home > najawa > Brucošijada FFZG-a @ SKUC Pauk, 29/11/2019

kontakt | search |

Brucošijada FFZG-a @ SKUC Pauk, 29/11/2019

[  ]

Nakon duge pauze od 5 godina, brucoši Filozofskog fakulteta u Zagrebu prošle su godine opet su dobili svoju brucošijadu. Očekivanja su se i više nego ispunila, dvorana se napunila i nakon dugo vremena, studenti Filozofskog pokazali su da i te kako znaju napraviti kaos.
Ni ove godine nismo zaboravili na vas i u pripremi je još jedan događaj za pamćenje za brucoše FFZG-a, ali i sve ostale koji se žele zabaviti s njima u petak, 29.11.

Tradicija brucošijade studenata Filozofskog oživila je i nastavlja se i ove godine!

Ekipa iz KSFF-a (Kluba Studenata Filozofskog Fakulteta) u suradnji sa Studentskim zborom Filozofskog fakulteta u Zagrebu organiziraju drugu za redom brucošijadu Filozofskog nakon petogodišnje pauze. Studenti Filozofskog će, u kultnoj dvorani 'Pauk' na Savi, i ove godine ugostiti bendove raznih žanrova i stilova među kojima će svatko naći nešto za sebe.

Bez obzira kakvu glazbu slušate, ovogodišnju brucošijadu Filozofskog nećete htjeti propustiti.
Lineup ove godine predvode riječke rock legende Let 3, zajedno s kultnom rap grupom Prti Bee Gee. Za ljubitelje hip hop, trap i rap glazbe to nije sve, jer će u Pauku nastupiti i osječka trap-rap senzacija Retfatlanta. Svirat će i Playground Hustle, ženski zagrebački electro-hip hop duo, Bordeaux Band, mladi šesteročlani new wave-rock sastav, a na pozornici će se napraviti mjesta i za mnogobrojni zagrebački kolektiv JeboTon.

Let 3, legendarni riječki rockeri već su u Tvornici kulture najavili svoj nastup na ovogodišnjoj brucošijadi, premda svi znamo da njih ne treba posebno najavljivati. Nakon dugi niz godina iskustva, Let 3 i dalje opravdano nose titulu jednog od najboljih hrvatskih live bandova. Sviraju hit za hitom, skaču kao da nema sutra i na pozornici su nenadmašna pojava. Ne sumnjamo da će pripremiti publici nezaboravno iskustvo i u 'Pauku'.

Publika neće znati što ih je snašlo, jer istu večer na pozornicu će se popeti Eufrat i Mikri Maus - beogradski rap divovi Prti Bee Gee. Ovaj revolucionarni sastav iza sebe ima 5 albuma, na sceni su već skoro 20 godina, a reputaciju beogradskih predstavnika gangsterskog rapa drže još uvijek.

Tročlani osječki (t)rap kolektiv Retfatlanta svoju popularnost stekli su nedavno, a već pune zagrebačke dvorane. Oduševili su svojim drugačijim zvukom, spajanjem žanrova, provozali nas u kabrioletu, pomiješali crno i zlatno i otišli u Beli Manastir. Ono što sigurno znate ako pratite novi val koji dolazi - z + +, Massimo Savage i Đi su jedno od najvećih osvježenja na hrvatskoj, ali i regionalnoj trap sceni.

Playground Hustle također je ime koje privlači sve više pažnje na underground sceni, aktivne su od 2016. godine. Ovaj zagrebački ženski dvojac su Ivona Eterović (producentica) i Magdalena (Megi) Slović (vokalistica i tekstopisac). Spajaju elektro-melodije s rap vokalom, ali ne vole se ograničavati. "Ne volimo 'ladice'. Žanrovi nas bune, ali ako se već trebamo staviti u "ladicu" onda smo eksperimentalni hip hop elektro akustični sastav, a možda i nismo", kažu Ivona i Megi.

JeboTon dobro je poznat zagrebački kolektiv bandova čiji će brojni članovi zabaviti publiku u 'Pauku'. Izdaju albume, nastupaju na ulicama diljem Hrvatske, plešu, sviraju, pjevaju i zagarantirano donose dobru atmosferu kamo god dođu.

Bordeaux band već je rasplesao studente Filozofskog na KSFF OpenAir-u u 6. mjesecu i nije čudo da su opet pozvani. Imaju rock, funk, new wave zvuk i samo dobru vibru. Predstavili su Hrvatsku na Imagine Festivalu u Maastrichtu kao pobjednici Let's Rock festivala u Cadillac klubu i pobjednici su 5. Battle of the bandsa u Hard Placeu. Za nastupe obećaju pozitivnu energiju i puno plesa.

Dakle, bez obzira jeste li panker ili rocker, slušate li elektroniku, hip hop, (t)rap ili nešto između, ako dođete - zabavit ćete se.

Ako se želite zabaviti s nama u Pauku, ulaznice ćete moći kupiti u KSFF-u na Filozofskom fakultetu, na adresi Ivana Lućića 3 u Zagrebu. Brucoši Filozofskog imaju poseban popust i ulaznicu mogu nabaviti po cijeni od 50 kuna. Za sve ostale, ulaznice će biti 60 kuna, a na dan koncerta, 29.11. ulaznice će se moći nabaviti za 70 kuna.

Sve najnovije informacije možete naći na Facebook eventu brucošijade Filozofskog:
https://www.facebook.com/events/323777825136707/

promo guy // 15/11/2019

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: ČudNoReĐe, Fuzz Mihi @ Zagreb, KSFF, 15/03/2024

ČudNoReĐe, Fuzz Mihi @ Zagreb, KSFF, 15/03/2024

| 13/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: PALAYE ROYALE @ Tvornica kulture, Zagreb, 03/06/2024

PALAYE ROYALE @ Tvornica kulture, Zagreb, 03/06/2024

| 11/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*