home > njuz > Rudimental u novom Kalypsu!

kontakt | search |

Rudimental u novom Kalypsu!

Sjajni headlineri, odlični festivali, koktel majstori, plesačice, promotori, sunce, more i ples do iznemoglosti samo su neka od obilježja ljeta provedenog na svjetski poznatom Zrću. Ove godine Kalypso je napravio zaokret kakvog se ne bi posramili ni najbolji svjetski klubovi - Kalypso je krenuo u pohod na rekreiranje ljeta pod hushtagom #rebirthofsummer.

Prekrasne plaže, glazba, ljudi i nezaboravna atmosfera su važni, no ljudima treba ponuditi više, treba im pružiti tradiciju, kulturu, priču. Treba vratiti jednostavnost ljeta kakvo je nekada bilo, ali uz zaokret i viralnost putem društvenih mreža - misao je koja vodi ljude koji stoje iza potpunog rebrandinga Kalypsa.
[  ]

Spoj prirode, tradicije otoka Paga i clubbinga
Napravljeni su i selfie hot spotovi za posjetitelje koji će htjeti podijeliti svoje iskustvo s onima koji nisu imali priliku provesti ljeto u Kalpsu.
U eksterijeru i interijeru kluba korišteni su lokalni prirodni materijali, poput kamena i drveta koji naglašavaju svjesnost potrebe za očuvanjem prirode te pružaju osjećaj izvornosti i tradicije samog otoka.

Klubom će dominirati velika prozračna drvena kulisa, projekcijsko platno i VIP prostor u krošnji borova. Noćni i dnevni program biti će prilagođeni ugodnom ambijentu, kreiranom isključivo od drveta i kamena. Noćni program obilježit će romantična atmosfera otoka uz ludi provod, a danju će posjetitelji "chillati" uz mirnije dnevne zvukove.

Grubišić i Sudar - čarobnjaci novog vizualnog identiteta
Za kreativni dio novog Kalypsa zaslužni su Dražen Grubišić; akademski slikar, kreator Muzeja prekinutih veza i čarobnjak novog Kalypsova prostora, Siniša Sudar; nadahnuti tvorac novog vizualnog identiteta te Zvonimir Dusper - Dus, producent web-stranice i aplikacije Kalypso party aid.

Uz originalan dizajn prostora i sasvim novi moderan vizualan identitet, Kalypso u novu sezonu ulazi uz najavu ponovnog rađanja ljeta u društvu mnogih najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će nastupiti na senzacionalnim festivalima. Među njima je i svjetska zvijezda čiji će nastup obilježiti ljeto u Hrvatskoj, pa i cijeloj regiji.

RUDIMENTAL DJ set u Hrvatskoj 10. KOLOVOZA!
Posebna nam je čast najaviti, u organizaciji kluba Kalypso, tj. tvrtke CISSA, samostalni nastup fantastičnog RUDIMENTAL DJ seta - izuzetnih svjetskih zvijezda, pobjednika ovogodišnjih Brittawards, koje prate stotine tisuća obožavatelja. Četvorka iz istočnog Londona, koja vraća soul u elektronsku glazbu ljeto na Zrću dovest će do usijanja! - s ponosom ističu organizatori.

SEZONA VELIKIH FESTIVALA!
I ovog ljeta će Kalypso biti dio fantastičnih festivala, ove godine produženih i ojačanih. Hideout, Fresh island, Barrakud i Sonus festival, sa nevjerovatnim Line up-ovima koji objedinjavaju 95% najvećih svjetskih DJ zvijezda jamče vruće ljeto i nezaboravne doživljaje, a Kalypso će ove godine privlačiti svojom različitošću od ostalih sjajnih klubova na Zrću.

Vaše omiljeno odredište ljetne zabave i opuštanja je - ponovno - Kalypso
[  ]

------------------------------------------------------------------------

/strong>Q: Zašto je najstariji klub na Zrću obnovljen?
A: Do obnavljanja Kalypsa i pripreme njegovog sasvim novog izgleda je došlo prije svega zato jer je postalo jasno da je bez prilagodbe više neće biti moguće stabilno poslovanje. Značajna ulaganja ostalih klubova na plaži, pojava novog kluba Noa i snaženje festivalskog tipa turizma zahtijevala su reakciju. Klupska scena se razvija strahovitom brzinom i došlo je do trenutka kad smo morali odlučiti hoće li prvi klub na Zrću, koji je sve pokrenuo, postati follower ili će uvođenjem novih svjetskih trendova visoko podići ljestvicu. Nametnula se činjenica da će najbolji rezultat biti postignut promjenama koje će dodatno naglasiti razliku između Kalypsa i ostalih klubova

Q: Što će u budućnosti još više razlikovati Kalypso od ostalih klubova na Zrću?
A: Shvatili smo već odavno da su okoliš i priroda sve važnija stavka u clubbingu, a društveno odgovorno poslovanje je nešto što bi već moralo biti ugrađeno u poslovanje svih firmi pa tako i klubova. Kroz prirodne materijale i smanjenje zagađenja uz waist management sistemu pružamo ljepši i ugodniji prostor s naglaskom na tradiciju samog otoka. Velika prozračna kulisa od prirodnog drva, upotreba isključivo drva i kamena, VIP prostor u krošnji borova, orijentacija na nešto mirnije dnevne zvukove i veliko projekcijsko platno dio su naših aduta za ovu sezonu.
U jednom važnom elementu pomogao nam je i Badel 1862 kroz opremanje prostora sasvim drugačijim bean bagovima koji svojim materijalom i inovativnim oblikom snažno doprinose prirodnom look-u. Još jedna od inovacija koja će pružiti posjetiteljima potpuno party iskustvo je Kalypso party aid aplikacija.

Q: Zašto je spoj sa prirodom važan?
A: Suvremeni trendovi u svijetu zabave ovog tipa pokazuju da se ciljna skupina sve više vezuje uz prirodu i prirodne ambijente i nastoji pronaći mjesto i način da spoji takve težnje sa ljubavlju prema suvremenoj glazbenoj produkciji i plesu. Samo spoj sa prirodom jamči višegodišnji napredak
[  ]

Q: Zašto je promijenjen vizualni identitet?
A: Prethodni vizualni identitet više nije mogao zadovoljiti suvremene načine komunikacije koji se snažno baziraju na čistoći poruke i kroz prepoznatljive, lako pamtljive simbole.
Najbolji primjer snage simbola je vidljiv na zaslonima suvremenih mobilnih uređaja, koji cjelokupnu ergonomiju upotrebe zahvaljuju upravljanju pritiskom na prepoznatljive simbole.
U neorganiziranom kaosu poruka i vizuala koji nas okružuju bitno je ne zbunjivati publiku, ključno je odabrati čisti i jasni vizalni identitet obilježen lako pamtljivom simbolikom. To je jedini put prema zapaženosti.

Q: Koje će svjetski poznate zvijezde imati svoj DJ set u Kalypsu?
A: Osim zaista velikog broja najpoznatijih svjetskih DJ-a koji će nastupiti na senzacionalnim festivalima, posebna nam je čast najaviti prvo veliko gostovanje u samostalnoj organizaciji kluba Kalypso, tj. tvrtke CISSA. Ove godine klub Kalypso s ponosom predstavlja samostalni nastup fantastičnog RUDIMENTAL DJ seta, izuzetnih svjetskih zvijezda, pobjednika ovogodišnjih Brittawards, kojeg prate stotine tisuća obožavatelja.

Q: Čime će Kalypso ove sezone i u budućnosti privlačiti goste?
A: Zajamčena cjelodnevna ugodna zabava, pristojno osoblje, izbjegavanje uniformiranosti i masovnosti, prekrasan prirodni ambijent i izdvojena pozicija odigrati će ključnu ulogu u privlačenju gostiju. Jasno, od presudnog je značaja da sve gore navedeno bude stalno i na primjereni način komunicirano ciljnoj skupini širom svijeta, uz korištenje najsuvremenijih dosega društvenih mreža i suvremenih komunikacijskih alata.

Q: Kakvu budućnost i kakve goste želi Kalypso nakon ponovnog rođenja?
A: Kalypso je, naravno, otvoren svima, ali težište komunikacije i odabira programa će biti na inozemnim posjetiteljima starijima od 20 godina koji su bolje platežne moći, one koji će iz šarolike ponude radije odabrati izuzetno dobro organiziranu IBIZU.

Q: Poveznica Boškinca i Kalypsa?
A: Želja nam je da Kalypso snažnije krene putem kojim se razvio hotel i vinarija Boškinac. Visoka estetika, vrhunska gastronomija bazirana na autohtonim namirnicama te zavidna razina ugostiteljske usluge omogućile su Boškincu iskorak prema kvalitetnijim gostima i drastično izdvajanje od ostatka otočke ponude - to je know-how koji smo dijelom primijenili i na Kalypso.

Važna stavka , u kreaciji strategije dopiranja do posjetitelja više platežne moći, je i fokus na potrebnu promjenu strukture smještaja u cijeloj Novalji i otoku Pagu, budući da sadašnja struktura ne osigurava dovoljan broj ležajeva više razine kakve zahtjeva naša ciljna skupina. Dakle, uz sinergiju s Boškincem i kreaciju svjetskih trendova, Kalypso se ubrzano penje k vrhuncu uspjeha. I bit će tamo dugo.

promo guy // 30/06/2014

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

Diskont TV no.24 - POCKET PALMA

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Frenkie najavio svoj deseti album

Frenkie najavio svoj deseti album "Manifest"

| 23/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: KEKAL počinje s akustikom kao K432

KEKAL počinje s akustikom kao K432

| 22/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Mater Dolorosa", četvrti album MÓÐIR u ovoj godini

| 20/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*