home > njuz > ZAGREB CALLING @ Šalata, Zagreb, 13-14/07/2015

kontakt | search |

ZAGREB CALLING @ Šalata, Zagreb, 13-14/07/2015

Nekoliko dana uoči Zagreb Callinga, dvodnevnog open air spektakla na Šalati koji će 13. i 14. srpnja ugostiti velikane rock i elektro scene Billy Idola i Faithless uz gostime, poznata je satnica događaja i sve potrebne informacije.
[  ]

SATNICA
Vrata stadiona Šalata oba dana otvorit će se u 18:00 sati.
Prvog dana, u ponedjeljak 13. srpnja, na pozornicu se Partibrejkers penju u 19:00 sati, a Psihomodo Pop u 20:15. Billy Idol vladat će pozornicom od 21:45.
Drugog dana, u utorak 14. srpnja, od 19:00 nastupaju Nipplepeople, a od 20:15 Detour. Faithless se penju na pozornicu u 21:45.

ULAZI NA STADION
Otvorena su tri ulaza za posjetitelje:
Ulaz Šalata donji (najbliži Schlosserovim stubama)
Ulaz Šalata gornji (kod Boinga)
Ulaz stepenice Vončinina
Sva tri ulaza će biti otvorena u 18:00.

RUBETIĆEVA ZATVORENA ZA PROMET
Ulice Rubetićeva ulica bit će zatvorena za promet od križanja s Vončininom oba dana od 17:00, pa sve do ponoći.

PARKING
Najbliži javni parking nalazi se u Vončininoj. Iz Vončinine postoje stepenice kojima se dolazi do stražnjeg ulaza na stadion gdje će se također moći ući s ulaznicom. Najbliže javne garaže su na Langovom trgu i u Importanne Galeriji.

PONEDJELJAK, 13. SRPNJA / BILLY IDOL, PARTIBREJKERS, PSIHOMODO POP
Britanska rock legenda Billy Idol predvodnik je izvođača prvog dana Zagreb Callinga koji će se održati u ponedjeljak 13. srpnja, te dolazi na jedini nastup u regiji. Rock ikona čija karijera traje više od tri desetljeća vlasnik je bezvremenskih hitova poput "Cradle Of Love", "Dancing With Myself", "White Wedding", "Rebel Yell", "Eyes Without A Face". Na prvi Zagreb Calling Billy Idol stiže u sklopu velike europske turneje koja prati aktualan album "Kings And Queens Of The Underground". Uz njega će na Šalati nastupiti dvije regionalne legende - Partibrejkersi i Psihomodo Pop.

UTORAK, 14. SRPNJA / FAITHELESS, DETOUR, NIPPLEPEOPLE
Headlineri drugog dana u utorak 14. srpnja su britanski Faithless, jedno od najvećih imena elektronske glazbe protekla dva desetljeća koje su obilježili sa svojim hitovima "Insomnia", "God Is A DJ", te "We Come 1", "One Step Too Far", "Muhammad Ali","Mass Destruction", "I Want More", "Miss U Less", See U More". U Zagreb se vraćaju 4 godine nakon odličnog nastupa u Domu sportova koji se još uvijek pamti, te
u sklopu velike turneje kojom obilježavaju 20 godina karijere. Bend se ujedno vraća
na svjetsku scenu remix albumom Faithless 2.0, a na pozornice live nastupom u punoj koncertnoj postavi kojim će rasplesati prvi Zagreb Calling. Njima se drugog dana priključuju domaći Nipplepeople i Detour.

Dvodnevni Zagreb Calling obilježit će najveća i najraskošnija produkcija ikad unesena na Šalatu, a 12 šlepera opreme će dostaviti i vrhunsku lasersku produkciju za Faithless te moćan razglas snage preko 100 kw. Stadion Šalata, omiljeni zagrebački otvoreni koncertni prostor s ovim događajem svakako potvrđuje kultni status građen kao mjesto događanja mnogih antologijskih nastupa.

KARLOVAČKO - SLUŽBENO PIVO FESTIVALA
Važnost ovog događaja za Zagreb, ali i regiju prepoznalo je i Karlovačko pivo i postalo službeno pivo Zagreb Callinga. Karlovačko je još jednom pokazalo da je pivo s odličnim glazbenim ukusom i da podupire sjajna glazbena događanja te će osvježiti sve žedne posjetitelje ovog dvodnevnog spektakla na Šalati.

ULAZNICE
U prodaji su dnevne ulaznice, posebno za ponedjeljak i posebno za utorak po cijeni od 229 kn. Taj iznos ostaje do dva dana prije koncerata kad se penje na 249 kn.
U ponudi se nalaze i dnevne VIP ulaznice po cijeni od 350 kn.

SLUŽBENA PRODAJNA MJESTA:
Službena prodajna mjesta Eventima I www.eventim.hr
Na dan koncerta će biti i prodajno mjesto ispred stadiona, smješteno kod donjeg ulaza Šalata.

promo guy // 08/07/2015

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*