home > njuz > TUBORG OPEN FAIR - Jeftinije ulaznice online...

kontakt | search |

TUBORG OPEN FAIR - Jeftinije ulaznice online...

Glazbena platforma Tuborg Open Fair doživljava klupsku inačicu u petak 12. prosinca 2014. u Pogonu Jedinstvo u Zagrebu, a s odličnim lineupom i tehničkom produkcijom ovo izdanje pomiče granice klupskog iskustva. S nominacijom za najboljeg drum'n'bass DJ-a dolazi Friction praćen MC Linguisticsom, tu je i Petar Dundov live, reper Frenkie, ABOP koji izvode elektronsku glazbu uživo, kao i najistaknutiji zagrebački klupski program Chew The Fat! Croatia uz pratnju Remi iz Elementala.

S ciljem promoviranja online i jednostavnije kupnje ulaznica, Tuborg Open Fair je u suradnji s Entrio.hr sustavom omogućio da cijena online ulaznica ostane po pretprodajnoj cijeni od 60 kuna, dok će ulaznice kupljene na fizičkim prodajnim mjestima koštati 80 kuna. Na dan događaja ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna.

Tuborg Open Fair ujedinjuje klupsko iskustvo, live elektronsku glazbu i kultna imena scene u jednodnevnom događaju s jakim lineupom koji svojom atraktivnošću dolazuje da Zagreb ne zaostaje za drugim svjetskim metropolama. Dajući prostora predstavnicima različitih žanrova, Tuborg Open Fair se već sada nameće kao klupski događaj sezone.

Uz predvodnike elektronskih žanrova, nastupa i regionalno priznati, nerijetko kontroverzni tuzlanski reper Frenkie. Jedan je od prvaka balkanskog hip hopa koji drma javnost i političare, heroj generacije koji svojim tekstovima o surovoj stvarnosti tjera na razmišljanje. Karijeru je počeo na kultnom FM Jamu koji upravo slavi 15 godina, kao i s Edom Maajkom, a do danas je nanizao 4 albuma, 2 EP-a, nagradu za najboljeg izvođača, te ostao upisan kao beskompromisni i talentirani tekstopisac koji kroz stvari kao što su "Hajmo ih rušit" ili "Gori" progovara o krizi društva.

Jedan od najboljih hrvatskih bendova ABOP priključuje se lineupu Tuborg Open Faira. ABOP iliti After Je Bolji od Partyja je audiovozualni postav sastavljen od redom vrhunskih instrumentalista, članova bendova kao što su Elemental i Pips, Chips & Videoclips. Nastali su nakon jednog after partyja i od tada izvode elektronsku glazbu, uz bass gitaru, netipičnu postavu od dva bubnjara, a sve je potpomognuto synthovima i sampleovima. U toj postavi uživo izvode dub, drum 'n' bass ili pak electro, a iako ih je žanrovski teško definirati, sigurno je da to čine uz nevjerojatnu dozu energije i tjeraju na ples.

Najistaknutiji zagrebački klupski program, Chew The Fat! CRO kojeg čine rezidenti programa Yesh i DMT, uz podršku MC Tone Tuora i vj -polygona na vizualima, iznova predstavlja najnovije trendove klupske glazbe. U pogon Jedinstvo donose dubstep, drum'n'bass te trap zvukove, a za ovo izdanje dobit će pojačanje u liku Remi iz Elementala koja će se primiti mikrofona i rima.

Lineup Tuborg Open Faira predvodi Friction, jedan od najcjenjenijih drum'n'bass DJ-a i producenata, poznat po tehničkoj preciznosti koju će u Zagrebu pokazati na 4 playera, a dolazi uz pratnju MC Linguisticsa. Vlasnik Drum & Bass Arena Awards 2011. Friction je u utrci za nagradu za najboljeg drum'n'bass DJ-a i ove godine. Suosnivač je etikete Shogun Audio koja je u 10 godina postojanja postala znak za d'n'b kvalitetu, a ove je godine nominirana za najbolju etiketu tog žanra.
Jedan od glavnih gostiju večeri bit će i Petar Dundov live, svjetski priznata ikona domaće glazbene scene, koji u svojim setovima vješto širi poimanje techna i razvija specifičan zvuk. Zagreb ga već dugo vremena nije imao prilike vidjeti u live izdanju, a Dundov će u ovoj sjajnoj postavi pokazati zašto je jedan od najodvažnijih producenata koji inspiriraju svojom glazbom. Nakon zadnjeg hvaljenog albuma "Sailing Off The Grid", Petar priprema novi uradak za 2015. godinu.

Ulaznice
Ulaznice su u online pretprodaji prodaji po 60, a na fizičkim prodajnim mjestima po 80 kuna. Na dan događaja 12. prosinca ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 90 kuna.
Ulaznice možete kupiti u sustavu Entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria.

Prodajna mjesta u Zagrebu
Aquarius CD shop - Kneza Branimira 29 / Maksimirska 16 / Varšavska 13
Churchill - Avenue Mall / City Center West / Arena centar
Daily News - Importanne Glavni kolodvor
Dirty Old Shop - Tratinska 18
Mini me - Preradovićeva 1
Punkt - Branimir centar
Rockmark Zagreb / Berislavićeva 13
Tvornica Kulture / Šubićeva 2

promo girl // 03/12/2014

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*