home > nagradna igra > REZULTATI - PETAR DUNDOV I PRIJATELJI @ Sirup, 23/10/2010

kontakt | search |

REZULTATI - PETAR DUNDOV I PRIJATELJI @ Sirup, 23/10/2010

Na rođendanski party Petra Dundova ide Marina Hermanović. Dobitnica se s osobnim dokumentom javlja na ulazu u klub.

Sretno!

-----------------------------------------------------------------------------------

Rođendanski party i promocija novog singla Petra Dundova
subota, 23.10.2010.
Klub Sirup, Donje svetice 40, Zagreb

Petar Dundov (Music Man)
Zero (Bondage)
Zoran Relić (Freefloating Music)

Ulaz: 30 / 40 kn
Happy hours (50% jeftinije piće): 23h - 01h

Druga večer novog elektronskog programa Petar Dundov i prijatelji koja će se održati u zagrebačkom klubu Sirup 23. listopada ima dvostruke razloge za slavlje. Jedan je rođendan rezidenta programa Petra Dundova, zagrebačkog techno DJ i producenta, a drugi - promocija novog singla "Distant Shores" koji 1. studenog "izlazi" na etiketi Music Man Records.

Petrov rođendanski party uveličat će dvoje prijatelja - Zero i Zoran Relić. Oboje su perspektivni DJ-i mlađe generacije, koji su se, pored zamijećene DJ karijere, već sada nametnuli kao producenti elektronske glazbe za koje će se u budućnosti svakako još čuti.

Zero (Bondage, Zagreb)

Jan Kinčl aka Zero zanimanje prema technu kao žanru elektronske glazbe pokazuje već s 14 godina, kada se po prvi puta upoznaje s clubbingom u Zagrebu. Počevši kupovati ploče, Jan svoj prvi gig dobiva već sljedeće godine, u klubu Crossroad u Malinskoj, sa samo 15 godina. Kao strastveni kolektor ploča različitih glazbenih žanrova, Jan rano pokazuje "istraživački" poriv kada je u pitanju glazba. Upravo zato, ne voli da ga se etiketira isključivo kao techno DJ-a, jer kako u svojim setovima, tako i kasnije u glazbenoj produkciji, a i načinu na koji vodi vlastiti izdavačku kuću Bondage, Jan dokazuje da voli istraživati različite pravce elektronske glazbe. 2003. godine Jan postaje stalni rezident kluba Boogaloo (u to vrijeme jedan od dva najveća zagrebačka kluba), što svakako smatra odskočnom daskom u svojoj karijeri. Nakon toga uslijedili su brojni nastupi u raznim klubovima što u Hrvatskoj, što diljem regije. Tijekom 2005. godine svoj live nastup proširuje vlastitom glazbenom produkcijom, što je svakako potencirano pohađanjem SAE instituta u Ljubljani. Dvije godine kasnije, Jan osniva vlastitu izdavačku kuću - Bondage, kroz koju izdaje vlastitu glazbu ali i radove ostalih glazbenika koji odgovaraju profilu ove etikete (Cortechs, Marko Nastić, Kibz, Dfndr, Shell, Aneuria, MarkUs, Shuma, Dektend, Davor Tosović). Atonal je nova etiketa koju pokreće 2010. u suradnji s Darkom Tumbasom aka Dfndr iz Subotice.

Zoran Relić (Freefloating Music, Zagreb)

Zoran se počinje ozbiljno baviti glazbom 2007. kada shvaća da se tehnologija toliko razvila da pod njezinom prismotrom produkciju može stvarati i "kod kuće". Pod stalnom znatiželjom na raznim clubbing eventima u Zagrebu od 1998. do danas stalno traži punktove inovativnosti kroz koje prihvaća zvukova kao rezultat usmjeravanja emocija, ponekad s njima u vezi, ponekad u svađi. U 2010. povezuje se s glazbenim kolektivom Freefloating Music gdje nalazi istomišljenike vrlo otvorenih pogleda na elektroničku glazbu od kojih dobiva dodatni motiv i podršku u svakom pogledu. Pod takvim smjernicama izdaje nekoliko netlabel releaseova koji su bili od značaja za publiku koja je u njima pronašla nešto drugačije od mainstream smjerova. Izdaje jedan singl na prvoj Freefloating kompilaciji sa renomiranim imenima kao što su Jolka, Davor, Brighton, Examine i Andlar. Isto tako izlazi njegov najnoviji album "Emblazed Shades" za Load And Clear netlabel iz Belgije koji je sukus njegovog zadnjeg stvaralaštva koje je bazirano na ambientalnoj, deep i underground tematici. Zoran počinje svirati po klubovima od 2009. kada je pozvan na večer Kinetic netlabela u K4, svirao je na Moving eventu u Novom Marofu, Ekstraktu z bregov te poznatijim zagrebačkim klubovima kao što su Masters i Londoner.

"Distant Shores" - novi singl Petra Dundova

Nakon svjetskog uspjeha s albumom Escapements iz 2008., čiji sigl "Oasis" dan danas ne silazi s playlista mnogih svjetskih velikana elektronske glazbe (Sven Väth ga posebno često pušta u svojim setovima), Petar Dundov napokon izdaje novi singl koji će 1. studenog osvanuti na renomiranoj etiketi Music Man Records. "Distant Shores" je 12-minutno putovanje u glazbenu viziju Petra Dundova, koja je prepoznatljivo kompleksna i sanjarski melodična, a istovremeno savršeno sredstvo za DJ-e koji žele svoju publiku odvesti na prekrasno nezaboravnu avanturu.

Iako izlazi početkom studenog, "Distant Shores" je već sada odlično prihvaćen kod mnogih poznatih svjetskih techno DJ-a, pa se tako nalazi na vrhu chartova i playlista DJ-a kao što su Sven Väth, Francois Kervorkian, Hell, Laurent Garnier, Gregor Tresher, Agoria, a povratne informacije ostalih DJ-a koji su preslušali "pre-realease" izdanje govore da je riječ o još jednom evergreenu iz produkcije Petra Dundova.

terapija.net team // 22/10/2010

Share    

> nagradna igra [last wanz]

cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 20/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

REZULTATI - Bear Stone Festival @ Donje Primišlje, Slunj, 7. i 8. srpnja 2023

| 14/06/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

REZULTATI - LoM, 10/03/2023, Dva Osam, Zagreb

| 10/03/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

REZULTATI - Indie emo naočale: Haiku Garden i Hause Plants @ Močvara, Zagreb, 25/01/2023

| 24/01/2023 | terapija |

>> opširnije


cover: REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

REZULTATI - TRASH&BURN KUSTOM ART FESTIVAL @ Meta Bar, ČAkovec, 2.12.2022

| 28/11/2022 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*