home > najawa > "JUNGLE EXPLOSION: free the bass!" @ Legacy, 15/10/2010

kontakt | search |

"JUNGLE EXPLOSION: free the bass!" @ Legacy, 15/10/2010

BOJ LUCKI (MIR CREW)
(Ninja Tune, Shout Rec, Nuttah Beats, JungleX, Bass Punch, Digital Colours, Keynote, Dutty Rock, MIR, SWEDEN)

Boj Lucki dolazi iz Stockholma, glavnog grada Švedske gdje djeluje i radi kao DJ, producent , promotor i vlasnik vlastitog labela, te iza sebe ima niz uspješnih projekata. Otkad postoji d'n'b scena u Švedskoj, Boj Lucki je odigrao jednu od značajnijih uloga u razvoju iste, pogotovo osnivajući jednu od najvećih d'n'b večeri na Skandinavskom poluotoku 2000. godine pod nazivom Rekyl. Bukirao je čitavo čudo od popularnih Dj imena, kao što su Goldie, LTJ Bukem, Fabio & Grooverider, Dj Hype, Krust, Zinc, Bailey, Digital, YT and Ragga Twins... Za Boj Luckija možemo reći da je jedan zaista zauzet čovjek i čija se dubwise selekcija čula u svim krajevima svijeta - od Hong Konga do Toronta, od Londona do Moskve, pa sve do Berlina i Praga. 2007. godine osniva svoj vlastiti label MIR Records kojeg podržava i distribuira Nu Urban Music. Uz MIR Records, tu još postoji MIR Crew koji je formiran 2006. godine, a sastoji od Boj Luckija, Toni Bassija i Ljudaja. Od svog osnivanja trio je surađivao sa imenima poput UK Apache, Top Cat-a, MC Spyda i Million Stylez-a! Uspjeh se manifestirao tako da su njihove pjesme razvaljivale plesne podije diljem svijeta, te na radio postajama kao što je BBC Radio1 / 1Xtra and Kiss100. Njihova glazba se može opisati kao vrlo ritmična i koja se proteže kroz mnogo glazbenih formi kao što su drum 'n' bass to dubstep, beats and house. Trenutno su u izradi remixevi Top Cat-a, MC Spyda, Daddy Freddy-a, Mr Williams-a, Dj Vadim-a, Big Bud-a, Curtis Lynch-a, Danjah-a, Ghislain Poirier-a, David Boomer-a i Kultiration-a, stoga je vrlo izgledna svijetla budućnost za MIR Crew.

Iz ovog možemo zaključiti da je Boj Lucki zaista rođen pod sretnom zvijezdom , nadamo se da će tu sreću podijeliti s nama na plesnom podiju Legacy kluba!!!
[  ]

VERBAL EFENDI (Zagreb)

Verbal Efendi je pseudonim jednog od prvih breakbeat dj-a u Zagrebu. Scenskim aktivnostima počinje se baviti još 2000. godine kao jedan od organizatora prvog breakbeat serijala na ovim prostorima / Funky Breaks. Crew s vremenom mijenja ime u Breakalicious crew, te nastavlja zagrebačkoj publici predstavljati najsuvremeniju glazbu iz žanra. 2002. i 2003. godine u suradnji s ostalim članovima spomenute družbe uređuje glazbenu emisiju Have a break (u sklopu koje je emitiran Coldcut Solid steel show) na Radiju Student. Nakon određenog vremena postava se rasformirala, a Efendi se prikljucuje Kingston soundsystemu. Uz cijelu plejadu nastupa po svim zagrebačkim klubovima i eminentnim manifestacijama u regiji (EXIT, Seasplash, Wintersplash, carnival party) i inozemstvu (Berlin, Beograd, Sarajevo, Ljubljana, Istanbul ) valja istaknuti i neka od imena s kojima je imao priliku dijeliti kreativno okruženje (Aquasky, Aphrodite, Aries, Anthony Rother, Benny Page, Chris Carter, Chip Fu, Dreadzone... lista je duga). Vođen idejom kojoj je strano jednoumlje danas nastupa kao one man show. Selekcija čiji temelj čini *dancefloor oriented nu jungle* produkcija pošteno će prodrmati plesni podij i vaša tjelesa!!

DANNY BWOY( Motovun) ft. Trip to Zion DJs & VJs

Danny Bwoy nam dolazi iz Motovuna i čest je gost partija u organizaciji Trip To Zion kolektiva, a iskazao se sa svojim ludim setovima na kojima 'pegla' jungle, jump up ritmove pa sve do drum and bassa. Za ovu prigodu udružit će se sa dj-ima iz Trip To Zion te zajedničkim snagama prezentirati što znaju i umiju! Ekipa Trip To Ziona korača prema svom šestom rođendanu, a iza sebe ima pregršt organiziranih koncerata i party druženja po raznim zagrebačkim klubovima, kao i promotivnih aktivnosti za druge klupske večeri i festivale. Također su stalni gosti Seasplash & Outlook festivala, koji su prožeti sa VJ & DJ izdanjima Trip To Zion kolektiva. Jedan od zanačajnijih projekata je produkcija spota glazbene skupine Elemental 'U mojoj glavi', te suradnja sa službenim hrvatskim Reggae portalom. DJ Jan Becele je jedan od pokretača DUBstep Kluba koji se održava u AKC Mediki redovitim tempom. Za ovaj put TTZ DJ's će vas pošteno zagrijati za Boj Luckija, dok će VJ-ing biti prisutan tijekom cijele večeri!

promo girl // 01/10/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


> chek us aut!
> izdvojeno
Trip to Zion & Urban Jungle presents: "JUNGLE EXPLOSION: free the bass!"
Petak 15. listopad, 2010. LEGACY, Mesnička 36, Zagreb
Party time: 22:00- 06:00
From jungle, d'n'b, dubstep to dub
Cijena ulaza: do ponoći 30 kn, nakon 40 kn
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*