home > najawa > Terraneo otvara festivalsku plažu!

kontakt | search |

Terraneo otvara festivalsku plažu!

Savršeno petodnevno ljetovanje u jednoj od najljepših jadranskih regija uz bogatu i atraktivnu listu glazbenih izvođača i popratnog programa, ono su što Terraneo izdvaja od drugih ljetnih festivala i polako ga čini prepoznatljivim u cijeloj Europi. Naime, nakon pohvale koja je nedavno stigla od strane magazina Forbes, a koji je Terraneo svrstao među 10 najboljih ljetnih festivala u Europi - stiže novo priznanje! Online magazin NET-A-PORTER, vodeće elektronsko fashion izdanje, uvrstio je Terraneo među top 5 festivalskih destinacija u svijetu, uz Ibiza Rocks festival na Ibizi, La Film Fest u Los Angelesu, Gnaua World Music Festival u Maroku i Festival Number 6 u Wellsu. U svom opisu Terraneo festivala, magazin NET-A-PORTER navodi da lineup Terraneo festivala, u kombinaciji sa festivalskim lokacijama i blizinom mora, čini ovaj festival nezaobilaznom destinacijom za sve ljubitelje festivalskih događanja. Magazin preporučuje boravak u festivalskom kampu, ali i obavezno krstarenje divnim morskim predjelima.
[  ]

A kako bi ljetovanje na Terranu učinili upravo savršenim, organizatori festivala kao jednu od najvećih ovogodišnjih novosti najavljuju izlazak festivala na more tj. otvaranje festivalske plaže pod nazivom Terraneo beach. Terraneo beach nalazi se u području skrovite morske vojarne Minerska (u kanalu sv. Ante, na samom morskom ulazu u Šibenik) a zamišljena je kao centralno dnevno mjesto za kupanje, druženje, opuštanje i zabavu svih posjetitelja festivala kao i svih koji se tamo zateknu. U sklopu Terraneo beacha biti će ugostiteljski objekti, terraneov ekološki program, razne radionice, a za vrijeme trajanja kampa, od 6. do 10. kolovoza, svakog dana će od 10 sati ujutro do 20 sati navečer biti organizirani glazbeno-zabavni program. Jedna od najvećih prednosti ove plaže je borova šuma koja će, zahvaljujući debelom hladu, predstavljati spas od ljetnih vrućina, pa će tako Terraneo beach biti idealno mjesto za odmor preko dana i savršena priprema za koncerte, koji su na programu kasnije te večeri.
[  ]

Terraneo beach je udaljen samo 4 kilometara od festivalske lokacije i kampa te oko 6 kilometara od centra Šibenika. Nedavno je Šibenik dobio i šetnicu uz obalu, koju je financirala EU, a koja vodi od festivalske lokacije do Terraneo plaže s prelijepim pogledom na cijeli šibenski zaljev. A za one koji ne žele pješačiti, organizirani su i autobusi koji će voziti redovito svakih pola sata. Osim autobusa, posjetiteljima je na raspolaganju i veliki broj taxi vozila i taxi brodića po vrlo povoljnim cijenama.

Za sve one koji žele doživjeti pravo Terraneo festivalsko iskustvo i ljetovati 5 dana u prirodnom okruženju za samo 200 kuna (uz 21 kn boravišne pristojbe) tu je ponovno Terraneo kamp. Radi se o kampu kapaciteta oko 3500 ljudi, koji se nalazi u sklopu glavne festivalske lokacije udaljen samo 100 metara od Terra stagea. U okviru kampa nalazi se info pult, mogućnost čuvanja stvari, punktovi za vezanje bicikala, chill out zona u prirodnoj kamenoj špilji kao i 24-satno osiguranje radi sigurnosti svih gostiju kampa. Terraneov partner Master Card postaviti će veliki šator na područiju kampa, gdje će posjetitelji moći napuniti svoje mobilne telefone i besplatno koristiti wi fi internet.

Mnogi uvjeti u kampu biti će unaprijeđeni u odnosu na prošlu godinu, što će boravak učiniti još ugodnijim. Tu na primjer spada raznovrsna 24-satna ponuda hrane i pića po vrlo pristupačnim cijenama koja će sigurno zadovoljiti svačiji ukus, a kao i do sada broj tuševa i sanitarnih čvorova biti će dovoljan da i u vrijeme najveće gužve ne bude čekanja u redovima.
[  ]

"Pažljivo slušamo komentare posjetitelja kampa svake godine i trudimo se uvijek popraviti što je moguće više stvari te dovesti uvjete u kamp na najviši nivo koji nam objektivne prilike dopuštaju. Također, velika pogodnost ove godine je i Terraneo beach, koja će zasigurno predstavljati idealno mjesto za odmor, zabavu i spas od vrućine. Ipak, ono što nam je najbitnije je sigurnost kampera i posjetitelja plaže i to će definitivno biti u fokusu naše pažnje. Na oba mjesta će u svakom trenutku postojati dežurne vatrogasne službe, profesionalne zaštitarske službe i volonteri, tako da će se naši posjetitelji mirno moći prepustiti svim čarima ljetovanja na festivalu," rekao je Luka Pavić, glasnogovornik festivala.

U kampu se nastavlja i program na pozornici pod nazivom Akustika, koji uključuje akustične svirke bandova u organizaciji portala Muzika.hr. Tako će kamperi moći uživati u svirkama svake večeri dok je kamp otvoren a između otstalih nastupiti će i Irena Žilić, Luft, Elephant and The Moon, Nellcote, Miki Solus & Neprijatelji i Auguste.

Kamp se otvara dan prije službenog početka festivala, u utorak, 6. kolovoza, u 10 sati i zatvara u subotu, 10. kolovoza, u 16 sati.

Sve ovo čini Terraneo savršenim izborom da po vrlo pristupačnoj cijeni provedete pet dana na moru i poslušate nastupe velikih glazbenih zvijezdi, među kojima izdvajamo i The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Aloe Blacc, Azealiu Banks, Gang of Four, The Cribs, Calexico i mnoge druge...

Zbog velikog interesa Terraneo festival objavlio je nastavak akcije prodaje promotivnog paketa ulaznica 3-2-1, gdje svi posetitelji, koji kupe 3 festivalske ulaznice, dobivaju dvije ulaznice za boravak u kampu i još jednu festivalsku ulaznicu gratis! Ova akcija će trajati do 15.srpnja na svim prodajnim mjestima Eventima širom Hrvatske!
Ovo je savršena prilika da četvoročlana ekipa čuje vise od 70 bandova za samo 105 kuna dnevno, što je ponuda koja se ne propušta!

Detalje o ponudi kampa, izvođačima, popratnim sadržajima, akcijama, galerijom slika, kao i načinima kupovine karata, možete pronaći na službenoj stranici festivala www.terraneofestival.com.

***

Do sad potvrđena imena, koja će nastupiti na trećem Terraneu, od 07. do 09. kolovoza u Šibeniku su: The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc, Calexico, The Cribs, The Bots, Gang of Four, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Bosnian Rainbows, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Mayales, Kawasaki 3p, Postolar Tripper, SevdahBABY, My Buddy Moose, Vlasta Popić, Krankšvester, Pešes, Svi na Pod, Eyesburn, Straight Mickey and the Boyz, Chew the Fat! Croatia, Icarus Down te Red Bull Music Academy izvođači: Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kincl.
***

ULAZNICE
Trenutna cijena festivalskih ulaznica iznosi 419kn a kamp ulaznica 200kn plus 21kn boravišne pristojbe za pet dana boravka u kampu. U prodaji je također i ograničeni paket dnevnih ulaznica po posebnoj cijeni od 200 kuna (ova cijena vrijedi samo do rasprodaje promo paketa).

Da podsjetimo i na aktualnu promotivnu akciju 3+2+1 u kojoj svi posjetitelji koji kupe 3 festivalske ulaznice, četvrtu dobivaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp. Akcija je radi velikog interesa produljena do 15. srpnja 2013.

Ulaznice se prodaju na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr

promo girl // 05/07/2013

Share    

> najawa [last wanz]

cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: DONKEY HOT 27/04/2024, Sax, Zagreb

DONKEY HOT 27/04/2024, Sax, Zagreb

| 09/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: THE NATIONAL, 24/06/2024, InMusic Festival, Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

THE NATIONAL, 24/06/2024, InMusic Festival, Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

| 08/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*