home > njuz > NOVA IZDANJA: BKD, She Brought Me Gasoline, K'o Zmaj, Tea Break, Luul, Luce, Gospodin Gorki.

kontakt | search |

NOVA IZDANJA: BKD, She Brought Me Gasoline, K'o Zmaj, Tea Break, Luul, Luce, Gospodin Gorki.

01. BKD - PRVI SPOT!

Varaždinski Oi! Punk bend izbacio prvi spot. Ide ovako:



Besplatno skidanje albuma snimljenog prošle godine:


02. SHE BROUGHT ME GASOLINE - NOVI SINGL!

Zagrebačka četvorka She brought me gasoline objavljuje novi singl naziva "Sometimes trouble comes". Bend nastavlja dalje u svom blues/roots/americana stilu, predvođen benđom, rezonator gitarom te čvrstom ritam sekcijom. Singl je snimljen u studiju Slamasonik, a snimanje i miksanje potpisuje sve prisutniji Dinko Čvorić-Doringo.

O njihovom prethodnom EP-u "Pathway/Soul made in China", pored domaćih glazbenih portala, pisali su portali u Engleskoj, Nizozemskoj, Škotskoj, Italiji i Srbiji, osobito hvaleći autentičnost zvuka, a britanski portal Maximum volume music ih je nakon objave EP-a izabrao za bend dana.

Nakon što su, kao izbor publike u natjecanju, nastupili na ovogodišnjem Open Air festivalu Filozofskog fakulteta, She brought me gasoline ćete imati priliku vidjeti na koncertu u petak, 28. rujna 2018. u prostoru Mikro (Medika, Pierottijeva 11).



03. K'O ZMAJ - NOVA PJESMA!

Znači, ovaj rad:



04. TEA BREAK - NOVI SPOT!

Beogradski pankrokeri TEA BREAK spremili su novi singl koji nosi naziv "Unbroken". Bend se po prvi put predstavlja u petočlanoj postavi a novi čovek u bendu je Mališa Stojanović na trećoj gitari. Pored istoimene numere na singlu se nalazi takođe nova pesma "Breathing". Izdavač je kao i do sada DIY etiketa samog benda Melody Makers Music.

Singl "Unbroken" prati i video spot koji potpisuju:
Scenario i režija: Dragomir Leko
Kamera i kolor korekcija: Mika Knežević
Uloge: Rastko Novković, Andrej Bergam, Luka Nikolić i Alex



05. LUUL - NOVI ALBUM I SPOT!

Luul je objavio svoj album prvijenac "Prevelika očekivanja" digitalno na https://luul.bandcamp.com/ za etiketu Više manje zauvijek, ukupno 10 pjesama:

1. Deja vu
2. Nikad više
3. Svi se oko mene čine tako sretni
4. Daj mi barem jednu priliku
5. Bez tebe
6. Ponedjeljak 7am
7. Da bar znam
8. Nju nije briga
9. Prevelika očekivanja
10. Samo zatvori oči i slušaj

Album se može preuzeti po principu "plati koliko želiš":


Sve pjesme napisao je i odsvirao Ivan Lulić, snimio ih je Marko Vuković, miks, produkciju i mastering potpisuje Damjan Blažun, a omot i fotografiju napravila je Lucija Požar.



06. LUCE - NOVA PJESMA I SPOT!

''Proći će' je jedna od onih pjesama koje su dugo "kuhale" u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s "Proći će" o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica Luce te nastavlja 'Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti.'



Pjesma 'Proći će' šesti je singl kojim Luce najavljuje svoj album prvijenac koji će objaviti Menart, a čiji se izlazak pod imenom 'Susret' očekuje početkom listopada. Nakon toga uslijedit će i njegova koncertna promocija, 19.10. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa već sad najavljujemo da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivni, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

07. GOSPODIN GORKI - NOVI SINGL!

Osječkoi post-punk, new wave benda Gospodin Gorki nakon "Brojim taktove" donosi drugi singl s nadolazećeg albuma "Brojim taktove":

promo girl // 11/09/2018

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*