home > njuz > Seasplash 2016 - Tjedni Djir

kontakt | search |

Seasplash 2016 - Tjedni Djir

Tvrđava Punta Christo 20. lipnja 2016. širom otvara svoja vrata svim posjetiteljima te predstavlja novi program pod nazivom "Tjedni Djir" u sklopu kojeg će posjetitelji moći uživati u druženju i kvalitetno provoditi slobodno vrijeme u jedinstvenom ambijentu povijesne kulturne baštine.

Program "Tjednog Djira", kao što i sam naziv kaže, odvijat će se tijekom radnog tjedna, od ponedjeljka do petka, u razdoblju od 20.06. do 19.08.2016. Vrata tvrđave biti će otvorena od 17 sati do ponoći, a ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Tjedni Djir će kroz različite kulturne sadržaje: izložbe, glazbena događanja različitih formata i žanrova, projekcije, i sl., promovirati glazbenike, umjetnike, performere, kulturnjake, različite kulturne projekte, kolektive, inicijative, itd.

Vidimo se u điru na "Tjednom Djiru"!

————————-
Program "Tjednog Djira" od 20.06. do 01.07.2016:



Ponedjeljak, 20.06.2016. / 20h
Otvorenje Tjednog Djira
Posjetitelji će moći, uz razna osvježenja i ugodno društvo, uživati u glazbenom programu i jedinstvenom morskom ambijentu.



Utorak, 21.06.2016. / vrata: 17h; program: 19h
Izložba radova polaznika edukacijske platforme VisuaLab / EduSplash.
Izložba će predstaviti fotografije polaznika Edukacije o osnovama fotografije, koji su svojim objektivima zabilježili najupečatljivije trenutke otvorenja sezone Seasplash kluba i prostore tvrđave Punta Christo uz mentorstvo voditelja Daniela Kiršića, čiji će autorski radovi također biti predstavljeni u sklopu izložbe. Uz izložbu fotografija, posjetitelji će moći uživati u video projekcijama različitih foto, video te audio-vizualnih uradaka Edukacije snimanja kamerom i montaže te Edukacije o osnovama fotografije. Voditelj edukacije Ableton Lab, Marko Grbac Knapić, predstavit će napredniji konceptualni 2. stupanj edukacije kroz svoj projekt "Music in the Air" u kojem Ableton Live koristi kao platformu za produkciju zvukova različitih otvorenih i zatvorenih prostora "field recordings" kreirajući na taj način glazbeno autorsko djelo. https://mgkmusica.bandcamp.com

Program događanja se realizira kroz projekt VisuaLab/EduSplash

Osim gore navedenog programa posjetitelji će nakon izložbe moći uživati u prijenosu utakmice Hrvatska - Španjolska.



Srijeda, 22.06.2016. / vrata: 17h; program: 20h
Brada & Luka Selecta
Brada Selecta i njegov 16-godišnji kolega Luka, iz obližnjeg Štinjana, zajedničkim će snagama predstaviti respektibilan izbor reggae i dancehall glazbe. Brada Selecta, dugogodišnji član King Shango Soundsystema te Pulap Reggae Stationa, ovog ljeta predstavit će se u ulozi domaćina Tjednog djira.
www.mixcloud.com/Brada



Četvrtak, 23.06.2016. / vrata: 17h; program: 20h
Arboretum kolektiv
Članovi pulskog glazbenog kolektiva "Arboretum" slave petu godišnjicu postojanja i djelovanja. Svojim nastupom najaviti će svoj rodjendanski party koji se održava slijedeću večer na Fort Turtianu.
https://soundcloud.com/arboretum-kolektiv



Petak, 24.06.2016. / vrata: 17h; program: 20h
Posjetitelji će moći, uz razna osvježenja i ugodno društvo, uživati u glazbenom programu i jedinstvenom morskom ambijentu.



Utorak, 28.06.2016. / vrata: 17h; program: 20 h
Izložba fotografija Igora Zirojevića - "Arkadijska nelagoda"
Izložba fotografija "Arkadijska nelagoda" predstavit će atraktivne fotografije pulskih utvrda snimljenih ih zraka. Autorove fotografije pružaju jedan sasvim novi, širi pogled na našu kulturnu i povijesnu baštinu, dok promatrača tjeraju na promišljanje o vremenu, ljudima, društvu… Kao što i sam autor kaže: "Vrijeme prošlo u vremenu sadašnjem."
www.facebook.com/Igor-Zirojevic



Srijeda, 29.06.2016. / vrata: 17h; program: 20 h
Brada & Luka Selecta
Kao i svake srijede, domaćin Brada Selecta i njegov 16-godišnji kolega Luka, iz obližnjeg Štinjana, zajedničkim će snagama predstaviti respektibilan izbor reggae i dancehall glazbe.
www.mixcloud.com/Brada



Četvrtak, 30.06.2016. / vrata: 17h; program: 20h
House Session
Ova večer posvećena je mladim pulskim neafirmiranim, ali i afirmiranim DJ-evima te producentima house i disco glazbe koji će ovom prilikom predstaviti svoje najnovije mixeve te aranžmane.

promo guy // 17/06/2016

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*