home > njuz > Tjedan @ Vintage Industrial Bar, 17-21/042013

kontakt | search |

Tjedan @ Vintage Industrial Bar, 17-21/042013

Srijeda 17. travanj: Još jedan Take Me Out! u mjesecu travnju. Ovoga puta with Ishmael

Ulaz 10 kuna

Ne znamo za vas, ali nama je pao indie u krvi i hvatamo se za namještaj jer nas polako hvata nesvjestica. Zvali smo Ishmaela da spasi situaciju, uleti u Vintage Industrial Bar poput superheroja kakav i je (tajice i plašt nisu obavezni ali su poželjni) i priušti nam piknik za uši. Naizgled samozatajan i tajanstven, Ishmael u sebi nosi vatru tisuću sunaca, ognjišta, radijatora, kamina i upaljača, ali ne onih jeftinih za 2 kn nego Zippača jer je elegantan i vatren istovremeno. Takve hitove kakve Ishmael ima u futrolici za cd-e niste čuli ni u najluđim snovima; prošli put kada smo prisustvovali njegovom tulumu isčašili smo kuk od plesanja i sad taman kad smo bolje, idemo da nas opet potrga jer smo mazohisti i volimo kad nas muzika tjera da poludimo dok se ne počnemo derat random riječi i primimo se u vlakić. Ako i vi volite indie, proljeće i ne želite propustit zadnju šansu da vidite Ishmaela u nečem štrikanom, dođite nam u srijedu. Radimo do 1 pa si pripremite unaprijed kaj ćete obuć i nemojte se puno premišljat jer u Vintageu je lijepo...i vi ste lijepi. Nije li to najljepše ikad? Je? E, pa onda vidimo se.

Četvrtak 18. travanj: Koncert Jurice Pađen i grupe Aerodroma

Ulaz 20 kuna

Jurica Pađen je svakako jedan od najagilnijih gitarista na području regije. Svoj pečat ostavio je na 30ak albuma raznih izvođača. Karijeru je startao u 'Grupi 220' koja se kasnije transformirala u Parni valjak i s kojom je ostao tri godine. S Aerodromom je na glazbeni put krenuo 1978., a do 1986. zajedno su objavili pet albuma i slovili za jedan od najpopularnijih rock sastava tog doba. Njihove najveće uspješnice su "Stavi pravu stvar", "Obična ljubavna pjesma", "Digni me visoko", "24 sata" i "Fratello".

Prošle godine, Jurica Pađen i Aerodrom objavili su novi album 'Taktika noja'.

Petak 19. travanj Koncertna promocija grupe Maršal, novog hard rock imena na glazbenoj sceni!

Ulaz 10 kuna

Žestoki, energični i emotivni, grupa Maršal sasvim novo ime na hard rock sceni, promovirat će debi album Revolt u petak, 19. travnja u Vintage Industrial Baru!

Grupa Maršal je sasvim novo ime na domaćoj hard rock sceni! Nedavno su za Dancing Bear Records objavili svoj debi 'Revolt' koji će fanovima hard rocka i Vintage Industrial Bara predstaviti u subotu 19. travnja. Maršal će zdušno svojim izborom glazbe pratiti voditelj i glumac Boris Mirković!

Maršal čine mlada i žestoka petorke koja autorski potpisuje sve svoje pjesme, a jedni su od rijetkih koji sviraju beskompromisni hard rock nabijen jakim emocijama. Do sad su odsvirali brojne nastupe, uglavnom po klubovima, a s velikim ponosom ističu nastup u Münchenu gdje su bili sjajno prihvaćeni od publike te prošlogodišnji koncert u Splitu gdje su prošli sve krugove natjecanja i na kraju prema odabiru samog menagera legendarnih Guns N' Roses nastupili kao predgrupa. Službena koncertna promocija albuma 'Revolt' održana u Splitu, 22.02. je prošla super, ali sad, nakon mjesec i pol čekanja novog termina Maršal je itekako spreman za osvajanje zagrebačke publike!

Eksploziju zvuka, emocije i sve o čemu govore u pjesmama dečki iz Maršala isporučit će publici pa šta reći nego - ne propustite!

Subota 20. travanj: Telefon Blues Band: Guitar Heroes Night

Jedan od najboljih rock sessions sastava u povijesti domaće glazbe provest će nas putevima najboljih svjetskih gitarista poput Jimija Hendrixa, Jeffa Becka, Jimmyja Pagea, Erica Claptona....

Upad 10 kuna

Telefon Blues Band jedan od najboljih rock session sastava u povijesti hrvatske glabe broji 25 godina karijere. Članovi TBB-a svojim autorskim djelovanjem u grupama Time, Nirvana, Srebrena krila, obilježili su počtke domaće rock scene. Dobitnici su brojnih nagrada i priznanja poput Porina, Statusa, Fender MM-a, Crnog mačka... Potvrdu njihovoj kvaliteti i postojanosti daju i brojni nastupi u Hrvatskoji i inozemstvu. Zbog svega navedenog s razlogom ih svrstavaju u istinske rock legende.

U subotu 20. Travanja TBB-a provest će nas kroz ostavštine brojnih 'guitar' heroja poput Jeffa Becka, Jimija Hendrixa, Erica Claptona, Jimmyja Pagea, Petera Greena, Garyja Moorea, Muddyja Watersa, BB Kinga....

Članovi Telefon Blues Banda: Vedran Božić- gitara/voc kojeg zovu Kralj hrvatske rock gitare zatim Neven Mijač usna harmonika/voc koji slovi kao najbolji na tom instrumentu. Bubnjar S. Pintarić- Pišta i Tomas Krkač bas/voc još od vremena kultne zagrebačke grupe " Nirvana" važe za jednu od najboljih ritam sekcija.

promo girl // 16/04/2013

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*