gradske tvrtke Čistoća, Zelenilo i Mladost, Javna vatrogasna postrojba, kao i Hrvatske vode, podržavaju ovu najstariju tradicijsku manifestaciju grada. Sa zadovoljstvom spominje suradnju s gradskim četvrtima Banijom i Gazom, kao tradicionalnim suorganizatorima, a posebice dugogodišnju suradnju s Karlovačkim kao generalnim sponzorom manifestacije. Naglašava da su ove godine, paralelno s organizacijom manifestacije, u suradnji s Ministarstvom kulture RH-a započeli proces prijave Ivanjskog krijesa na listu nematerijalne kulturne baštine.

Karlovačko devetu godinu za redom podržava Ivanjski krijes kao jednu od glavnih turističkih manifestacija u Karlovcu. "Ivanjski krijes je dio tradicije grada Karlovca. Podržavajući događanja kao što je Ivanjski krijes, doprinosimo boljoj kvaliteti života u Karlovcu", ističe Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica korporativnih komunikacija, HEINEKEN Hrvatska. "Za nas kao proizvođača piva ljeto je iznimno važno doba godine i mi se uvijek nadamo da će ono biti dugo i toplo. Stoga pozivam sve da dođu u Karlovac na Ivanjski krijes kako bismo svi zajedno mogli poželjeti dobrodošlicu ljetu."

Predstavnici gradskih četvrti Gaza, Sara Požar te Banija, Berislav Besedić, prenijeli su kako pripreme za krijesove protječu u najboljem redu, ističući da je rivalstvo između dviju četvrti tradicionalno, ali je u osnovi svega ipak pozitivni natjecateljski duh i dobra zabava. I ove godine nogometna utakmica Gaze i Banije privući će mnoge zainteresirane da navijaju za svoje favorite, kao što će to činiti i na tradicionalnom povlačenju užeta na sredini Kupskog mosta.

Nema sumnje da će se Karlovčani kao i svake godine okupiti u velikom broju toga dana na ulicama u središtu grada, a u očekivanju krijesova dočekat će ih prigodna ugostiteljska i druga ponuda, zabavljat će ih ulični zabavljači i žongleri s vatrom, kao i glazbeni izvođači Rivers bend na strani Banije i Academico bend na strani Gaze.

Svi sudionici press konferencije posebno ističu i važnost sigurnosnog aspekta manifestacije te pozivaju sve da dožive krijesove te da se dobro zabave, ali prije svega da u Ivanjskom krijesu uživaju savjesno i odgovorno kako i prilični ovoj tradicionalnoj karlovačkoj priredbi.

A da na Ivanjskom krijesu i ove godine neće nedostajati atraktivnih sadržaja i zabave, poručio je i Vedran Galić, direktor G.A.D. PRODUKCIJE, organizacijskog partnera manifestacije, ističući kako Ivanjski krijes posjeduje potencijal da se kroz nekoliko godina preobrazi i u pravi festival vatre u Karlovcu. Izražava zadovoljstvo što se ideja koncerata bez naplate ulaznica u Šancu pokazala odličnom, a s ponosom ove godine najavljuje pravu rokersku poslasticu - koncert banda Psihomodo pop.

U petak 23.06. ne propustite stoga najrazličitija vatrena iznenađenja na ulicama Karlovca, spektakularno paljenje krijesova i vatromet u 22:00 na obalama Kupe, a kao i koncert legendarnog banda PSIHOMODO POP u 22:30 u jednom od najljepših gradskih parkova - karlovačkom Šancu.

PSIHOMODO POP s nestrpljenjem očekuju nastup u Šancu i na Ivanjskom krijesu, najavljujući brojne kultne hitove banda "Natrag u garažu", "Frida", "Kad sam imao 16", ali i novije uspješnice poput "Donna".

Doista puno je dobrih razloga da 23.06. posjetite Karlovac. Dođite svi na Ivanjski krijes - i pozdravite vatreno prvi dan ljeta!

promo guy // 08/06/2017

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*