home > njuz > Nova izdanja - EMPHASIS, SINESTEZIJA, SUPEROPERATER, FLUID UNDERGROUND, NE, MOSKAU, GRETTA

kontakt | search |

Nova izdanja - EMPHASIS, SINESTEZIJA, SUPEROPERATER, FLUID UNDERGROUND, NE, MOSKAU, GRETTA

Atmosferičnii i pomalo sanjivi, čakovečki Emphasis imaju dosta novosti za podijeliti s fanovima te onima koji će tek zakoračiti u njihove glazbene krajolike. Dvije godine su prošle od izdavanja albuma Gliding over All, svirali su se koncerti, a ideje za stvaranje novog albuma su navirale i zrijale kako bi sada došle do trenutka kada ih se počinje realizirati. Započinje se s radom na svim aspektima albuma, snimanje bi se trebalo odraditi već ove godine dok će svi ostali detalji biti otkriveni nešto kasnije. Kako bi zaokružili svoju priču s Gliding over All, Emphasis su objavili i video spot za pjesmu Some Places Take Places, a rukovodeću palicu ovog uratka su dali Lani Horvatić, koja je apstraktnom slikom prenijela glazbu u pokret.



-----------------------------------------------------------------------

Nakon singla i spota za pesmu "Idemo dalje", beogradski rokenrol bend Sinestezija nastavlja pripremu terena za nadolazeći album "Snovi o slobodi" (Muzički Atelje Studio "O" - Damjan Dašić / Oliver Jovanović) sa još jednim video/singlom za pesmu "Prognoza". Specijalni gosti su poznati beogradski muzičari Jamal Al Kiswani (saksofon) i Nebojša Pavlović (truba). Video potpisuje NNSpark Production.



------------------------------------------------------------------------

Kojoti, Laufer, Wodoo Lizards, Majke, PipsChips & VideoClips, ElektroBuda… Iza njih je iskustvo! Alen Marin (glas), Jura Geci (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Vanja Marin (bas) prekaljeni su rokeri u novom bendu SuperOperater koji se predstavlja singlom 'Možeš i ti vikati'. Gitarski rif koji odmah ulazi u uho, ritam koji vas pokreće, bas koji vam ljulja bokove i pjesma koju pjevušite već nakon prvog slušanja su recept za siguran uspjeh ove četvorke koja je upravo krenula u osvajanje domaće rock scene. I ništa ih neće zaustaviti u toj namjeri. Singl je producirao sve traženiji hrvatski producent Mark Mrakovčić, tekst je napisao Igor Rajki dok se za dizajn pobrinuo dizajner Antonio Mohenski.

Besplatni download

------------------------------------------------------------------------------

Bend Fluid Underground je objavio video spot za pesmu "Amanet" sa istoimenog, treceg po redu, albuma.Kao i obicno, za snimanje i montazu video spota, bio je zaduzen Djordje Stojiljkovic.
Spot je snimljen u crno beloj tehnici i zamisljen je i realizovan kao klasicni, sviracki rock video. NOVI ALBUM: Fluid Underground - "Amanet" je marta meseca objavljen preko "RockSvirke Records" izdavacke kuce i dostupan je na digitalnim servisima kao sto su Deezer, Itunes, Amazon, CDbaby, kao i na fizickom izdanju koje se moze poruciti preko zvanicne stranice benda ili preko Email adrese fluidunderground@yahoo.com.



-------------------------------------------------------------------------

Nakon ulaska u finalne/izlučne večeri nekolicine nacionalnih i regionalnih glazbenih festivala (RockOff 2, Hgf 19,…) grupa NE predstavlja svoju verziju odbrojavanja. Poslije singlova "Roll End Rock", "Smrtonosni napad opake Žene Muhe", "Dan kad se vratila Edita Majić", NE sviraju protestni marš. Pjesma "Deset" je kolaž slika nastalih zadnjeg dana prije udarca asteroida Gamma X365 u Zemlju. Vrijeme je na izmaku. Start up lansiranja je od deset. Video spot je nastao montažom arhivskih snimaka pribavljeni od Zavoda za zaštitu bolje prošlosti a namjera je bila prezentirati zadnji radni dan u životu žena iz drugog vremena prije apokalipse.

NE se nalaze u studiju gdje završavaju svoj debitantski album "Najbolji album glasne i jasne glazbe u 21. stoljeću na Balkanu i šire" koji će biti objavljen jesenas.



-------------------------------------------------------------------------

Nakon nedavno objavljenog EPa ''Red'', prvog snimljenog materijala
nakon 2010. godine, Moskau ima novi devetominutni live single s nedavnog
nastupa u Koprivnici 2.5.2015.

Moskau - The Daughters Live

----------------------------------------------------------------------------
Zagrebački rock kvartet Gretta predstavlja "Sjaj", treći najavni singl dugoočekivanog, četvrtog studijskog albuma, koji izlazi ove jeseni. Riječ je o izrazito ritmičnoj pjesmi, koja kroz zarazno pjevne melodije progovara o ljubavnoj vezi koja, bez obzira na sve okolnosti i životne probleme, još uvijek opstaje te donosi zadovoljstvo i sjaj. Glazbu potpisuju Hrvoje Medanić i Tomislav Čubek, koji je napisao i tekst, aranžmane je radila cijela Gretta, dizajn naslovnice je djelo Luke Hrgovića, a za snimanje, miks i mastering je zaslužan Srđan Sekulović Skansi.

terapija // 05/05/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*