home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Medika, 12-14/05/2011

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Medika, 12-14/05/2011

Na DIY PUNK GIG (četvrtak, 12/05) idu Jana Jurčević i Matija Lenac s pratnjom. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Na ANTI FA koncert (petak, 13/05) idu Andrea Tošović i Zoran Tepša s pratnjom. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Na PARTYCIPACIJA koncert (subota, 14/05) idu Lara Andrašek i Zlatko Pletilić s pratnjom. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Sretno!

----------------------------------------------------------------------------------------

DIY PUNK GIG @ 12.05.2011

RUINS (Njemačka)
d-beat hc/punk
http://www.myspace.com/cisbeat

PASSIVE AGRESSIVE (Zg)
pankčina
http://www.myspace.com/passivepunx

JUNK MESSIAH (Zg)
pank rokčina
http://junkmessiah.blogspot.com/

OD 21H, UPAD 25KN

--------------------------------------------------------------------------------------------

ANTI FA Koncert @ 13.05.2011.

T.H.G.Z., Petnaesti Čeh, Dosta, Pasi

Nakon probijanja leda s organiziranjem antifašističkog giga u našem gradu ove godine ispunjavamo prošlogodišnje obećanje i ponovno radimo ludu žurku. Drugi po redu Antifa night ima želju podsjetiti na slavne dane oslobođenja grada Zagreba od fašista i obilježiti to dobrom svirkom. Svim antifašistima koji se odluče posjetiti koncert obećajemo divlju punk veselicu uz vrhunsko druženje začinjeno s domaćim glazbenim snagama.
Prvi koji će nas dobro odvaliti po glavi bit će mlade nade antifašističkog pokreta i punk scene koji sviraju neki HC, uz tu i tamo pokoju zajebanciju uz SKA. Momci su se nazvali T.H.G.Z. i odlučili nakon nekog vremena da će to značiti Teroristička horda grada Zagreba. Do kada nitko ne zna, ali znamo da praše sve bolje i bolje.
Petnaesti Čeh, također svježe ime na sceni koje djeluje na relaciji Karlovac - Zagreb. Kao i svakom mladom bendu potrebno je određeno vrijeme dok se ne iskale, a Antifa night je prava prilika da se kali glazbeno umijeće i antifašističko opredjeljenje. Ono što posebno veseli je da će se kroz zvučnike Medike čuti i ženski glas, a pošto takvih stvari itekako fali vjerujemo da je ovo i dodatan razlog da se dođe.
Bend simboličnog imena Dosta koji kad ih se pita što sviraju kažu melodic HC punk smeće, a trenutačno ih možemo nazvati i domaćim bendom otvoreno nam je rekao da ih nikakav formalan ton ne interesira, već da su tu da razvale i da ne ostave nikoga ravnodušnim. Sa prva tri benda već imamo totalnu ludnicu, a bomba za kraj dolazi iz Rijeke. Dečki koji praše dugo, o kojima su mnoge stvari ispričane i mnoge znane, a pjesme im nadaleko poznate. Ustvari, za njih je dovoljno reći da su si ime dali jer su htjeli da bude gramatički netočno i da dobro zvuči, a sve ostalo je povijest. Bend s kojim ćemo duboko zakoračiti u sljedeći dan i potrošiti svu energiju su Pasi.
Ako još tko misli da ima što bolje raditi na petak trinaesti taj je ili isfrustrirani fašist ili boluje od paraskavedekatriaphobie što je stručni naziv za fobiju od petka 13. U svim ostalim slučajevima dovoljno je reći vidimo se i pokažimo da smo antifašisti.

OD 21H, UPAD 20 KUNA

-----------------------------------------------------------------------------------------

PARTICIPACIJA @ 14/05/2011

FORGETTERS (New York, SAD)
Novi bend Blakea Schwarzenbacha, osnivača kultnih Jawbreaker i Jets to Brazil i jednog od ključnih igrača emo scene 90-ih. Osim njega, u bendu su Caroline Paquita (ex-Bitchin') i Kevin Mahon, kojeg se znalci možda sjećaju kao prvog bubnjara popularnih Against Me!
Za forgetterse bi se moglo se reći da zvukom podsjećaju na Jawbreaker, no nipošto se ne radi o blijedoj kopiji. Prošle godine su izdali odličan dvostruki 7'' "forgetters"
Sve u svemu, forgettersi neće razočarati nijednog ljubitelja osjećajne pankčine, stoga dođite.
Zanimljvost je da je Blake Schwarzenbach prije dvije godine djelovao i u bendu Thorns of Life u kojem je bas gitaru svirala Daniela Sea, jedna od protagonistica najpopularnije lezbijske serije L Word, u tom kontekstu poznata kao Moira, a kasnije Max. Iako Daniela neće biti blizini, dođite vidjeti njenog frenda koji će joj, sigurni smo, rado prenijeti vaše poruke i pozdrave!
http://forgetters.blogspot.com/
http://www.last.fm/music/forgetters

INJE (BG, Srbija)
Inje je elektropop grupa iz Beograda koja je, nakon niti godinu dana djelovanja, prema magazinu Popboks proglašena jednom od najboljih novih grupa. Sudjeluju u kompilaciji "Dark Tribute to Lepa Brena" obradom pjesme "Jugoslovenka", a trenutno pripremaju prvi mini-album. Napravili su remikseve pjesama Lollobrigite, Jenny Wilsona i Nipplepeople, dok su njihove pjesme remiksirane od strane autora kao što su Breezesquad (JPN), Izae (CRO), Felony Flats (SRB) kao i brojnih drugih producenta iz regije. Među brojnim nastupima, zapaženiji su oni na na Exitu 2009. i 2010., te sa Faithless-om u Beogradskoj Areni.
Inje sve pjesme snimaju i produciraju samostalno, a muziku izdaju pod Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike licencom, te je ona s toga dostupna za besplatno i legalno preuzimanje sa interneta.
http://inje.bandcamp.com
http://myspace.com/injeinje
http://last.fm/music/inje
http://twitter.com/injeinjeinje

DRISKOTEKA (Slovenija)
Nakon Vibe Departmenta Partycipacija ugošćava još jedan odličan slovenski DJ kolektiv. Glazbu koju puštaju karakteriziraju ju kao indie-nu-rave-nu-disco-nineties-trash-elektro. U Zagrebu će nas doći zabaviti DJ-evi Ivahnoe i [f9k].
www.driskoteka.com
www.vimeo.com/driskoteka

UPAD 25KN PRIJE/30KN POSLIJE PONOĆI

terapija.net team // 13/05/2011

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*