home > njuz > Sadržajem nikad bogatiji Tabor Film Festival objavio kompletnu satnicu!

kontakt | search |

Sadržajem nikad bogatiji Tabor Film Festival objavio kompletnu satnicu!

Tabor Film Festival, koji će se održati od 5. do 8. srpnja u dvorcu Veliki Tabor objavio je satnicu svog najsadržajnijeg izdanja do sada. Bit će to i najposjećeniji TFF do sada jer je ostalo još samo 20% festivalskih ulaznica. Svečano otvorenje festivala je u četvrtak u 21h, a program počinje već u 17h popratnim filmskim programom pod nazivom Zagorski specijal. Organizirano je i gledanje četvrtfinala Hrvatska - Rusija za sve goste festivala. Nakon utakmice slijedi veliki after besplatan za sve u čast pobjede nad Rusijom na Campfire stageu uz bogati DJ program do zore. Osim toga, uz ulaznicu se može uživati i u koncertima Nene Belana & Fiumensa, Nipplepeoplea te Gabi Novak & Matija Dedić.
[  ]

LINK SATNICE: http://taborfilmfestival.com/2018/index.php/hr/program-2/raspored/

Osim više od 200 kratkometražnih filmova i impresivnog glazbenog programa, ovogodišnji TFF ima i puno popratnog sadržaja kao što su predavanja, radionice, promocije knjiga, itd. Ovogodišnji domaćin festivala je Boris Jokić koji će održati jedno od predavanja u sklopu Medvedgrad Kornera (Stvaraj lijepe priče), a pridužit će mu se i Davor Rostuhar, Ivan Mrvoš, Damir Bakić, Luka Tomac, Paul O'Grady, Denis Mujadžić Denykeni i drugi. Poznati stand up komičar Vlatko Štampar vodit će Noć žive publike, najzabavniji i najdemokratskiji popratni filmski program u kojem publika odlučuje pobjednika, dok će Hoerspiel biti prva kazališna predstava u povijesti Tabor Film Festivala.

Za radionice izdrade vloga (Vlogaonica by Krooncheck) i kovanja noževa (Karlo Ban) nije potrebna nikakva oprema, ali se zbog ograničenog broja polaznika potrebno prijaviti ranije na radionice.tff@gmail.com. Star party odnosno predavanje o zvijezdama iznad Desinića dogodit će se na livadi kod kapelice sv. Marije Magdalene s početkom u 23h, a održat će ga Boris Štromar. Posjetitelji će se također moći relaksirati i uz beer yogu koju će voditi Leo Novosel (petak, subota, nedjelja u 10:30 u atriju dvorca).

Kako bi rekuperirali snagu nakon vrlo sadržajnog prethodnog dana, taboraši će se i dalje moći okrijepiti u restoranu Grešna Gorica, koja će i ove godine ugostiti Food & Jazz stage te Veronika mamurluk korneru koji organizira mini mljekara Veronika iz Desinića. Svi posjetitelji s ulaznicama imaju pravo na 50% popusta na kupanje u Termama Tuhelj i Termama Olimia uz kupon koji će podići na info štandu festivala. Tijekom festivala vrijedi i posebna ART & SPA ponuda (Terme Tuhelj https://goo.gl/K13yoe Terme Olimia https://goo.gl/7G5sMi). Osiguran je i prijevoz s popustom od 50% na putne karte u suradnji s Presečki grupom koje se kupuju isključivo kod vozača, a tu je i besplatni shuttle koji povezuje sve najbitnije festivalske lokacije (Terme Olimia - Miljana - Veliki Tabor - Grešna Gorica - Desinić - Terme Tuhelj).
[  ]

Festivalske ulaznice po cijeni od 225 kuna, u koje je uključen kamp, mogu se kupiti do početka festivala. Na dan će koštati 270 kuna. Rezervacije kampa obavezne su na adresi kamp.tff@gmail.com i on je otvoren za posjetitelje od četvrtka u podne.

Dnevne ulaznice (kamp uključen)
Četvrtak, 5. srpnja: 85/100 kn (12/14€)
Petak, 6. srpnja: 105/130 kn (15/18€)
Subota, 7. srpnja: 105/130 kn (15/18€)
Nedjelja, 8. srpnja: 65/80 kn (9/11€)

Prodajna mjesta:
Mali medo, Zagreb
Pivnica Medvedgrad, Zagreb
Fakin Craft Bar, Zagreb
Dirty Old Shop, Zagreb
Krčma Polanović, Zabok
Grešna gorica, Desinić
Mala Ramona, Krapina
Havana Club, Krapinske Toplice
Pivnica Cantina, Klenovac Humski
Entrio: http://bit.ly/2jlb3o0

Fb event:
https://www.facebook.com/events/138156870136863/

promo guy // 04/07/2018

> vidi sve fotke // see all photos

Share    

> njuz [last wanz]

cover: MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju

MATEJ KRAJNC ima novi singl o Horviju "Horvi izzove Krajnca na trganje listkov s koledarja za leto 2024" u stilu - SUICIDE!

| 18/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

kolekcija Black Paintings Francisca Goye u audio formatu IO!

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover:

"Angel for the masses" novi spot dreDDup

| 17/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Rane" - nov singl i video benda Lelee

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: nova pjesma benda Kensington Lima zove se

nova pjesma benda Kensington Lima zove se "The Beat That Saved Our Lives".

| 15/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*