home > njuz > Nova izdanja - KAWASAKI 3P, ZOSTER, PUTRID BLOOD, BRKOVI, ŠANK

kontakt | search |

Nova izdanja - KAWASAKI 3P, ZOSTER, PUTRID BLOOD, BRKOVI, ŠANK

Zagrebački bend Kawasaki 3P predstavili su novi singl i video spot '3Problema' kojima su najavili izlazak trećeg studijskog albuma 'Goli zbog pasa' te dva koncerta koja će se održati u Tvornici kulture, 19.02. Mali pogon i 21.03. Veliki pogon.

Izlazak albuma zakazan je za sredinu veljače (točan datum bit će objavljen naknadno).

Ulaznice za koncert u Malom pogonu će biti ograničene na 200 komada te će po cijeni od 100 kuna biti dostupne samo u Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7), a svaki kupac ulaznice za koncert u Malom pogonu na poklon će dobiti i album 'Goli zbog pasa' Ulaznice za koncert u Malom pogonu bit će puštene u prodaju na dan izlaska albuma te ćemo vas o svemu naknadno informirati.



------------------------------------------------------------------------------------------

Poznati bosanskohercegovački rock sastav Zoster predstavlja svoj 4. studijski album - ''Srce uzavrelo''. Osim već objavljenih singlova "Gavrilo" i "Brod koji tone" kojima je i najavljen, novi nosač zvuka publici donosi još osam novih pjesama.

Grupa Zoster do sad je objavila dva singla s albuma ''Srce uzavrelo'', a uskoro izlazi i treći singl, "Volio sam te" za koji se ovih dana snima i video spot. U pripremama su i koncertne aktivnosti te promocija albuma o čemu više uskoro.

Album "Srce uzavrelo" snimali su Eric Bajramović i Edin Zubčević u studiju Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, miks i mastering rađeni su u studiju Bauer u Ludwigsburgu, a produkciju albuma potpisuje Edin Zubčević.

Novi album "Srce uzavrelo" od danas pronađite na policama svih glazbenih dućana ili putem Deezer web servisa.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Šidski metal bend Putrid Blood objavio je spot za pesmu "Vođa", drugi u nizu od tri singla snimljenih pre par meseci u beogradskom studiju "Blaze". Za snimanje spota su angažovani Vladimir Ćosić i Đorde Đurđević, dok je za montažu i post-produkciju zaslužan BUNKER Studio production.



---------------------------------------------------------------------------------------------

Zagrebački bend Brkovi objavili su videospot za svoj novi singl "Ja sam uniforma", ukupno sedmi s aktualnog albuma "Pizda materina".

Autorstvo videospota "Ja sam uniforma" zajedno potpisuju Željko Manojlović (zadužen za animacije) i Relja Antonić (ilustracije). Dvojac se sam ponudio Brkovima za suradnju, na spotu radio par mjeseci te video uradak, u kojem Prasac, gitarist benda, sam samcat uništi kompletnu vanzemaljsku vojsku i nekoliko planeta, završio u vrijeme zagrijavanja za velike koncerte koji im predstoje. Osim na videu Relja Antonić je već ranije surađivao s Brkovima, naime autor je naslovnice albuma "Pizda materina".

"Ja sam uniforma", inače obrada pjesme kultnog zagrebačkog rockera Jure Klavijature, sedmi je i posljednji singl s aktualnog albuma.



------------------------------------------------------------------------------------------------

Objavom spota za singl "To je pitanje" zagrebački punk rockeri Šank?! zaključili su promociju aktualnog albuma "Treća runda".

Protekla godina bila je još jedna izuzetno uspješna za ovaj sjajni bend. Izlazak trećeg albuma prigodno nazvanog "Treća runda" i mnogobrojni koncerti po zemljama regije, bili su kruna rada benda koji je proteklih godina ubrzano prerastao u jedan od najvećih aduta regionalne underground scene. Kao poseban poklon svim fanovima odlučili su priču zaključiti spotom za pjesmu "To je pitanje" koji se sastoji od kadrova snimljenih na poznatom festivalu smještenom na orahovačkom jezeru - Ferragosto Jamu. Za koncept, režiju, snimanje i montažu zaslužni su Kristijan Markoci i A-LIVE Produkcija.

terapija // 27/01/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*