home > najawa > Sandwich @ Aquarius, A1, subota 06.06.2009.

kontakt | search |

Sandwich @ Aquarius, A1, subota 06.06.2009.

U ponudi Aquariusa uskoro će biti i sandwich-a, pa pogledajte o čemu se tu radi :
[  ]

Nakon 17 godina rada, stari dio kluba Aquarius, danas poznatiji kao A1, ugošćuje program pod nazivom SANDWICH! Program pokrenut od strane 3 entuzijasta, koji su do sada uvijek uspjeli spojiti nespojivo - kvalitetnu glazbu, dobru zabavu i opuštenu atmosferu u jednom prostoru. Datum dobre zabave je subota, 06.06.09, a party počinje sa laganim warm up-om već od 22 sata. Što se upada tiče on je prava sitnica za ovakav party - 15kn do 00:30, te 25kn nakon 00:30. Kao i na svakom SANDWICH partyu, tu su za Vas uvijek atraktivne hostese koje će Vam kroz večer nuditi lagani finger food. Dok smo za Vaše grlo priredili specijalnu ponudu <- 2 kupiš - 1 platiš -> BECKS / VOTKA JUICE / GIN TONIC - ponuda vrijedi do 00:30.

Samo za Vas za DJ pult stati će nešto mlađa krema Hrvatske DJ scene. Sa laganim warm up houseom od 22 do 00h, zagrijati će Vas Dj Suub@ru, koja je svoje znanje kalila za pultovima poznatijih zagrebačkih klubova poput Saloona i Jedinice. Od ponoći pa do 02h, uz zvuke vokalnog / disco / funky housea, mixetu i 3 cd playera preuzima Sardi DJ (Sardisfaction). Sardi DJ se već 5 godina kreće po DJ sceni, a svoj stil mixanja već je pokazao Zagrebačkoj publici svirkama u klubovima poput Gallery, Saloon, SKUC, Aquarius, ali i manjim prostorima poput Drop In Caffe, 1st Coffee, HamHam Centar itd. Treći entuzijast za DJ pultom je Damjan Šprem poznatiji kao DJ Damien. DJ Damien se široj publici predstavio svirkom sa Astralisom na programu Versus, baš u klubu Aquarius. Njegov odabir glazbe za SANDWICH večer će biti vokalni & progressive house, a što večer bude više odmicala, po zahtjevu publike i pokoji zvuk trancea se može očekivati.

Kraj naravno, očekujemo oko pola6, 6. Ono što Vas očekuje na jednom ovakvom partyu je samo da se prepustite zvukovima house glazbe i zabavite .. sve ostalo će doći samo po sebi :)

Martina Borošić a.k.a DJ Suub@ru rođena je u Karlovcu 11.11.1987. Kako joj se otac cijeloga života profesionalno bavio glazbom te bio u mnogočemu predvodnik rock stila u tadašnjoj Jugoslaviji, ali i današnjoj Hrvatskoj, odrasla je uz urbane zvukove koji su joj već tada počeli definirati glazbeni ukus. Kao teenagerica preferirala je rock koji je bio oduvijek u nekakvom skladnu s njezinim neobuzdanim temperamentom. Odlaskom u Frankfurt sa 14 godina, Martini je ujak Fadil otkrio čari clubbing života i house scene. Otada Martina aktivno konzumira house glazbu, te u skladu s time prati rad DJ-eva kako sa domaće scene, tako i onih sa svjetske scene. Kako joj je elektronska glazba, prvenstveno house, postala pomalo i opsesijom logični korak pored konzumacije iste je bio i aktivno bavljenje njome. Zahvaljujući nekolicini prijatelja (DJ Denton, Doctor Shrynk, Sardi DJ...) Martina se odvažila po prvi puta poigrati na playerima i momentalno se rodila neraskidiva veza i ljubav. Za sada je anonimac u DJ svijetu, ali se odvažno probija na scenu. Preferira progressive, ali naravno vrti i vocal house, disco house i electro...

Antonio Sardi aka Sardi_Dj, rođen 09.12.1982 u Dubrovniku. Kao vrlo mlad momak, otkriva "kazete", te nešto rastezljivo što ide lijevo-desno, a također se može i izvući van. Ne znajući što je to, često to rastezljivo izvlači van, doznajući nove karakteristike "kazete", kao i nova, kasnije vrijedna iskustva. Nakon nekog vremena, otac ga lijepo zamoli da prestane uništavati "kazete". Uskoro Sardi snima svoj prvi "mix tape", uživajući u svom radu svake sekunde! No, u Dubrovniku nije našao odgovarajuću podršku u svojoj želji da se nauči igrati sa pjesmama, te se roditelji u pravo vrijeme odlučuju na preseljenje u Zagreb. 09.05.2005 upisuje prvu i jedinu DJ AKADEMIJU u Hrvatskoj i tu odluku do dana današnjeg nije požalio. Bio je član prve generacije, gdje je usavršio svoje dosadašnje znanje i dobio priliku da se pokaže. Njegov stil danas je vocal / funky house, a varira od starih do novih hitova. Nije zagrižen za najnovije hitove koji su tek izašli, već za one koje ekipa zna i koje sluša. I dalje se u njegovim setovima može čuti Junior Jack, Avant Garde, De' Lacy, Kenny Dope, Phats And Small, ali i velikani današnjice poput Axwell, David Guetta, Bob Sinclair, Freemasons, Daft Punk, Moby, Eric Prydz, Michael Mind te mnogi drugi remixeri i producenti. Ukratko, Sardi_Dj je komercijalni dj, i svira vokalni / funky / disco house. Do sada ste ga mogli čuti u klubu Gallery, Ham Ham Centru, Aquarius A2 klubu (Halloween party, Tuborg party with Natalie Dizdar), Skucu (with Shorty), Saloonu, Global Clubu (resident 7 mjeseci), Mala Ramona (Krapina), 1st Coffee, Drop In Caffe.. A od ljeta 2006, službeni je dj i voditelj KINDER MAXI KING ADRIA SUPER CUPa, turnira u odbojci na pijesku koji se u 20ak dana održava u 10ak gradova diljem Jadrana.

Damien aka Damjan Šprem, rođen u Zagrebu 29.04.1986. već u osnovnoj školi otkriva ljubav prema elektronskoj glazbi slušajući "bezvremenske izvođače" kao što su Scooter i DJ Sash! Od tada mu jedini cilj u životu kupnja profesionalne DJ opreme, što mu i uspjeva 2002. kupnjom prvog 2-kanalnog Vestax mixera i mixanja pjesama pomoću običnog (linijskog) CD-playera i DVD-playera... Ubrzo je uvidio da to tako zapravo i ne ide, odlučio se na još jedan upgrade, zaradio si je malo para i kupio 2 Pioneera CDJ-100 (koji zu actually imali pitch control :D) koje do dan danas ima. Radeći u nekim od poznatijih ZG klubova (Aquarius, Saloon, Londoner, Cab itd.), na raznim eventima (ZG Auto Show) zgrnuo je još nešto para i kupio si Pioneer DJM-600 i 2x Technics 1210 MKII, sve to spojio na Serato sound system i tako je upotpunio svoj san. Također, svirao je sa Astralis ekipom na partyjma u Aquariusu, pod nazivom Versus. Od glazbenih pravaca, srce mu pripada Trance glazbi, pogotovo vokalnom i u tu muziku je naprosto zaljubljen. Također jako voli puštati vocal i pogressive House, a ponekad i Techno. Želja mu je jednog dana svirati na Trance Energyju i Sensation Whiteu...

maja // 26/05/2009

> vidi sve fotke // see all photos

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

| 25/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*