home > najawa > Dub Disorder @ AKC Attack, 02/02/2019

kontakt | search |

Dub Disorder @ AKC Attack, 02/02/2019

Vrijeme je da Sandokan Hifi ugosti sljedeći session u AKC Medici. Nakon što su održali četiri sessiona pod imenom DUB DISORDER u Berlinu, program se preselio u Zagreb, gdje se održao već tri legendarne partije - prva s Munchies Soundom iz Pule, druga s Boca Soundom iz Zadra i treća sa Zenicafariom iz Bosne - prvi put u Hrvatskoj sa cijelom soundom! Pripremite se sad za još jednu posebnu noć!!
[  ]

DUB DISORDERvam uvijek predstavlja pravu autentičnu glazbu od rootsa kasnih 70ih preko Rub-A-Dub-a 80ih sve do modernog Duba i Steppersa.

SANDOKAN HIFI (Berlin / Zagreb)

Osnovani u Rujnu 2006. u Hannoveru, Njemačka, Sandokan Hifi, čudeći se gdje je vrijeme proletilo, slavio je svoj 10. rođendan pretposljednje godine. Tada samo klinci zaraženi reggaeom, što su taman završili školu, Maui, Alex, Hanno i Silan počeli su vraćati Roots & Culture u Reggae scenu, u kojoj je tada dominirao dancehall / bashment style.
Nakon što je Maui otišao u inozemstvo, tri preostala člana počeli su organizirati partije u prostorima lokalne alternativne i skvoterske scene, Sandokan Hifi ostaje vjeran DIY etici, promovirajući socijalno-revolucionarno stranu Reggaea, puštajući većinom Roots, ali također Dub i Rub-A-Dub.

Kroz godine su uspijeli sakupiti solidnu vinil kolekciju, izgraditi soundsystem, preseliti se u Berlin i pribaviti svu potrebnu opremu za predstavljanje Roots Reggae muzike na originalan način. Od tada su organizirali puno vlastitih soundsystem sessiona, također su puštali na mnogim festivalima i partijima kako domaćih tako i internacionalnih.

Od kada se Alex preselio u Hrvatsku on većinom predstavlja Sound kroz DJ setove, ali je to samo mali dio Sandokan Hifi iskustva. Kao uvijek kada je DUB DISORDER, Sandokan Hifi će zasjati u punoj slavi, sa cijelim crewom i originalnim control towerom ukljućujući i njihovu čuvenu Dub mašinu - ali ovaj put i prvi put na njihovom Soundu koji je sada također u Hrvatskoj.

Dužnost na mikrofonu vrši Silan aka Rawlph Dread koji je rezident MC od Sounda.

TOBY DREAD (Berlin, Njemačka)

Kao dio Belinskog Graograman Hifi Sound Systema, BSK-a i dugogodišnji kolekcionar ploča, Toby Dread je postao jedan od najboljih selektora za Reggae, Dub i Rub-A-Dub u Berlinu.
Osim toga, on je i dugogodišnji prijatelj ekipe Sandokan Hifi-a, te su mnogo puta djelili čast zajedničkih sessiona. Toby je nastavio tradiciju programa "Liberation Skank" u Hannoveru, koji je izvorno inicirao Sandokan Hifi, te do danas organizira brojne sessione i partije u kojima približava Sound System kulturu "u kraju".
Muziku koju pušta, pušta ISKLJUČIVO sa vinila, vješto barata krucialnim tuneovima i zna voziti publiku s ozbiljnim muzičkim blagom.

DAMIEN PROPHET (Pula, Hrvatska)

Rezident MC od Munchies Soundsystema MC Damien Prophet aka Damjan Mali poznat mnogim ljudima u Hrvatskoj i inozemstvu po njegovom non-stop pjevanju i deejayanju, i nezaobilaznom wasted stage appearanceu. Sa neobičnim liriksima, dobrim smislom za humor i Keith Richarsom za spirit animal, ridea riddimse u finom stilu i drži rulju zabavljenom. Dolazeći iz hardcore punk scene i poprilično mladih godina, Damjan je mnogo puta dokazao da može konkurirati sa takozvanim velikim momcima u biznisu, jebavajući ozbiljnu mamaru na mikrofonu!

RAWLPH DREAD (Berlin, Njemačka)

Aktivan u muzici od kraja 90ih Rawlph Dread, 2004. izdao je rap album pod imenom Rawstarr u istom vremenu aktivan je kao član vokalno-harmonijske grupe Brimstone & Fire, nastupajući na mnogobrojnim festivalima i partijima. 2007 pridružio se Sandokan HiFi-u i postao njihov rezident MC. Njegove vokalne vještine variraju od slatkog, slatkog Rocksteady stila pjevanja, oldskul U-Roy toastinga, pa do ozbiljnog Rub-A-Dub deejay fashiona 80ih. Svestran u stilu i lyricsima, sa jedinstvenim glasom, Rawlph je definitivno obogaćenje svakom
sessionu.

Ulaznice po cijeni od 30 kn je moguće kupiti na ulazu kluba!

Facebook event:
https://web.facebook.com/events/227065578205953/

promo guy // 29/01/2019

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*