home > najawa > Bogati ožujak u Tvornici!

kontakt | search |

Bogati ožujak u Tvornici!

Osim izvrsnih koncerata Pipsa i Darka Rundeka, Tvornica u ožujku nudi jos pregršt sjajnih događanja! Posebno izdvajamo:

CANDY PARTY POWERED BY SCAPPY LAND 13.3.09. u Tvornici
[  ]

Tvornica kulture bit će domaćin Candy Partyja koji će se održati 13.ožujka 2009. s početkom u 21h. Candy Party je tematski party Scappy landa na kojem će cijeli prostor biti ukrašen slatkišima, a atraktivne hostese na rolama će uvoditi goste u čaroban svijet slatkiša koji će se moći probati u predprostoru Tvornice. Ono što Candy Party čini zanimljivim je to što će se unutar Tvornice održati dva programa koji se sastoje od R'n'B i HOUSE glazbe. Tako Candy Party ugošćuje renomirana imena hrvatske glazbene hip hop i house scene.

R'n'B PARTY s početkom u 21h te završetkom u 01:30h
Nastupaju : dj carlito, Connect, Stoka te gosti iznenađenja

HOUSE PARTY s početkom u 01:30h te završetkom u 04:00
Sviraju : dj G.o.c.( NYC BEAT!), dj Zhuzha, uz pratnju bubnjeva i udaraljki (perkusije, konge,bongosi live act) Mlacka ( M.L.) iz skupine Cubismo

Oba programa popratit će akrobati, animatori i plesači te vrhunska produkcija-

Cijena ulaznice iznosi 40,00 kn, a na dan eventa 50,00 kn
Ulaz ogranicen

-----------------------------------------------------------------------
MARIJAN BAN TVORNICA 14.03.
[  ]

... Nakon rukometne priče Marijan Ban dolazi u Tvornicu, zapjevajte Morsku Vilu u subotu 14.3. ...

Marijan Ban će 14. ožujka, održati veliki koncert u Tvornici kulture uz pratnju Diktatora. Njihov posljednji nastup u Tvornici oduševio je više od tisuću posjetitelja koji su s Banom uglas pjevali hitove poput ''Morska vila'', ''Di si ti'', ''Sa' mi je za'', ''Tonka'' i ''14 palmi''. I ovog puta obožavatelji hitova Daleke obale biti će više nego zadovoljni.
Pozivamo sve ljubitelje mediteranskog rocka da dođu u Tvornicu kulture, dožive odličnu atmosferu, kakva je bila na prethodnom koncertu, te uživaju uz najpoznatije i najljepše pjesme Marijana Bana i Daleke obale.

Novim nastupom pred 'tvorničkom publikom' ponovo će nastojati razveseliti sve poklonike pjesama Daleke obale i njihovog bivšeg frontmena. Morska vila je konačno zablistala u punom sjaju, dođite u Tvornicu gdje vas očekuje vrhunski koncert.

Cijena ulaznice je 60 kn u pretprodaji, a iste možete kupiti na svim pretprodajnim mjestima Eventima te u zagrebačkom Profil Megastoreu i na blagajni Tvornice. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 80 kn

---------------------------------------------

BELFAST FOOD - St. Patrick's Day! 17.3.

Pridružite se grupi BELFAST FOOD u prepunoj Tvornici na već tradicionalnoj proslavi Dana Svetog Patricka, zaštitnika svih Iraca (i onih koji se takvima osjećaju).

Te večeri, do ranih jutarnjih sati, pleše se, veseli i pije pivo...

Uz koncert Belfast food-a u Tvornici se planiraju i druge zabavne aktivnosti vezane uz proslavu Sv. Patricka.

cijena ulaznice: 60 kn u pretprodaji, 80 kn na dan koncerta

---------------------------------------------

ZORAN PREDIN Turneja!
[  ]

Turneja povodom obilježavanja 30 godina umjetničkog rada Zorana Predina održati će se u ožujku 2008. godine. Prvi koncert održati će 07.03. u Pazinu, nakon toga u Zadru 14.03., Rijeci 20.03., Varaždinu 21.3. te na kraju u Zagrebu 23.3. u 20 h u KD Vatroslava Lisinskog. Slovenski glazbenik zajedno sa sastavom The Gypsy Swing Orchestra održati će koncerte na kojima će izvesti sve svoje velike hitove pune romantične atmosfere. Predstaviti će i svoj novi album Inventura - glazbu i tekstove na hrvatskom napisao je i otpjevao Zoran sam. Prvi hit albuma je pjesma Ni sekunde više, koja se već popela na visoka mesta na hrvatskim top listama. Očekuje vas, kao i uvijek, prekrasna večer uz Predinove vječne pjesme. Ne propustite večer prepunu hitova ...


14.3. Arsenal Zadar
20.3. Rijeka Teatar Fenice
21.03. HNK Varaždin
23.03. KD Vatroslav Lisinski Zagreb

--------------------------------------------------------------------------------------

FLASH DANCE 21.3.
[  ]

* Želite plesati čitavu večer, veseliti se i ludo se zabaviti? Tvornica organizira novu plesnu večer - FLASH DANCE! Ne propustite najzabavniju i najrasplesaniju večer u gradu!!!! -SUBOTA- 21.3. (od 21 h)- Budite dio povijesti*

Nakon legendarnog Studija 54 Tome Rizova Tvornica Kulture predstavlja novi program - FLASH DANCE!

Tvornicu će tresti disko groznica i glazba '70.i '80. tih uz DJ-a Bencarić, koji će puštati vaše najomiljenije hitove!!! Očekuje vas luda plesna večer uz vruću atmosferu i pjesme izvođača poput: Arethe Franklin, James Brown-a, Bgeesa, ABBA, Boney M, Seek i mnogih drugi. 'I feel love', 'Don't leave me this way', 'Upside down', 'It's raining man' samo su neki od hitova koji će vas natjerati na nevjerojatne koreografije i zabavu do ranih jutarnjih sati!

Ako želite plesati čitavu večer uz legendarne pjesme budite na vrućem podiju u Tvornici kulture u subotu 21.03., od 21 h.

----------------------------------------------------------

IN FLAMES NAPOKON U ZAGREBU 25.3.


Švedski In Flames slove za jedan od najutjecajnijih svjetskih metal bandova, nakon gotovo 20 godišnje karijere po prvi puta dolaze i i u Hrvatsku i to u sklopu svoje istočnoeuropske turneje. Koncert će se održati 25. ožujka u zagrebačkoj Tvornici, gdje će promovirati svoj novi, deveti po redu album "A Sense Of Purpose" (Nuclear Blast).

PRETPRODAJA ULAZNICA ZAGREB (190 Kn): Dirty Old Shop - Tratinska 22, Kovač - Masarykova 14, Runa - Gajeva 17 i Opatička 5, Tvornica Kulture - Lj. Posavskog 1, Eventim sistem - www.eventim.hr LJUBLJANA(26 € + 1 € prijevoz): Master Of Metal Shop - Kotnikova 5
Cijena ulaznice na ulazu 220 Kn.

---------------------------------------------------------

DARKO RUNDEK & Cargo Orkestra 28.03.
[  ]

Darko Rundek vraća se u Zagreb velikim koncertom "Live u živo" u Tvornici kulture 28. ožujka. U zagrebačkoj koncertnoj dvorani gdje je redovito održavao antologijske nastupe, Rundek će se ovog puta publici predstaviti u najboljem svjetlu. Nastup u Tvornici bit će usmjeren na promociju albuma "Live u Domu omladine" što znači da će svirati starije materijale iz svoje bogate karijere.

Od hitova iz doba Haustora, preko pjesama sa samostalnih albuma, u pratnji Cargo Orkestra, Rundek će u Tvornici publici prirediti retrospektivu čitavog opusa.

---------------------------------------------------------

SISTERS OF MERCY 4.4.


The Sisters Of Mercy, jedan od najutjecajnijih bandova osamdesetih godina, nastupit će u Tvornici kulture 04. travnja 2009. godine.

Tvornica kulture
www.eventim.hr
Profil Megastore

Cijena ulaznica: u pretprodaji 180, na dan 200 kn

------------------------------------------------------------------

NAJPOZNATIJI JAPANSKI BUBNJARI - KODO 3.6. Cibona!

Njihov posljednji nastup na Eurokazu 1998. godine još uvijek pamte posjetioci koncerta.

Kodo su 1980. godine oformili japanski bubnjari. Istražujući bezgranične mogućnosti tradicionalnog japanskog bubnja (taiko), Kodo ostvaruje rezonantnu umjetničku formu koja je dio života članova ovog bubnjarskog kolektiva.

Na japanskom "Kodo" označava otkucaje srca kao primarni izvor svih ritmova, te je naziv za djecu bubnja .

Od prvog nastupa na festivalu u Berlinu 1981. godine, Kodo je održao preko 3000 nastupa na pet kontinenata, provodeći vrijeme na turnejama diljem svijeta te Japana.

Ishodišna točka kojoj se Kodo grupa uvijek vraća je otok Sado, na kojem pripremaju novi glazbeni materijal te se pripremaju za nadolazeće nastupe.

Kodo bubnjari teže očuvanju ali i reinterpretaciji tradicionalnih japanskih umjetničkih izražaja.

Upravo njihovi nastupi diljem svijeta utjecali su na njihovo promišljanje japanske tradicionalne glazbe u koju unose mnogobrojne utjecaje world muzike.

kris // 11/03/2009

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*