home > njuz > Žedno uho poklanja...

kontakt | search |

Žedno uho poklanja...

Nakon uspješne i zanimljive koncertne sezone u 2014. godini Žednouhi već uobičajeno redovitoj publici jednom godišnje poklanjaju neki od koncerata u svojoj organizaciji.
Poklon koncert redovitoj publici u 2014. godini je nastup baltimorskog benda WAMPIRE 8. prosinca u klubu Močvara čiji zvuk karakterizira ekscentrična glazbena forma koju čini ugodan psihodeličan rock zvuk prožet parodijom.

Bend Wampire nastao je u Portlandu 2007. godine kad su dva prijatelja, multi-instrumentalisti i dugogodišnji glazbeni suradnici Rocky Tinder i Eric Phipps prijašnje stvaralaštvo elektronske klubske glazbe transformirali u fluidnu, zavodljivu mješavinu psihodeličnog rocka , sanjive pop glazbe začinjenu parodijom. Glazbeno stvaralaštvo upotpunjuju ekscentričnim, veselim stylingom i dizajnom omota ploča i diskova po ugledu na skandinavsku porno industriju 70-ih, horor filmove B produkcije i kalifornijsku LSD euforiju 70-ih godina. Glazba Wampire u isto je vrijeme jako ugodna i zavodljiva, ali također u nekim trenucima i čudna, pomalo jeziva na neki dobar način što je ustvari drugačiji, inteligentan smisao za humor Rockya i Erica.

Na koncert benda Wampire mogućnost besplatnog ulaska imat će svi koji posjeduju ulaznicu za bilo koji održan koncert u organizaciji Žednog uha u mjesecu studenom 2014. godine.

One koji nisu sačuvali ulaznice za neki od prijašnjih koncerata ili jednostavno nisu posjetili niti jedan koncert u studenom Žednouhi usmjeravaju na neki od dva predstojeća zanimljiva, žanrovski različita koncerta. Kupnjom ulaznice za jedan od dolje navedenih koncerata ostvaruje se mogućnost besplatnog ulaska na koncert benda WAMPIRE 8. prosinca u klubu Močvara :

24.11. LEATITIA SADIER u klubu Močvara - Leatitia Sadier je pjevačica karakterističnog hipnotičkog vokala poznatija kao članicu svevremenskog kraut pop benda Stereolab. Glazbenu karijeru započinje krajem 80-ih godina kada je upoznala Tima Ganea, gitarista benda McCarthy s kojim je ubrzo osnovala i inovativni kraut pop bend Stereolab, a koji je bitno utjecao na mnoge obožavatelje diljem svijeta kao i na glazbenike. Kao solo izvođač iza sebe ima dva studijska albuma, a tijekom bogate i zanimljive glazbene karijere surađivala je s nizom glazbenika i bendova nezavisne scene. Ulaznice za koncert Leatitie Sadier po pretprodajnoj cijeni od 45Kn mogu se kupiti u u Dirty Old Shopu, Tratinska 18 i Rockmark knjižari, Berislavićeva 13. Na ulazu će koštati 60Kn.

25.11. SAGE FRANCIS + DIYALA u klubu Močvara - karizmatični raper, pisac i performer SAGE FRANCIS na glazbenoj sceni primjećen je 2001. godine kada ujedno postaje i internetski hit s pjesmom "Makeshift Patriot" u kojoj kritizira američke medije tijekom terorističkog napada 11. rujna 2001. godine. Ubrzo izdaje i prvi studijski album "Personal Journals" nakon čega ubrzo potpisuje ugovor sa punk rock diskografskom kućom Epitaf Records, a za koju kasnije izdaje još tri albuma. Sage Francis jedan je od rijetkih slam pjesnika koji uživa poštovanje rock glazbenika što je rezultiralo i gostovanjem na pjesmi "Let Them Eat War" popularnog rock benda Bad Religion.
Prije nastupa Sage Francisa nastupit će Diyala - domaća hip-hop glazbenica i MC koja se s hip hopom upoznala još u djetinjstvu dok je živjela u New Yorku. S prvim nastupima je počela 1999., a 2005. je bila predgrupa Edi Maajki kojem se pojavjuje i na albumu "No sikiriki". 2006. izdaje prvi singl "Raw" za koji je snimila spot sa slovenskim redateljom Mitjom Okornom. Ulaznice za koncert Sage Francisa i Diyala po pretprodajnoj cijeni od 60Kn mogu se kupiti u u Dirty Old Shopu, Tratinska 18 i Rockmark knjižari, Berislavićeva 13. Na ulazu će koštati 80Kn.
Oni koji nisu i neće pohoditi niti jedan koncert ovog mjeseca ulaznice za koncert WAMPIRE 8. prosinca moguće je kupiti isklučivo na ulazu u klub Močvara po cijeni od 45kn.

promo guy // 20/11/2014

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*