home > najawa > R/VERSE FESTIVAL @ Slunj, 22-25/06/2017

kontakt | search |

R/VERSE FESTIVAL @ Slunj, 22-25/06/2017

MoDem&Illectricity predstavljaju:
R/VERSE FESTIVAL
22.-25. lipnja 2017.
Mrežnica, Donje Primišlje (Slunj)

Još deset dana do prvog R/verse Festivala na rijeci Mrežnici!
[  ]

Prvi pravi ljetni bijeg iz gradova desit će se drugi dan ljeta, 22. lipnja, kada počinje produljeni, neradni vikend, a veliki broj zaljubljenika u glazbu i netaknutu prirodu odlučit će se za odlazak na prvi R/verse Festival (22.-25. lipnja 2017.) koji organiziraju ekipe Illectricity i MoDem festivala na spektakularnoj lokaciji uz samu rijeku Mrežnicu, u Donjem Primišlju pokraj Slunja. Festival želi posjetiteljima ponuditi događaj koji bi na jednom mjestu spojio višednevni bijeg iz urbane i radne sredine u čarobnu prirodu, boravak u oslobađajućim uvjetima kampiranja pod vedrim nebom uz svu potrebnu infrastrukturu te s glazbom koja te blagodati dodatno podcrtava i raspiruje. Nadomak festivalske lokacije nalazi se i nekolicina raskošnih parkova prirode među kojima se posebno ističu Plitvička jezera i Rastoke. Za one nemirnijeg duha, u samoj blizini je i najveći europski zipline, a moći će se spuštati Mrežnicom kajacima.

Festivalska ulaznica omogućava ulaz na festival, četverodnevni kamping i parking i iznosi 170 kuna do 22. lipnja. Na samoj festivalskoj lokaciji ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 200 kuna. U ponudi trenutačno ne postoje dnevne festivalske ulaznice, a važno je naglasiti kako sva djeca ispod dvanaest godina i u pratnji roditelja imaju slobodan ulaz te su dobrodošli i kućni ljubimci.

Među pedesetak glazbenika koji će tvoriti gotovo neprekidnu zvučnu techno/house/disco/electro/bass/hip-hop/d'n'b/juke/footwork kulisu nalaze se internacionalna i hrvatska imena kojima je zajednička kvaliteta i glazbena raznovrsnost. Za najkvalitetniji zvuk pobrinut će se partner festivala - Funktion-One soundsystem, a organizatori najavljuju i posebno ugođene dnevne, laganije glazbene setove te noćne dinamičnije setove s mističnim, hipnotičkim i psihodeličnim ritmovima. Među headlinerima se nalaze majstor i kolekcionar duba i minimalne elektronike Deadbeat, eklektična gospodarica plesnih podija i radijskih valova Eclar Fifi, španjolski Šveđanin kojeg je proslavio sirovi, iskonski house zvuk DJ Seinfeld te makedonski producent Herzel -jedan od najzanimljivijih projekata regionalne techno/acid/post dubstep scene s uspješnom internacionalnom karijerom.

Line-up sastavljen je i od pomno biranih i uzbudljivih glazbenih imena iz Hrvatske i susjednih država: iz Slovenije dolaze Aural Fiction, Žiga Murko i Softkinson, iz Austrije alllone i doze, Mađarsku predstavljaju BERGI, UFFALO STEEZ i Utero, Italiju Mental, Srbiju DJP i Lüle,
dok domaću scenu predstavljaju neki od najktivnijih i najuzbudljivijih DJ-eva i nastupa uživo:

Arboretum Kolektiv, Ivna Ji&Samo Tako, Koolade, Borut Cvajner, DJ Labud, Dubok, El Commando, lilacube, Pytzek i Mislav, Val Vashar, Qwerty, SZCH, 207, Brogy, Dots, Inchoon, Lovro Klop, Luka Eterović, OBERKULL, Radio Esplendor DJs, SapLeo, Shao, Sladoled, Vrle i članovi CFSN kolektiva.
[  ]

R/verse Festival je ekološki osviješten, te pod boravkom u prirodi podrazumijeva ponašanje koje je u skladu s očuvanjem iste. Od smještajnih kapaciteta, na raspolaganju je kamping lokacija s potrebnom higijenskom infrastrukturom te s eko volonterima koji će pomagati sa smještajem. Hrana je osigurana, a u skladu s pravilima robinzonskog turizma - signala za mobitel nema!

LINE UP:
Deadbeat (BLKRTZ/DE)) // DJ Seinfeld (Lobster Fury/ESP) // Eclair Fifi (LuckyMe/UK) // Herzel - live (MK) // alllone (AT) // Aural Fiction (SLO) // Bergi (HU) // DJP (SRB) // doze (AT) // eDina (HU) // Softskinson (SLO) // Lüle (Kompleks) (SRB) // Mental (IT) // UFFALO STEEZ (HU) // Utero (HU) // Žiga Murko (SLO) // 207 // Arboretum Kolektiv // Borut Cvajner // Brogy // Dots // Dubok // El Commando // Feelipa // Funk Guru // Inchoon // Ivna Ji & Samo Tako - live // Koolade - live // DJ Labud // LilaCube // Lovro Klop - live // Luka Eterović // OBERKULL // phillipe // Pytzek & Mislav // Qwerty // Radio Esplendor DJs // SapLeo // Shao // Sladoled // SZCH // Val Vashar // Viatori // Vrle

VAŽNI LINKOVI:

ULAZNICE: www.entrio.hr/event/rverse-festival-2017-3971
FACEBOOK: www.facebook.com/riverse.festival.croatia
INSTAGRAM:
www.instagram.com/riverse_festival_croatia
WEB: www.riversefestival.com

PODCASTI:
R/verse Festival - podcast doze
http://soundcloud.com/r-verse-festival/rverse-festival-podcast-3-w-doze

R/verse Festival - podcast Ivna Ji
http://soundcloud.com/r-verse-festival/rverse-festival-podcast-4-w-ivna-ji

R/verse Festival - podcast Softkinson
http://soundcloud.com/r-verse-festival/rverse-festival-podcast-5-w-softskinson

R/verse Festival - podcast DJ Labud
http://soundcloud.com/r-verse-festival/dj-labud-rverse-festival-podcast-2

R/verse Festival 2017 - podcast Žiga Murko
http://soundcloud.com/r-verse-festival/ziga-murko-rverse-festival-2017-podcast

promo guy // 12/06/2017

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: ČudNoReĐe, Fuzz Mihi @ Zagreb, KSFF, 15/03/2024

ČudNoReĐe, Fuzz Mihi @ Zagreb, KSFF, 15/03/2024

| 13/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: PALAYE ROYALE @ Tvornica kulture, Zagreb, 03/06/2024

PALAYE ROYALE @ Tvornica kulture, Zagreb, 03/06/2024

| 11/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*