home > njuz > METALFEST/METALCAMP BAND BATTLE, 30.03. BOOGALOO, ZAGREB

kontakt | search |

METALFEST/METALCAMP BAND BATTLE, 30.03. BOOGALOO, ZAGREB

METALFEST/METALCAMP BAND BATTLE, 30.03. BOOGALOO, ZAGREB

Svi bendovi iz Hrvatske, ali i Europe, zainteresirani za natjecanje za nastup na Metalfest i Metalcamp festivalima, koje će se održati 30.03. u Klubu Boogaloo, ako na natjecanje žele pristupiti moraju svoju prijavnicu poslati na email: bands@fullmetalservice.com
te u njoj navesti:

NASLOV E-MAILA: Metalfest/Metalcamp band battle - (ime benda)

- Ime benda
- Žanr metal glazbe koji sviraju
- Povijest benda u 3 rečenice
- Mjesto odakle band dolazi
- Link na jednu od stranica; web, facebook, myspace, reverb nation na kojoj se mogu poslušati najmanje tri autorske, studijske pjesme benda, eventualno pogledati videospot i sl.
- Band mora biti član Full Metal Service agencije, no ako pri prijavi na natjecanje još nisu članovi, moraju u prijavi navesti kako žele postati članovi.

Prijave za ovo natjecanje započinju u ponedjeljak, 27.02, a završavaju sa zadnjim satima petka, 09.03.
Svi prijavljeni bendovi biti će predstavljeni na službenoj Facebook stranici Full Metal Servicea i fanovi će lajkovima birati bendove koje žele vidjeti na natjecanju. Dva benda s najviše lajkova biti će odabrani direktno od strane fanova, a preostala četiri benda će odabrati organizatori.
Facebook stranica: www.facebook.com/fullmetalservice

Metalfest/Metalcamp band battle prvo je natjecanje bendova takve vrste koje ovi poznati metal festivali priređuju, odnosno daju dopuštenje Full Metal Serviceu i Croatian metal and rock portalu da ih prirede. Koncept svakog band natjecanja koje FMS i Cmar-net priređuju uključuje 6 natjecateljskih bendova, koji imaju po pola sata za dokazati se i to u najboljim produkcijskim uvjetima, jednakim nastupu velikih metal zvijezda u Hrvatskoj. No, samo natjecanje i pobjednički band tek je kruna na cjelokupnom eventu, koji je mnogo više od samog natjecanja i uključuje mnoštvo atraktivnih nagradnih igara, angažman najljepših hostesa i voditeljica, glazbene radionice, merchandise štand s kompletnom ponudom bendova koji se te večeri natječu, glazbene slušaone i gledaone, uključujući videospotove bendova koji se te večeri natječu.

Organizatori skupa sa fanovima za svako natjecanje probiru najaktualnija imena cjelokupne hrvatske scene, bendove koji inovativnošću i posebnošću obećavaju, kao i legendarne hrvatske metal bendove koji iza sebe imaju brojne turneje i nastupe s velikim zvijezdama. Na metal battle natjecanjima svaki bend daje sve od sebe da izgleda najbolje, što scenskim nastupom što zvukom, što je već na prvom takvom natjecanju publika itekako znala prepoznati i dugo nakon eventa mnogi nisu mogli vjerovati da su to bendovi s hrvatske scene i da je toliko ljudi došlo te bendove podržati. Ova natjecanja žele biti novi generatori hrvatske metal scene i rasporediti bendove koji pokažu najviše po nekima od najvećih metal festivala u Europi.

U ovoj rundi, 30.03., bendovi se natječu za nastup na dva establirana i europski priznata metal festivala!

METALCAMP (SLO)

METALCAMP je jedan od najpoznatijih metal festivala u Europi, a ove godine gledati ćemo njegovo deveto izdanje. U svakoj godini festival je postajao sve snažniji i nezaobilazni je dio svakog okorjelog posjetitelja metal festivala, jer osim izuzetnih izvođača nudi spoj prelijepe alpske idile i savršenog prirodnog okružja s teškometalnim zvukovima stotine bendova. Slayer, Motorhead, Nightwish, Apocalyptica, In Flames, Helloween, Down, Immortal, samo su neka od već gotovo tisuću imena koja su na festivalu nastupila, a ove godine fanovi će moći uživati u bendovima poput američkih nu metal legendi Korn, zatim Machine Head, Amon Amarth, Sabaton, Paradise Lost, Testament itd.

METALFEST (CRO)

METALFEST je festival koji je dio jedne od najvećih festivalskih metal franšiza u Europi i koji se održava u čak osam europskih zemalja. U samo dvije godine METALFEST je uspio pronaći put do stotine tisuća fanova, koji će ove godine hrliti na METALFEST u Njemačku (dvije edicije), Švicarsku, Austriju, Poljsku, Češku, Italiju i naravno Hrvatsku. No, hrvatsko izdanje biti će jedan od najposebnijih metal festivala u Europi, jer po prvi puta će se jedan ogroman metal open air festival održati direktno na morskoj obali. Spoj ljepote zadarske regije i turističke i povijesne ponude s metal festivalom idealna je kombinacija za najbolji glazbeni godišnji odmor. Kroz povijest METALFESTA fanovi su mogli vidjeti bendove poput Accept, Saxon, Testament, Sepultura, Boltthrower, Sonata Artica, Nevermore, Arch Enemy, Sabaton, Amon Amarth, a ove godine nas očekuju metal bogovi Megadeth, W.A.S.P., Fear Factory, Blind Guardian, Kreator i preko 70 drugih bendova.

Nastupati pod punom produkcijom ispred takvih veličina čast je za svaki band, stoga je potpuno jasno zašto će se bendovi zdušno boriti za nastup na ovim festivalima i dati sve od sebe da pobijede.

promo guy // 27/02/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*