home > najawa > Colapis Rock Fest @ Kamanje, 24-26.6.2011.

kontakt | search |

Colapis Rock Fest @ Kamanje, 24-26.6.2011.

Nakon prošlogodišnjeg prvog Colapsis rock festa na kojem su nastupili Partibrejkers, Zabranjeno pušenje, Pankrti, Dubioza kolektiv, Kawasaki 3p, Lačni franz, Let 3, Belfast food, Adastra, Vatra, Ramirez,... zadovoljstvo nam je Vas obavijestiti da Udruga mladih "90-e" iz Kamanja i ove godine organizira rock festival pod nazivom "2. COLAPIS ROCK FEST" u Kamanju.

Festival će trajati tri dana, i to od 24.06. do 26.06. (petak, subota, nedjelja). Prvi dan festivala u petak 24. lipnja će nastupiti Undiground, funk - rock - hip hop bend iz Duge Rese, Transmitter, electro - hip hop iz Hanovera, Atheist Rap, punk rock bend iz Novog Sada i kao zvijezde večeri splitski TBF.

U subotu 25. lipnja će nastupiti Green Fog Feet, punk rock bend iz Minhena, Popa Šapka; vrlo zanimljiv bend koji kombinira ska, punk, gipsy i reggae glazbu, Električni Orgazam, legende domačeg novog vala i kasnije rocka koji ove godine slave svoju 30 - godišnjicu i promoviraju svoj novi vrlo hvaljen album ''To što vidiš to i jeste'', Letu Štuke, sarajevski novi novovalci i kao glavni bend večeri španjolsko talijanska punk rock atrakcija No Relax sa atraktivnom pjevačicom Micky.

U nedjelju 26. lipnja će nastupiti Sell Out, ska punk bend iz Kočevja, Subscribe, alter - hc -metal bend iz Budimpešte, slovenska ska - reggae - punk - rock atrakcija Elvis Jackson i kao zvijezde večeri poznati zagrebački hip hoperi Elemental.

Kamanje je mjesto smješteno u Karlovačkoj županiji 25 min od Karlovca u smjeru Jurovskog broda, odnosno samo 50 min vožnje od Zagreba.

Festival će se održavati u prirodi uz prekrasnu rijeku Kupu, sa mogućnošću besplatnog kampiranja tj. kampiranje je uključeno u festivalsku kartu.

Osim glazbenog dijela kroz tri dana bit će i raznih drugih oblika zabave, od kupanja, kanuinga, sportskih natjecanja,....preko cijelog dana.

Cijena ulaznica iznosi 70 kn po danu i 180 kn za sva tri dana i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Petrola ili na www.eventim.hr.
[  ]

PETAK 24.06.2011.

UDRIGROUND
funk / rock / hip hop (Duga Resa - Hrvatska)
www.myspace.com/udriground
Skupina dobrih prijatelja i ritmičkih fanatika sa kreativnom jezgrom u Duga Resi. Bend je nakon 6 mjeseci intenzivnog rada u dubokoj rupi ponudio vrlo dobro prihvaćenu kombinaciju funka, hip-hopa i rocka sa autorskim potpisom. Mala zajednica fanova ne krije dobro raspoloženje i potrebu za plesom i smjehom koja ih obuzima kada su spojeni na Udriground naponsku mrežu.

TRANSMITTER
electro / hip hop (Hannover - Njemačka)
www.transmittermusic.de
U svijetu biokemije i fizike Transmitter vrijedi generalno kao povezujući element. Početkom novog vijeka četiri mladića su definirali TRANSMITTER iz Hanovera i Newcastla pojam povezujućeg elementa u glazbi. Jedan nevjerovatan energičan i poseban miks iz različitih glazbenih žanrova svijeta. Transmitter ne povezuje samo isti pogled na glazbu kao što je Electro, Hip-Hop, Dance, Rock, Drum&Bass ili Reagge. Njihova raznolikost satkana u jedan heterogeni glazbeni pravac i privalči raznoliku publiku. Tako se na koncertima TRANSMITTER mogu vidjeti ljubtelji Metala, Dence glazbe.

ATHEIST RAP
punk - rock (Novi Sad - Srbija)
www.atheistrap.net
Punk-rock grupacija ATHEIST RAP je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu, a punu afirmaciju su doživjeli 1993. prvim albumom "Maori i Crni Gonzales". Fanzinaškim i poluprivatnim kanalima album je našao put do slušatelja na prostorima koji tada bendu koncertno nisu bili dostupni. Poznati su po sarkastičnom humoru i kritičkom odnosu prema vlasti koji je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorimai. Do sada iza sebe imaju 5 studijskih albuma, best of album i live DVD izdanje.

T.B.F.
rap / rock (Split - Hrvatska)
www.myspace.com/thebeatfleet
The Beat Fleet ili skraćeno TBF je glazbeni sastav nastao 1990. godine u Splitu. TBF je jedna od najboljih hrvatskih grupa. Njihova je glazba jedinstvena u Hrvatskoj i zato jesu posebni jer stvaraju na poseban način muziku na koju repaju na način na koji samo oni znaju.

SUBOTA 25.06.2011.

GREEN FROG FEET
punk - rock ( München - Njemačka)
www.greenfrogfeet.de
Green Frog Feet je nastao 1999. godine, te predstavlja jedno od vodećih imena njemačke punk rock scene. Iza sebe imaju nekoliko turneja, a pozornicu su dijelili sa mnogim poznatim bendovima poput Dog Eat Dog, UK Subs, Beatsteaks, Sick of it all, The Exploited, The Killers, te mnogim drugim. Također ih prati glas otkačenog benda.

POPA ŠAPKA
ska / pop / punk / gipsy / reggae (Timisoara - Rumunjska)
www.myspace.com/popasapka
Popa Sapka, uistinu originalni rumunjski Pop Punk, Roots and Ska bend će vas zabavljati sve dok ne popadate s nogu. Činjenica je da glazba Popa Sapke ima jednu specifičnost kojom privlače ljude. Iako još mladi i zeleni, osnovani tek u proljeće 2009., dečki iz benda su ubrzo postali miljenici lokalnih partija i još brže dali petama vjetra u namjeri da osvoje srca, duše i uši ljubitelja glazbe u svakom gradu do kojeg su mogli doprijeti.

ELEKTRIČNI ORGAZAM
rock (Beograd - Srbija)
www.elektricniorgazam.com
U godini u kojoj Električni orgazam slavi 30-ti rođendan, bend je svoje obožavatelje iznenadio fenomenalnim poklonom - novim studijskim albumom ''To što vidiš to i jeste''. Respektabilna karijera prvoboraca beogradskog novog vala okrunjena je albumom koji sadrži mješavinu rocka, soula i funka, pjesme su vanvremenske sa nizom detalja, glazbene kreativnosti i lirske sofisticiranosti.

LETU ŠTUKE
rock (Sarajevo - BIH)
www.letustuke.com
Letu Štuke je bosanskohercegovačka rock grupa nastala 1986. godine u Sarajevu pod utjecajem punka i novog vala, članovi grupe priključuju se post novovalnom pokretu stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.

NO RELAX
punk - rock (Pamplaona / Milano Španjolska / Italija)
www.norelax.com
No Relax je punk rock band kojeg je 2004 godine u Španjolskoj formirao gitarsta Ska-p Joxemi i Micky bivša pjevačica talijanskog banda BDP. Prvi album Gridalo izlazi na talijanskom a ostali na španjolskom jeziku. Puni energije i spremni da naprave pravu ludnicu!
[ no relax ]

no relax

NEDJELJA 26.06.2011.

SELL OUT
ska /punk rock (Kočevje - Slovenija) ska / punk
www.sellout-band.com
Ska - reggae -punk glazbeni sastav nastao 2002 godine u Kočevju. Danas broje 9 članova i poznati su po svojim live nastupima nabijenih ska energijom i punk gitarama.

SUBSCRIBE
alternative / hardcore / metal (Budimpešta - Mađarska)
www.myspace.com/subscribe
Mađarska narodna glazba pomiješana sa modernim metalom??? Odgovor je : SUBSCRIBE! Njihova glazba je bogato išarana sa svim vrstama glazbenih stilova. Sve vrste cure iz ove glazbene palete, hardcore je prevladavajući ali utjecaj folka, jazza, reggaea, metala i funka su množina

ELVIS JACKSON
punk / rock / ska (Nova Gorica - Slovenija)
www.elvisjackson.com
Elvis Jackson je slovenska ska-punk grupa iz Nove Gorice. Njihov specifični image s kariranim košuljma i kravatama staromodnog kroja, uz urnebesni nastup na kojem zrakom lete konfeti, luft-madraci, role toaltenog papira, a pjevač Buda pola koncerta provede doslovno na rukama publike, događaj su nakon kojeg je barem tjedan dana teško skinuti osmjeh s lica

ELEMENTAL
hip hop (Zagreb - Hrvatska)
www.elemental.hr
Elemental je u svojoj osnovi hip-hop bend koji ne slijedi stroge stilske odrednice, nego putuje različitim glazbenim žanrovima, posuđujući od svakog ono u čemu se najviše prepoznaje i na taj način obogaćuje vlastiti glazbeni stil. Elemental je nastao 1998. g i do sada objavio četiri studijska albuma. Veliki naglasak Elemental stavlja na svirke uživo, dinamične nastupe i izravnu komunikaciju sa svojom publikom. Bend nikada nije robovao glazbenim trendovima i ne vodi se prolaznošću singlova ili prodajom albuma. Svoju glazbu ne smatra proizvodom, nego svojim umjetničkim izrazom, pa se trudi u pjesme unositi inovativnost, originalnost i stvoriti vlastiti stil.

promo guy // 12/05/2011

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

Nina Romić krajem travnja reda nastupe diljem Hrvatske

| 17/04/2024 | ivana |

>> opširnije


cover: Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

Eva Braun @ Vintage, 18/04/2024

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]
  • 19/04/2024 | zg, tvornica
    jonathan
  • 19/04/2024 | zg, močvara
    diocletian (new zeland)
    sitis (zg)
    snØgg (slo)
    häxänking (vž)
  • 19/04/2024 > 21/04/2024 | zg, studentski centar
    27. izdanje crš - zagreb comic cona
    ------------------------
    kevlar bikini
    luxus lord
    ka'rah
    biciklić
    jura klavijatura
    ciroza jetre
    gretta
    no more idols
    stare pizde
    pater papula
    ---------------
    ulaz je sasvim besplatan.
  • 20/04/2024 | zg, močvara
    indie-rock
    -----------
    widowspeak (usa)
  • 20/04/2024 | [srbija] novi sad, studio m
    knjižara bulevar books:
    -------------------
    dreddup (ns)
    mrt (ns)
    >> najawa @ terapija.net

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*