home > njuz > Najavljen Karlovačko RockOff - platforma za glazbene nade

kontakt | search |

Najavljen Karlovačko RockOff - platforma za glazbene nade

Počinju prijave za Karlovačko RockOff, festival natjecateljskog karaktera koji novim talentiranim izvođačima pruža mogućnost da svoju glazbu predstave javnosti i afirmiraju se na domaćoj glazbenoj sceni. Glazbenici se mogu prijaviti putem Facebook stranice Karlovačko RockOff i na www.karlovacko.hr. Pobjednik će osvojiti fantastične nagrade: 100 sati snimanja i produkcije u studiju, rad s producentom, produkciju singla, videospota i nastup kao gost na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu 2015.
[ Srdan Sekulovic Skansi, Ivan Decak, Roberto Giugliano, Jadranka Ivanis Yaya, Hrvoje Horvat, Damir Martinovic Mrle ]

Srdan Sekulovic Skansi, Ivan Decak, Roberto Giugliano, Jadranka Ivanis Yaya, Hrvoje Horvat, Damir Martinovic Mrle

"Karlovačko RockOff ove godine donosi prekretnicu. S Karlovačkim, kao snažnim partnerom, dodatno ćemo naglasiti težnju da se mladim glazbenicima pruži prilika da pokažu svoj talent, podijele ga s publikom i postanu nove glazbene zvijezde. Uz to, projekt koji je zamišljen kao manifestacija kroz koju će nova generacija glazbenika različitih žanrova ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj, sad će trajati gotovo cijelu godinu" - rekao je Hrvoje Horvat, umjetnički direktor predsjednik žirija Karlovačko RockOffa na konferenciji za novinare koja je održana u Booze and Blues baru u Zagrebu.
"U Hrvatskoj ima mnogo talentiranih mladih glazbenika i smatram da im projektima poput Karlovačko RockOffa treba pomoći i pružiti im priliku za afirmaciju. Moj bend i ja stvaramo glazbu već 15 godina pa iz prve ruke znamo da uspjeh ne dolazi preko noći te da iza uspjeha stoji puno rada. No, oduvijek smo bili optimisti, uporni i usudili smo se slijediti svoj san. Siguran sam da će stručni žiri upravo takve glazbenike prepoznati i nagraditi" - izjavio je Ivan Dečak, frontmen grupe Vatra i član žirija.
[ Ivan Dečak ]

Ivan Dečak

Zahvaljujući Karlovačko RockOffu, kvalitetna glazba seli se iz garaža i podruma na medijske, digitalne i klupske pozornice, a mlade glazbenike Karlovačko RockOff poziva da iskoriste priliku i pokažu svoj talent.
[ Roberto Giugliano, Ivana Miseric, Ivan Decak, Iva Vukmanic, Hrvoje Horvat ]

Roberto Giugliano, Ivana Miseric, Ivan Decak, Iva Vukmanic, Hrvoje Horvat

"Karlovačko je pivo za optimiste, za ljude koji žele i mogu uzeti najbolje od života u Hrvatskoj. Želimo potaknuti ljude da budu aktivni, optimistični i da preuzmu budućnost u svoje ruke. U ovom slučaju želimo potaknuti nove bendove da se usude izaći na svjetla pozornice i pokazati svoj talent. Karlovačko RockOff za nas je iznimno važan projekt i ponosni smo što smo dio njega" - naglasio je Roberto Giugliano, direktor marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska.
Iva Vukmanić, brand manager za Karlovačko, dodala je da se filozofija Karlovačkog izvrsno slaže s ciljevima projekta: "Simbioza između RockOffa i Karlovačkog temelji na zajedničkoj težnji da mladim glazbenicima u Hrvatskoj osiguramo platformu putem koje mogu pokazati svoj talent. Onima koji se prijave na Karlovačko RockOff može se dogoditi velika stvar, zato ih pozivamo da budu odvažni te da se zapute zajedno s nama u novu pustolovinu."
Na Karlovačko RockOff dobrodošli su različiti glazbeni stilovi. Pobjednika festivala, koji je prošle godine pokrenulo Hrvatsko društvo skladatelja (HDS), bira stručni žiri čiji je predsjednik Hrvoje Horvat, a čine ga još i Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe Jinx, Damir Martinović Mrle, frontmen grupe Let 3, Srđan Sekulović Skansi, poznati producent, te Ivan Dečak, pjevač i autor hitova grupe Vatra.
Izvođači svoje uratke mogu prijaviti do 30. ožujka putem službene Facebook stranice Karlovačko RockOffa i www.karlovacko.hr
[ Roberto Giugliano, Ivana Miseric, Ivan Decak, Hrvoje Horvat ]

Roberto Giugliano, Ivana Miseric, Ivan Decak, Hrvoje Horvat

O projektu Karlovačko RockOff
Karlovačko RockOff zamišljen je kao manifestacija kroz koju će nova generacija glazbenika ostvariti medijski, diskografski i koncertni proboj na scenu. Manifestaciju je lani pokrenulo Hrvatsko društvo skladatelja kako bi javnost upoznali mladim i talentiranim domaćim autorima i izvođačima. Prijave za Karlovačko RockOff 2015 počinju 26. veljače 2015. i traju do 30. ožujka 2015. Glazbenici trebaju svoju video ili audiosnimku prijaviti online putem službene Facebook stranice Karlovačko RockOffa ili na www.karlovacko.hr. Početkom travnja 2015. godine odabrat će se 30 najboljih od pristiglih prijava - od toga 25 odabire stručni žiri, a 5 polufinalista bira se prema glasovima publike. Tijekom travnja i svibnja, ponovo slijedi glasanje nakon čega će biti odabrano 15 finalista. Na jesen slijede nastupi uživo, a samo jedan bend ponijet će titulu pobjednika Karlovačko RockOffa. Odluku o pobjedniku u listopadu će donijeti stručni žiri. Više informacija na službenoj Facebook stranici Karlovačko RockOffa ili na www.karlovacko.hr

promo guy // 28/02/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*