home > najawa > Bonobo, Mount Kimbie, Portico Quartet i Andrew Ashong @ Arena, Pula, 04/09/2013

kontakt | search |

Bonobo, Mount Kimbie, Portico Quartet i Andrew Ashong @ Arena, Pula, 04/09/2013

Nakon prošlotjednog spektakularnog nastupa The Original Wailersa i Grandmaster Flasha kojim se najavio ovogodišnji iznimno uspješni Outlook festival, u srijedu 4. rujna pulska će Arena još jednom ugostiti kremu svjetske elektronske scene. Kao najava za ovogodišnje, drugo izdanje Dimensions festivala (5.-9. rujna 2013.) nastupit će Bonobo u posebnom izdanju s bandom, Portico Quartet, Mount Kimbie, Andrew Ashong te nekoliko DJ-eva s festivalskog line-upa čiji će nastup biti iznenađenje za sve posjetitelje pulske Arene. Ulaznice po cijeni od 150.00 kuna još uvijek je moguće nabaviti na brojnim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Određeni broj ulaznica biti će u prodaji i pred samom Arenom. Čekaju nas uzbudljivi i glazbeno bogati dani koje s nestrpljenjem očekujemo i na koje vas sve pozivamo!
[  ]

Spektakularni rimski amfiteatar, pulska Arena, u srijedu 4. rujna biti će idealna kulisa za jedinstveni glazbeni događaj kojim se najavljuje drugo izdanje s nestrpljenjem iščekivanog Dimensions festivala koji će se od četvrtka 5. do ponedjeljka 9. rujna održati na ekskluzivnoj lokaciji, na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu pored Pule. Dostojni će uvod u pet dana inovativne plesne, elektroničke glazbe pružiti koncert u Areni na kojem će nastupiti cijenjeni britanski glazbenik Bonobo sa svojim live bandom. Bonobo je vrsni majstor downtempo glazbe koji je poznat i cijenjen zbog svoje vještine miješanja trip-hopa, jazza i elektronike. U Pulu dolazi u sklopu svjetske turneje na kojoj promovira svoj peti album 'The North Borders'. Njegov stominutni nastup s bandom unutar više od 2000 godina starih zidina biti će događaj atraktivan za uši i oči. 





Uz Bonoba i band nastupa intrigantni Portico Quartet koji savršeno spaja elektroniku i jazz, dvojac s Warp labela zbog kojeg je skovan izraz post-dubstep - Mount Kimbie, te eklektični londonski producent Andrew Ashong. Uz ovu, svojevrsnu glazbenu kremu svjetske elektronske produkcije, posjetitelje će svojim nastupom iznenaditi i nekoliko DJ-eva i producenata s line upa Dimensions festivala. Identitet ovih izvođača otkrit će se na samom koncertu.

Ulaznice po cijeni od povoljnih 150.00 kuna možete nabaviti putem interneta na adresama www.dimensionsfestival.com i na www.pozitivanritam.hr , kao i na sljedećim pretprodajnim mjestima u Hrvatskoj: Zagreb Tvornica Kulture (Mali Pogon) - Šubićeva 2, PUNKT - Preradovićeva 1, PUNKT - Branimir centar, Churchill shop - City centar West, Churchill shop - Arena centar, Churchill shop - Avenue Mall, Daily News - Importanne centar (pothodnik), Via Tours - okretište Borongaj, Aquarius CD shop - Varšavska 13, Aquarius CD shop - Maksimirska 16; Split iGrow shop - Mihovilova širina 13, Šibenik: - Vino&Ino - Fausta Vrančića bb, Zadar: - iGrow shop - Stomorica 2, Rijeka: - iGrow shop - Blaža Polića 5, Pula - Commodore cruises - Riva 14. Karte će biti moguće kupiti i pred samom Arenom na dan koncerta po istoj cijeni.

Dimensions festival počinje u četvrtak, 5 rujna i traje do ponedjeljka 9. rujna. Nakon prošlogodišnjeg iznimno uspješnog izdanja po pitanju posjećenosti i kvalitetne i inovativne elektronske glazbe, organizatori najavljuju još jedno potencijalno vrlo uspješno izdanje koje predvode neka od najjačih imena svjetske elektronske scene poput Davea Clarka, Derrica Maya, Bena Clocka, Panthe Du Princea, Thea Parisha, Levona Vincenta, Kode9, Jimmya Edgara, Gillesa Petersona, Male, kao i neke od legendi elektronske glazbe poput cijenjenih Dopplereffekt, Moodymanna, Modela 500, projekta čiji je pokretač kultni detroitski 'kum' tehno glazbe, veliki Juan Atkins i mnoge druge glazbenike. Ovogodišnji je Dimensions festival bogatiji za još četiri glazbene pozornice, a kao i prošle godine - posjetitelji će moći uživati i u posebno za tu priliku pripremljenim glazbenim poslasticama koje će se degustirati na brojnim zabavama na brodovima.

Info o događanju

Koncert otvorenja Dimensions festivala

Izvođači: Bonobo, Mount Kimbie, Portico Quartet, Andrew Ashong

Mjesto održavanja: Arena, Pula

Datum: 4. rujna 2013.

Ulaznica: 150 kuna
Dimensions festival 5. - 9. rujna 2013. Fort Punta Christo, Štinjan, Pula


Za više informacija o Dimensions festivalu posjetite:
www.dimensionsfestival.com
twitter.com/Dimensions_Fest
www.facebook.com/DimensionsFestival

www.mixcloud.com/dimensionsfestival
www.youtube.com/dimensionsfestival

promo guy // 02/09/2013

Share    

> najawa [last wanz]

cover: dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

dreDDup + MRT, 20/04/2024, knjižara Bulevar Books, Novi Sad

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

Finntroll, Suotana & Metsatöll @ Vintage Industrial Bar, 14/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

MANNTRA @ Tvornica kulture, 13/04/2024

| 09/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: DONKEY HOT 27/04/2024, Sax, Zagreb

DONKEY HOT 27/04/2024, Sax, Zagreb

| 09/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: THE NATIONAL, 24/06/2024, InMusic Festival, Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

THE NATIONAL, 24/06/2024, InMusic Festival, Jarun, Otok Hrvatske mladeži, Zagreb

| 08/04/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*