home > njuz > Jasmin Mag, 16.X 2010., knjižnica Bogdan Ogrizović, Zagreb

kontakt | search |

Jasmin Mag, 16.X 2010., knjižnica Bogdan Ogrizović, Zagreb

Hrvatska publika nije upoznata s ovim nekad vrlo popularnim rock autorom iz Tuzle, ali uskoro će detaljno saznati skoro sve bitno o njemu jer počinje promocija povratničkog albuma.

Jasmin Mag je svojevremeno bio velika nada BiH scene koncem 90-ih i u ranom periodu prve dekade 21. stoljeća, imao je nekoliko velikih hitova (između ostalih "Bijeli snjegovi", "Moja Evo" i "Samo šapni moje ime"), te se nakon pet godina hibernacije ponovno vraća na scenu sa svojim starim hard-rock bandom Alarm s.o.s.
[  ]

U studiju SDK u Šibeniku sa producentom Darkom Kalogjerom 18.IX obavljena su završna snimanja duplog albuma grupe Alarm s.o.s. pod nazivom "Vrisak kroz svilenu paučinu" koji je soundtrack istoimene zbirke poezije. Dupli album čine kompilacijski CD "The scream through the silken cobweb" koji čine pjesme na engleskom jeziku i instrumentali, i CD "Balkan je opet iskrivljeni odraz" sastavljen od novih pjesama na bosanskom jeziku. Autor svih pjesama je Jasmin Mujanović Mag, a autor pjesme "Pismo ocu" je njegov stalni suradnik i prijatelj Branislav Lukić Luka. Muzički album i zbirka poezije su sastavni dijelovi multimedijalnog projekta "Vrisak kroz svilenu paučinu" koji je okupio umjetnike iz SAD, Irana, Malezije, Turske, Španije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije. Prve promocije albuma održat će se u Hrvatskoj i Sloveniji uz istovremene promocije zbirke poezije. O datumu objavljivanja albuma odlučit će izdavačka kuća INDA. Prvi video singlovi koji će najaviti dupli album su "Ramayana" i "Divlje srce" a već su se pojavili na TV stanicama u BiH i ex-Yu regiji. Izdavačka kuća INDA poklanja za download dva singla "Divlje srce" i "Slike prošlosti" na svojem Facebook profilu.

Nastup u knjižnici Bogdan Ogrizović na zagrebačkom Cvijetnom trgu održati će se s početkom u 13h.

Napomena: Sa linkova koji su navedeni dole možete besplatno skinuti singlove i tekstove sa novog duplog albuma.

Divlje srce

Slike prošlosti
[  ]

Diskografija:
Pljuni na svoj isprani mozak (1998)
Bliskost (2001)
Ramayana, samo jedan ples za nas (2002)
The Last Moment For Alarm SOS (2003)
Visionary And Ramayana (2005)
Civilizacija pod maskama (2005)

horvi // 12/10/2010

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Grupa S KIM JA RADIM izbacila prvi spot!

Grupa S KIM JA RADIM izbacila prvi spot!

| 21/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: Whitesnake najavljuju album novim singlom

Whitesnake najavljuju album novim singlom

| 20/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: She Loves Pablo - Stiže vinilno reizdanje prvijenca

She Loves Pablo - Stiže vinilno reizdanje prvijenca

| 20/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: Srpski reper Smoke Mardeljano u Vintageu prije Tech N9nea!

Srpski reper Smoke Mardeljano u Vintageu prije Tech N9nea!

| 20/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: Hed Pe, What a Funk, Cold Snap @ Močvara, 20/02/2019

Hed Pe, What a Funk, Cold Snap @ Močvara, 20/02/2019

| 18/02/2019 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*