home > njuz > Novi album Anđela Jurkasa je vani

kontakt | search |

Novi album Anđela Jurkasa je vani

Predstavljamo novi album "Off The Record" i knjigu "Off The Record - priče sa svijetle strane" Anđela Jurkasa.
[  ]

Nakon što su debi album i knjigu "Soundtrack života" nahvalili kritičari (Album tjedna RTL, Radio 101, afirmativne recenzije Jutarnji list, Nova TV, web portali) u koprodukciji Dallas Records i DOP Records izašao je drugi solo album naslovljen "Off The Record" jednakom mjerom hvaljen od strane kritike. Pretpremijerno preslušavanje albuma dostupno je na ovdje:



Album je najavljen singlovima, baladom "Otkad te nema" i plesnjakom "Sretan" realiziranih u suradnji s ex Divasicom Majom Vučić, za koje se uskoro očekuju premijere video spotova snimanih u režijskom tandemu sjajne fotografkinje Matee Smolčić i kamermana Dina Senčara. Više informacija o premijerama uskoro.

Knjiga je već prije izlaska podigla interes zbog vrućine obrađenih tema, a po izlasku nastavlja biti štivom o čijem se sadržaju govori daleko izvan glazbeničkih krugova. Predstavljanje iste i kratki interview s autorom možete vidjeti ulomkom uz emisiju "Knjiga ili život"

Provjerite zašto je autoru poručeno da nabavi pancirku.



Promocija, premijera, predstavljanje uživo albuma, knjige, video spotova zajedno s naslovima POP UP biblioteke bit će na promo stand up touru
"OFF THE RECORD - SMAK SVIJETA SE DESIO DAVNO PRIJE"

18. prosinca (utorak) u 20:00, Rooster Pub, KOPRIVNICA
19. prosinca (srijeda) u 19:00, Tvornica kulture/Mali pogon, ZAGREB
(uz gomilu gostiju, live nastup, DJ-a i predstavljanje novih naslova POP UP biblioteke - Nick Cave, Doors, RHCP, Adele, etc...)
20. prosinca (četvrtak) 20:00, Pussy Galore, SARAJEVO


slijede gostovanja u Beogradu, Rijeci, Splitu, Vinkovcima, Puli, itd...o kojima će biti više informacija.

Knjiga i album "Off The Record" dostupni su na tržištu RH i regije u Dallas Music Shopovima, knjižarama i CD shopovima diljem Hrvatske, a album u mp3 varijanti legalno download-ajte na: dallasmusicshop.com





Više informacija na službenim stranicama izdavača, autora i na društvenim mrežama:

angelojurkas.com
www.facebook.com/angelojurkas

REAKCIJE MEDIJA:

RTL TV - Album tjedna, Vedran Harča 9,5/10

"... ovo album o kakvom "žrtve" njegova pera mogu samo sanjati...i konačno, po pitanju stihova radi se o daleko najogoljenijoj zbirci pjesama koje smo imali prilike čuti u zadnjih nekoliko desetljeća..."

T Portal, Dubravko Jagatić 8/10

"...Jurkas je hrabro kročio na novi teren i pokazao da zna znanje. On je vrhunski storyteller, odnosno pripovjedač koji je izbacio iz sebe gomilu sjajno artikuliranih priča kroz stihove položivši ispit za učitelja od kojeg bi mnogi mogli naučiti kako se pišu pjesme. Nevjerojatnu snagu stihova i iskrenost emocija stopio je s pojedinim glazbenim žanrovima na primjeren način tvoreći tako jedinstvenu, ali nesvakidašnju cjelinu… "

RDD, Marko Podrug 9/10

"Skeptièan prema svemu, kritičan prema sebi i drugima, naivan, znatiželjan i drzak, Jurkas po svom starom autorskom običaju balansira između lucidnih dosjetki, genijalnih misli i kaotičnog izražaja jasnog samo njemu. Brbljav i upućen, kakav već jest, svojom verbalnom dijarejom nikome ne da ni pomisliti da možda nije u pravu, da nešto nije dobro shvatio, da je na krivom putu..."

Terapija, Predrag Brlek 8/10

"...nikad mu nije bilo teško reći što misli, pa su ga stoga mnogi mrzili ili ga još mrze, mnogi su na spomen njegovog imena okretali glavu, no vjerujem da su ga svi oni na neki način ipak poštivali zbog tog njegovog stava i iskrenosti. Zbog toga mi se čini još hrabrijim njegov najnoviji potez, u kojem se, čini mi se, ogolio do kraja. Ne samo figurativno...."

Igor Bašin (Val 202, Slovenija):

"Na Soundtracku života nam je Anđelo Jurkas otvorio vrata u svoj svijet. Na nagomilane samplove i ritmove nabacio je puno priče o sebi, a posebice o okolini u kojoj živi.

Njegovi izlivi su na sredini puta izmeðu Damira Avdića i Lutajućeg Zdene. Sva oštrina, kritika, sarkazam..."

Ivan Ivačković (Srbija):

"Nesumnjivo sjajan koncept i ideja, napraviti ovako nešto jeste podvig dostojan svakog poštovanja..."

Juraj Šiftar:

"...Jurkas pomalo rapper, pomalo recitator, pomalo "zabavljač" s ironijskim odmakom ili "prolazni frazer", kako to sam kaže...."

terapija // 13/12/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*