home > nagradna igra > REZULTATI - Vikend @ Sirup, 25 & 26/05/2012

kontakt | search |

REZULTATI - Vikend @ Sirup, 25 & 26/05/2012

Po dva upada na The Art Of…DISCO w/Asadinho a.k.a. Asad Rizvi (UK) (petak, 25/05) osvojili su Marina Hermanović i Boris Dragić. Dobitnici se s osobnim dokumentom javljaju na ulazu u klub.

Dva upada na PlayGRND w/Mladen Tomić (BiH) (subota, 26/05) osvojilo je Petar Rogulja. Dobitnik se s osobnim dokumentom javlja na ulazu u klub.

Sretno!

-------------------------------------------------------------------------------------------

Petak, 25.05.2012.
The Art Of…DISCO w/Asadinho a.k.a. Asad Rizvi (UK)

Kockice su ponovo sa Vama što znači da je dobar provod i vrhunska zabava zagarantirana. Ovog puta tema večeri nam je Disco i svi njegovi smjerovi. Kako bi bili sigurni da će "štimung" biti baš pravi odlučili smo pozvati domaćoj publici dobro nam znanog ASAD RIZVIJA, ali u nešto drugačijem obliku tj njegovom disko alter egu ASADINHO.

Svoju kreativnost na glazbenom polju Asad Rizvi počeo je izražavati još kao srednjoškolac, a još je davne 1995. u tandemu s Ianom O'Brienom, a pod pseudonimom Memory Tree, izdao svoj prvi EP na etiketi Re:Verb, koja će kasnije postati Reverberations te okupiti veselo društvo. Uz Asada su se tu našli Nathan Coles, Ravi McArthur, Tom Gillieron i Charlie Inman. Izdavali su kao Impossible Beings, a Asad se potom našao u raznim kombinacijama i izdavao solo ili u tandemima za eminentne tech i prog house etikete kao što su Loaded, Eukahouse, GU, End i Wrong i Soco Audio.
Asad Rizvi pripada zlatnoj generaciji tech-house DJ-a i producenata iz Wiggle epohe koji žarili i palili monogim europskim klubovima pa tako i hrvatskim. Međutim, Asad je od wigglanja evoluirao pa je i danas vrlo tražen kao izvođač i ponajviše kao remikser.

Za potpuno disco muzičko iskustvo tokom večeri nastupit će još i NAKOVA (Slo) , HRWO-E , MIRZAISFAB , FREEZ i JAN FRENSIN. A zato što nam je dobra zabava uvijek na prvom mjestu pripremili smo i razne popratne sadržaje kako bi Vam omogućili večer za pamčenje. Pa tako čete moći uživati i u izložbi stripa by Ivan Hajek HAC , bodypainting art-u by LILLY , VJ instalacijama by HIPERMEDIA…

Ulaz je 30kn uz happy hours od 00 do 01.30

--------------------------------------------------------------------------------------

Subota, 26.05.2012.
PlayGRND w/Mladen Tomić (BiH)

Nakon odličnog gostovanja Cocoonovog rezidenta Markusa Fixa, PlayGRND prije ljetne pauze premijerno dovodi jednu od nadolazećih zvijezda naše regije, banjalučkog DJ-a i producenta Mladena Tomića (Night Light Records, Definitive, 1605, Terminal M, Form)...

Njegov veliki posljenji uspjeh je broj 1 na beatportovom techno chartu sa singl ''Front Pocket'' u suradnji sa Sianom, a u remiksu Nicole Moudabera...

Reputacija Mladena Tomića kao istaknutog bosanskog DJ-a i producenta je dostigla globalne razmjere. Očaravajući spoj techna i tech-housea sa hipnotičnim ritmovima tribala primijetili su clubberi diljem svijeta, a unosno tržište Latinske Amerike je među posljednjima koji su pali na Tomićev ritam…Priznanja za njegove ploče su Mladenu tvorila vrata partya širom Europe (Njemacka, Španjolska, Nizozemska, Austrija, Italija, Slovenija, Engleska, Škotska itd) i Amerike (Kolumbija, Meksiko), dok njegov kućni studio i više nego uspješno posluje. John Acquaviva, Popof, Richie Hawtin, Umek, Adam Beyer, Dubfire, Sebastien Leger, Rino Cerrone, Markantonio, Kaiserdisco, Tocadisco su samo od neka od velikih DJ imena koja su mu pruzila podršku, a tu su i mnogi drugi.

Mladenova karijera kao DJ-a započela je 1999. kada se udružio sa kolegom iz Bosne, Sinišom Tamamovićem kako bi zajedno promovirali događanja u rodnoj Banjaluci i obišli Zapadni Balkan. Mladen i Siniša nisu dopustili da sve to ostane samo dobra ideja već su osnovali svo label Night Light. Ova Mladenova i Sinišina zamisao je prerasla u uspješan izvor njihovih izdanja kao i remiksa koji su izašli uz podršku nekih od svjetski poznatih DJ-eva. Uz visoko hvaljen niz originalnih traka, produkcija i dalje ostaje u središtu Mladenovog interesovanja sa redovnim izdanjima za neke od vodećih svjetskih labela techno i elektroničke glazbe, kao što su Definitive Recordings, Form, 1605, Loose, MKT, Alchemy, Rhythm Convert i drugi. Mladenovi najpoznatiji hitovi su Before Sunset, Tangas, Day In Barracuda, Fly and Drive, Lady In The House i Green Cubes, koji su zauzimali vodeće pozicije u najboljim svjetskim glazbenim trgovinama.

Uz Mladena na glavnom će flooru nastupiti domaćini ove večeri Nox i Cet, dok vas na katu, kao i često u posljednje vrijeme, čeka iznenađenje u retro štihu...

Ulaz je 40kn uz happy hour od 00 do 01.30

terapija.net team // 24/05/2012

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*