home > najawa > Šiza, Pomelo Chess Society, South Central, Home Conflict @ Attack, Zagreb, 25/03/2022

kontakt | search |

Šiza, Pomelo Chess Society, South Central, Home Conflict @ Attack, Zagreb, 25/03/2022

25.03. 20:30h - 01:30h
🏠klub Attack
🎟️ pretprodaja 40kn, na ulazu 50kn
link:
https://core-event.co/.../siza-pomelo-chees-society.../
[  ]

⨯ kasetofon ovog puta slaže za vas neobičnu kombinaciju instrumentala i žestokog post punk/rocka. Po prvi puta u Attacku svira nam Šiza, energični dvojac koji je kratkom roku žestokim zvukom i sirovom energijom pokupio hvalospjeve i simpatije mnoge publike. Uz njih, slušamo još Pomelo Chess Society, svježi riječki projekt zanimljivog novog žanra, premijerno po prvi puta u Zagrebu i South Central, još jedni ''štovatelji'' basa u ovom lineupu, nedavno smo ih imali prilike čuti u Attacku i nije nam bilo dosta! Da zaokružimo sve malo s melodijama panka, lineupu će se pridružiti Home Conflict, miljenici zagrebačke punk rock scene.
Vidimo se!

----------------------------

𝐒̌𝐈𝐙𝐀 (KC)
⨯ Šiza je u kratkom roku dobila etiketu benda koji isporučuje, a ne samo obećava, što su kolege sa scene dodatno potvrdili ukrasivši lovorikama njihov debitantski album "Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem". Njegujući glasni i žestoki rock izričaj s punk energijom i pomalo garažnom estetikom, kroz minimalistički pristup bubnja, basa i vokala, Šiza uživo priređuje jednako atraktivne i energične nastupe, kao što to njihov studijski uradak daje naslutiti.
FB: https://web.facebook.com/band.siza/
BC: https://sizzza.bandcamp.com/
YT: https://www.youtube.com/channel/UC_J30xF6tVrG-yuDug928Tg
IG: https://www.instagram.com/siza_band/?hl=hr

𝐏𝐨𝐦𝐞𝐥𝐨 𝐂𝐡𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐞𝐭𝐲 (RI)
⨯ Instrumentalni rock trio iz Rijeke, koji predstavlja novi glazbeni pravac -Šah Math Rock. Nakon godina sviranja u raznim riječkim bendovima tri zaljubljenika u šah, egzotično voće i rock 'n' roll udružili su snage i krenuli novim
neistraženim putevima.
FB: https://web.facebook.com/PomeloChessSociety
BC: https://pomelochesssociety.bandcamp.com
YT: https://www.youtube.com/channel/UCTkr08FpBQ2KpvdAAai7gaQ

𝐒𝐨𝐮𝐭𝐡 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐚𝐥 (OS)
⨯ Velepoštast nam je podarila ovaj trojac koji se izrodio u drevnim pećinama atomca, siguran od štetnog zračenja 5G-a i HAARP-a. Andrija udara nojz na bubnju, dok Ivan i Vilijam prangijaju bassove, provučene kroz distorzije, reverbe i delayeve. Naumili su odigrati svoje svježe psihodelične post rock etide.
FB: https://web.facebook.com/south2central
IG: https://www.instagram.com/south2central/

𝗛𝗼𝗺𝗲 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗰𝘁 (ZG)
⨯ zagrebački punk-rock bend nastao sredinom 2016. godine. Suštinski sviraju melodijski punk-rock iz 90ih godina prošlog stoljeća, a odlikuje ih energičnost na bini i vokalne harmonije.
2017. godine započinju s pisanjem prvih autorskih pjesama, a 2019. bend izdaje svoj album prvijenac "Life You Choose". S iskustvom dobivenim svirajući u Hrvatskoj i inozemstvu, bend nastavlja promovirati svoju glazbu. Nedugo nakon izdavanja prvog albuma, momci kreću u stvaranje drugog studijskog albuma koji izlazi u listopadu 2021. godine pod nazivom "Story Untold" kojeg, kao i prvog, objavljuju samostalno.
FB: https://web.facebook.com/HomeConflict/?_rdc=1&_rdr
BC: https://homeconflict.bandcamp.com/album/life-you-choose
IG: https://www.instagram.com/home_conflict/?hl=hr

----------------------------

📼𝗞𝗔𝗦𝗘𝗧𝗢𝗙𝗢𝗡 je novi klupski program udruge AKC Attack s ciljem promocije i razvoja alternativne scene s naglaskom na indie pop rock eksperimentalnu glazbu. Osnovni cilj projekta je približiti publici glazbenike koji izlaze iz konkretnih žanrovskih okvira zbog unošenja novih elemenata u glazbena djela ali i live nastupe. U prvom redu, cilj je istaknuti manje izvođače koji još pronalaze svoju publiku te na ovaj način taj proces mogu ubrzati i u pozitivnom smjeru nastaviti sa daljnjim razvojem.

----------------------------

❗️VAŽNO❗
#covidsafeevent
S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice / negativnog PCR (ili antigenskog) testa ili potvrde o preboljenu u zadnjih 6 mjeseci (sve potvrde moraju sadržavati 𝗤𝗥 𝗞𝗢𝗗). Također, molimo vas da tokom eventa nosite maske te vas molimo da držite distancu. Hvala na razumijevanju.
Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.

promo guy // 24/03/2022

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*