home > nagradna igra > REZULTATI - Produženi vikend @ Sirup, 26/02/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Produženi vikend @ Sirup, 26/02/2011

Na DISCOTHEQUE vs BLITZ KIDZ (subota, 26/02/2011) ide Gorana Perić s pratnjom. Dobitnica se s osobnim dokumentom javlja na ulazu u klub.

Sretno!

-----------------------------------------------------------------------------------

DUBSTEP SIRUP 1st birthday @ 24.02.2011.

Uz proslavu prvog rođendana Dubstep Sirup vam i ovom prilikom predstavlja interesantne goste, entuzijaste i dubstep freakove domaće scene:

SIMPLE CRAFT aka CRAFTMAN (Rijeka, Balkan Kolektiv/Dubstep Saturday)
www.myspace.com/simplecrafthr
www.balkan-kolektiv.info
Simple Craft aka Craftman je 28 godišnji DJ i producent čiji stil varira od jump up-a do drum & bass-a, preko drumstep do dubstep produkcije. Uz puno provedenih sati u studiju, daje i doprinos sceni u organizaciji party-a, podižući kvalitetu klupskog života u Rijeci ali i šire, jedan je od glavnih krivaca za popularizaciju dubstep-a na tom području. Do danas odradio preko 400 nastupa širom HR i EX YU.

JUICE (2N/bassinvaders!)
www.myspace.com/juicezg
Juice je možda najpoznatiji kao suosnivač jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih domaćih d&b večeri - bassinvaders! Nakon 7 godina i završetka njihovog djelovanja okreće se novijim klupskim trendovima. Pokreće program 2N kako bi popravio stupanj njihove zastupljenosti na zagrebačkoj sceni i ugostio neke od trenutno najzanimljivih i najaktualnijih DJ-a i izvođača.

BAMSTER (Bamwise/DUBstepKLUB)
Basista progresivnog domaćeg dub benda Bamwise, jedan od pokretača i rezident DJ-a DUBstep KLUB-a, u zadnje vrijeme pojavljuje se i kao jedan od novih i obećavajućih dubstep producenata na ovim područjima.

MENIGA (Radikal Drum/Seasplash)
Rezident intro/outro.

U tjednu događanja objavit ćemo kompilaciju rođendanskih mixeva sa nekima od dosadašnjih gostiju (Radikal Guru, Eddy Ramich, Dubway, Meniga), koje će prvih 50 posjetitelja dobiti kao poklon CD!!!

upad: 20kn
happy hours: 22-00h

---------------------------------------------------------------------------

Petar Dundov i prijatelji @ 25.02.2011.

U petak 25. veljače, u klubu Sirup održati će se još jedna edicija programa Petar Dundov i prijatelji, ovaj put obogaćena i live nastupom mladog house producenta - Homeboya. Repriza prvog gostovanja programa pripala je Novellu. Petar je ponovno okupio ugodno društvo mladih domaćih DJ-a i producenata zbog kojih je ovaj koncept glazbenog druženja s prijateljima i tako dobro prihvaćen.

Homeboy (Burek, Home Made Electronica, Speak Rec., Zagreb)
Homeboy je jedan od rijetkih house producenata koji se drži klasičnog pristupa pri razvijanju forme spomenutog žanra, obzirom da se njegov stil neprestano nadograđuje ispreplitanjem eksperimentalnih i modernih formi s klasičnim elementima. Do sada je izdavao za domaće etikete Burek i Home Made Electronica, ali i Speak Recordings iz New Yorka, a uskoro se očekuje i izdanje za britanski Hypercolour. Iza pseudonima Homeboy stoji Marko Pelaić, koji je svoj glazbeni razvoj započeo svirajući bubnjeve u bendovima te kao član glazbenih projekata na području Hrvatske i Njemačke. Studirajući na SAE u Frankfurtu imao je priliku čuti samo najbolje izvođače elektronske glazbe tijekom redovitih izlazaka u Robert Johnson klub u Offenbachu, a njemačka house scena iznimno je utjecala na njegov glazbeni razvoj. Po završetku studija seli se u Zagreb u kojemu radi kao tonski majstor i glazbeni producent, a 2010. nominiran je i za najvažniju hrvatsku diskografsku nagradu Porin.

Homeboy uvijek svira live. Za nastupe mu je dovoljan laptop priključen na različite syntheve, ritam mašine i efekte. Njegovi setovi najčešće su opisani kao eklektično putovanje kroz svijet elektronske glazbe. Obzirom da na stvaranje glazbe gleda kao na "nestanak sa Zemlje i povratak s nečim lijepim", kvaliteta i zanimljivost njegova poigravanja sa žanrovima sasvim je neupitna.

Novell (Ekstrakt, Zagreb)
Danijel Dravinac a.k.a. Novell poznat je kao pristojan zagrebački dečko, a ruku pod ruku s njegovim savršenim manirama ide i istančani glazbeni ukus. Za elektronsku glazbu počeo se interesirati vrlo mlad, skupljajući iskustva u nebrojenim klubovima, formirajući svoj glazbeni stil koji se nikada nije ograničavao na samo jedan žanr. Kao DJ oslanja se na vlastitu intuiciju kod selekcije glazbe, i na taj način odvodi publiku na zanimljiv put od suvremenih minimalističkih zvukova sve do klimaksa uz eksplozivni techno ritam. Od ovog dugogodišnjeg Petrovog prijatelja dame iz prvog reda mogu očekivati 'kisdihand'.

upad: 30/40 kn
happy hours: 23-01h

links:
http://www.petardundov.com/
http://www.myspace.com/petardundov
http://soundcloud.com/houseisok
http://www.facebook.com/houseiok
www.soundcloud.com/novell
www.ekstrakt.org/

--------------------------------------------------------------------------------

DISCOTHEQUE vs BLITZ KIDZ @ 26.02.2011.
carnivalicious birthday edition...

Pytzekov rođendan i Blitz Kidz maškarada u karnevalsko doba uz kanadsko - austrijski disco soundtrack - zabava na dva floora koja vas očekuje ove subote u Sirupu...

EDDIE C
(MULE, JISCO, HOME TAPING)

Glavni gost ovog Discothequea je Grizzlie Adams nu disco scene, zaljubljenik u prirodu Edward Currelly, a.k.a. Eddie C. Eddie je odrastao u južnom Ontariju, negdje na pola puta između Detroita i Montreala. Sa elektroničkom glazbom počeo je eksperimentirati krajem 80-ih pod utjecajima hip hopa i acid housea. Veliki je kolekcionar vinila i zaljubljenik u skijanje pa trenutno živi u na Stjenjaku, odakle i producira svoje slo mo/nu disco edite, kao i autorske singlove s kojima je u posljednje dvije godine zasjeo na sam vrh disco revival trenda. Do sad je izdavao za Jisco, Flashback, Home Taping, Sleazybeats i druge, a više informacija i aktualnosti možete pročitati i na njegovom blogu redmotorbike.blogspot.com

Poželjno je:
- pojaviti se
- ponijeti svoju Blitz Kidz masku
- donijeti Pytzeku poklon :D
- poslušati nešto od našeg glavnog gosta: http://soundcloud.com/eddiec

Nije poželjno:
- ne doći
- ne zabaviti se
- ne isplesati se

Line up:
Discotheque carnival floor:

Eddie C (Mule, Jisco, Home Taping)
Joja (Superfly)
Pytzek (Burek, Sirup)

Blitz Kids carnebal floor:
How Covinient (Home Made)
Band from Japan

P.s. Dakle, maškare su i ne zaboravite se maskirati!

Ulaz: 50 kn
Happy hours: 23-01h

terapija.net team // 25/02/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*