home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Močvara, 01 & 02/04/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Močvara, 01 & 02/04/2011

Na TRIBALIZER - 10 ROĐENDAN (01/04) idu Alica Širanović, Filip Kljajić i Mario Stipetić. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Na BASSFECTION - DJ'S BATTLEGROUND (02/04) idu Irena Jurec, Dario Lončarić i Gabrijela Ivačić. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Sretno!

-------------------------------------------------------------------------------------------

TRIBALIZER - 10 ROĐENDAN

upad: 30 KN

Dragi prijatelji, tranceri i drugi ljubitelji psihodeličnih zvukova.

Od laganih početaka na prijelazu stoljeća, 2000/2001 i prvih Tribalizer partija prošlo je punih 10 godina. Od tada se štošta promijenilo, scena se proširila i pomladila. Partija ima u zavidnim količinama, a Tribalizer je na neki način utro put cijeloj toj sceni, izuzevši prethodnike, Ministarstvo psihodelije i drage nam Puležane.

Ovim putem Vas pozivamo sve, mlade, stare, srednje stare, zadovoljne i nezadovoljne, sve vas kojima je dosta Vlade, politike i lažnih obećanja, da nam se pridružite na desetoj obljetnici i nezaboravnoj veselici uz klasične zvukove Tribalizerovih partija s početka 21. stoljeća. Tko je bio, zna što može očekivati, tko nije, prilika je da upozna!

Uz DJ-e stare Tribalizerove škole, u sjećanje na jednog od motora i pokretača Tribalizera, našeg dragog Šekija, nezaobilazne dekoracije, Tribalizerovu čajanku i uz rođendansku tortu, pridružite nam se 1. aprila iliti travnja na poslovično zabavnu dogodovštinu i uz želju da za deset godina proslavimo i 20 godina.

Vidimo se u Močvari uz moguća i nemoguća iznenađenja.

------------------------------------------------------------------------------------------

BASSFECTION - DJ'S BATTLEGROUND
FUNK GURU (Zagreb), JUICE (Zagreb), JAN BECELE (Zagreb)

upad: 25 KN

BASSFECTION - DJ'S BATTLEGROUND
www.facebook.com/bassfection
FUNK GURU (cfsn djs/Zagreb)
JUICE (2N, BassInvaders!/ Zagreb)
JAN BECELE (Trip To Zion, DUBstep KLUB/ Zagreb)

Bassfection ovog puta donosi malo drugačiji koncept - naglasak je stavljen na back 2 back DJ battle, pa će u tri b2b runde (Juice vs Funk Guru, Jan Becele vs Juice, Funk Guru vs Jan Becele) svaki od DJ-a dati sve od sebe da vas izloži maksimalnom bass pritisku! Vrtit će se raznolik spektar elektronske glazbe, a na vama je da dođete i dobro se provedete.

FUNK GURU (CFSN DJ'S)
www.soundcloud.com/funkguru
www.myspace.com/confusionhr
Funk Guru je jedan od osnivača confusiona, ekipe odgovorne za neke od najboljih klupskih događaja u Zagrebu u posljednjih desetak godina (Illectricity Festival, Illectric Funk, Videoskop, playground! itd.), a DJ-anjem se bavi od svoje četrnaeste godine. Nakon niza godina posvećenih drum'n'bass-u, 2005. se okreće dubstepu, a u posljednje godinu-dvije kombinira veoma raznolik spektar žanrova elektronske glazbe, od Flying Lotusovih apstraktnih beatova, novog vala techna Ben Klocka, pa sve do post dubstep ritmova Joy Orbisona i minimalističnog drum'n'bass-a Instra:mentala.

JUICE (2N, BASSINVADERS!)
www.myspace.com/juicezg
www.soundcloud.com/juusu
Juice je možda najpoznatiji kao suosnivač jedne od najuspješnijih i najdugovječnijih domaćih drum'n'bass večeri - bassinvaders! Nakon 7 godina i završetka njihovog djelovanja okreće se novijim klupskim trendovima. Pokreće program 2N kako bi popravio stupanj njihove zastupljenosti na zagrebačkoj sceni i ugostio neke od trenutno najzanimljivih i najaktualnijih DJ-a i izvođača.

JAN BECELE (TRIP TO ZION, DUBSTEP KLUB)
www.myspace.com/triptozion
DJ Jan Becele prisutan je na zagrebačkoj glazbenoj sceni veći dugi niz godina, i to ne samo u ulozi DJ-a, već i VJ-a, kao i organizator brojnih glazbenih događanja. Od malena zaljubljenik u glazbu, počinje dj-ati još u srednjoj školi, tada usmjeren na hip-hop i reggae izričaj. Početkom 2000-ih s nekoliko entuzijasta osniva Jaribu sound system, fokusiran na reggae i dub produkciju; 2003. u Močvari pokreće klupski program Groove Sanctuary, a 2005. jedan je od osnivača inicijative Trip To Zion u sklopu koje neumorno djeluje zadnjih 6 godina. Kao DJ i VJ konstantno nastupa po brojnim partyjima te festivalima kao što su Seasplash, Outlook, INmusic… Među njegovim zadnjim projektima ističe se i DUBstep KLUB u kojem sudjeluje kao suorganizator i DJ. DJ Jan Becele žanrovski je nesvrstan, pa na njegovim setovima možete očekivati sve: od duba, dubstepa, drum'n'bassa, reggaea, breakbeata… S Janom Beceleom očekujte neočekivano!

terapija.net team // 31/03/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*