home > najawa > Koncertni vikend na pulskom kaštelu @ Pula, 07-08/07/2017

kontakt | search |

Koncertni vikend na pulskom kaštelu @ Pula, 07-08/07/2017

KONCERTNI VIKEND NA PULSKOM KAŠTELU / POVIJESNOM I POMORSKOM MUZEJU ISTRE

- Petak, 7. srpnja, 21 sat - Koncert grupe S.A.R.S. / predgrupa Negdje između / after party Disco Incognito feat. DJ Jan Plexy
- Subota, 8. srpnja, 21 sat - Ethno Night @ Kaštel - Koncert grupa Kries i Veja / after party DJ Teddy Lee
[ Veja ]

Veja

S.A.R.S. NA PULSKOM KAŠTELU / Petak, 7. srpnja 2017. / 21 sat
Grupa S.A.R.S. je prije dvije godine priredila spektakularni koncert s Dubiozom Kolektiv u rasprodanoj pulskoj Areni, a u organizaciji Incognito Agency održat će veliki koncert na pulskom Kaštelu u petak, 7. srpnja.
Večer otvara u 21 sat pulski sastav Negdje Između, nakon kojih na pozornicu dolaze zvijezde večeri - S.A.R.S.

Grupa S.A.R.S. je u relativno kratkom vremenu privukla pravu vojsku vjernih fanova, a dokaz toj tvrdnji su do posljednjeg mjesta ispunjene dvorane u kojima nastupaju diljem Balkana. S.A.R.S. će izvesti apsolutno sve najbolje što ima - "Buđav lebac", "Perspektivu", "Lutku", "To rade", "Debeli lad", "Klinku", "Rakiju", "Ti, ti, ti", "Dane brojim", "Ratujemo ti i ja" i mnoge druge.

Kapacitet Kaštela je za 800 ljudi ,preporuka posjetiteljima je da se što prije kupe ulaznice jer se očekuje veliki interes za ovaj ekskluzivan koncert.

Nakon koncerta after party na Kaštelu nastavlja se uz program "Disco Incognito" s DJ-em Jan Plexyjem, uz najbolju selekciju disca, funka i housea na vinilu do duboko u noć. Ulaz na after party je besplatan!

PRETPRODAJA ULAZNICA:
U pretprodaji je ograničen broj ulaznica po cijeni od 80 kuna, a nakon što se te ulaznice rasprodaju, u pretprodaji se mogu kupiti ulaznice po cijeni od 90 kuna. Ukoliko preostane ulaznica, cijena ulaznica na ulazu na dan koncerta je 100 kuna.

PRETPRODAJNA MJESTA:
Freak Out Trgovina (Indian shop), Sergijevaca 26, Pula
Putem Entrio.hr
[ Kries ]

Kries

[ S.A.R.S. ]

S.A.R.S.

ETHNO NIGHT @ KAŠTEL - KONCERT GRUPA KRIES I VEJA NA PULSKOM KAŠTELU / Subota, 8. srpnja 2017. / 21 sat

Prvi put u Puli etno senzacija Kries i istarska atrakcija etno skupina Veja priredit će nastup za pamćenje u pitoresknom ambijentu pulskog Kaštela - i to u subotu, 8. srpnja, s početkom u 21 sat.

Kries je sedmeročlani bend koji nadahnuće pronalazi u melodijama i tekstovima tradicijskih pjesama, u slavenskoj mitologiji, dinarskom ritmu i zvukovima mediteranskih glazbala. Malo je grupa umjetnika koji na tako dobar način uspijevaju interpolirati nešto što je tradicionalno a u isto vrijeme suvremeno. Kries okuplja istomišljenike i zaljubljenike u glazbu s neuobičajenim pristupom stvaranju.

Dosadašnjim djelovanjem Kries je prisvojio epitet najaktivnijih i najatraktivnijih predstavnika world music scene s ovih prostora. Njihove pjesme pronašle su svoje mjesto u eteru radijskih postaja diljem svijeta kao i na međunarodnim CD kompilacijama toga žanra.

Recenzije glazbenih kritičara inozemnih medija puni su hvale za njihove albume i koncerte, a virtuozna svirka i energična scenska pojava samo su neki od razloga njihovog iznimnog uspjeha kod publike širom svijeta.
Veja dolazi iz Pazina i bavi se istraživanjem istarske narodne tradicijske glazbe te izvođenjem iste u modernijim aranžmanima koristeći razne tradicijske instrumente iz cijelog svijeta. Veja je do sada održala 50-ak nastupa u Hrvatskoj ali i u susjednim zemljama, a bili su i na tri inozemne turneje i to: u Francuskoj gdje se posebice izdvojio nastup u poznatom jazz klubu u Parizu "New Morning" gdje su bili odlično prihvaćeni od publike i pohvaljeni od strane medija i struke; Archeo.s turneja obuhvatila je Hrvatsku, Italiju, Albaniju i Grčku a tu je i turneja koja je grupu Veja odvela do Estonije gdje su nastupili i na poznatom Viljandi Folk music festivalu.

Nakon koncerta program se nastavlja uz DJ-a Teddy Leeja.

PRETPRODAJA ULAZNICA:
U pretprodaji je ograničen broj ulaznica po cijeni od 55 kuna, a nakon što se te ulaznice rasprodaju, u pretprodaji se mogu kupiti ulaznice po cijeni od 65 kuna. Ukoliko preostane ulaznica, cijena ulaznica na ulazu na dan koncerta je 80 kuna.

PRETPRODAJNA MJESTA:
Freak Out Trgovina (Indian shop), Sergijevaca 26, Pula
Putem Entrio.hr

promo guy // 28/06/2017

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*