home > najawa > VALHALLA - HEAVY METAL PARTY by DJ Lawless & DJ Kneža @ Močvara, 16/01/2015

kontakt | search |

VALHALLA - HEAVY METAL PARTY by DJ Lawless & DJ Kneža @ Močvara, 16/01/2015

PETAK 16.1.2015. • VRATA 20:30 • UPAD 25 KN

VALHALLA - HEAVY METAL PARTY by DJ Lawless & DJ Kneža

METALSTEEL (Heavy Metal, Slovenija)
STEELHAMMER (Heavy Metal cover band, Pula)
VOLTAGE (Stoner/Heavy Metal, Zagreb)
AZTEC (Heavy Metal, Zagreb)

METALSTEEL (Heavy Metal, Slovenija)
https://www.facebook.com/metalsteel
Još kao djeca, prije desetljeće i pol, Metalsteel su počeli odrastati uz svoju viziju heavy matala. Danas su vodeća slovenska heavy metal institucija s vlastitim identitetom, koji u sebi združuje surovu agresiju i melodične aranžmane. Rezultat toga je bombastičan heavy metal s progresivnim elementima, koji su do sada ovjekovječili na svojih pet albuma, a možda najkompletnije i oštro na ovogodišnjem albumu "This Is Your Revelation". Na novome albumu imali su prilike surađivati sa svjetski poznatim finskim producentom Mikom Jussilom (Nightwish, Stratovarius, Children Of Bodom, Amorphis, Lordi, Apocalyptica), a album su članovi benda snimali odjednom, čime se mogu pohvaliti samo rijetki glazbenici. Bend povremeno surađuje i s američkim pjevačem Jamesom Riverom (Helstar, Malice, Seven Witches, Distant Thunder, Malice) s kojim svake godine idu na europsku turneju. Dopustite da vam Metalsteel pokaže da i mlađa generacija zna kako se radi istinski i iskren heavy metal!

STEELHAMMER (Heavy Metal cover band, Pula)
https://www.facebook.com/Steelhammercro
SteelHammer je sastav iz Pule koji je započeo s radom na ljeto 2014. godine. Bend je nastao kao posljedica želje za sviranjem heavy metal glazbe iz 80ih godina. Svirali su na mnogim motorijadama te u klubovima u Puli. Njihov repertoar se sastoji od hitova heavy metal bendova kao što su Accept, Angel Witch, Black Sabbath, Deep Purple, Dio, Iron Maiden, Judas Priest, Metal Church, Scorpions, Saxon i mnogih drugih. Cilj benda je svirati pjesme gore navedenih bendova koje heavy metal cover bendovi sviraju vrlo rijetko ili ih nikada ne izvode. SteelHammer vas pozivaju na Valhallu da zajedno ožive duh 80's heavy metala!

VOLTAGE (Stoner/Heavy Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/VoltageZG
Mladi stoner/heavy metal bend iz Zagreba osnovan je 2012. godine. Ovaj peteročlani bend stvara autorsku glazbu s izričajem na engleskom jeziku. Njihovi glazbeni utjecaji kreću se u sferi stranog hard rocka, blues rocka, stoner rocka te heavy i groove metala. Uzori su im bendovi kao što su Black Sabbath, Russian Circles i Down. Na ovom koncertu bend će promovirati svoj album prvijenac. Nikako nemojte propustiti njihov nastup u Močvari na Valhalli!

AZTEC (Heavy Metal, Zagreb)
https://www.facebook.com/pages/Aztec/1448202968747381
Aztec je zagrebački hard rock/heavy metal bend nastao početkom 2013. Tijekom prvih nastupa, svirajući obrade svojih glazbenih uzora u poznatim zagrebačkim rock klubovima pokazali su nabrijanost i energičnost na stageu i van njega. Uzori su im: Iron maiden, Scorpions, Metallica, Dream theatar, Native american music... U zadnje vrijeme s entuzijazmom pišu autorske stvari te su objavili i svoj prvi single - Aztec Nation. To je pjesma progresivnog duha u trajanju od 11 minuta socijalne tematike u kojoj su korštene pan flaute ( jedno od prepoznatljivih obilježja benda). Njihova nova pjesma (Weekend monsters), koju ćete imati priliku premijerno čuti u Močvari, nešto je kraća i naglasiti će ne samo žestinu benda, nego i njihovo heavy metal naslijeđe. Aztec vas poziva na Valhallu u Močvaru!

CROATIAN BATTALION (Sabaton fan club)
https://www.facebook.com/CroatianBattalion
Okupljanje službenog hrvatskog Sabaton fan kluba povodom promocije novog albuma Heroes te 6. rođendana fan kluba! Sabaton fan klub osnovan je početkom 2009. godine s ciljem okupljanja i ujedinjenja svih hrvatskih fanova Sabatona, benda kojega ste imali prilike vidjeti u Hrvatskoj 2007., 2009., 2010. te 2013. godine. Pozivamo sve fanove benda da dođu na ovo okupljanje. Vidimo se na Valhalli u Močvari!

Za sve ljude žedne teškog i melodičnog zvuka pripremamo metal mix na kojem ćete moći čuti junake heavy i power metala kao što su DIO, Judas Priest, Helloween, Blind Guardian, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Saxon, Black Sabbath, Accept, Hammerfall, Stratovarius, Lost Horizon, Edguy, Running Wild, Megadeth, Iced Earth, Rhapsody Of Fire, Hell, Sabaton, Powerwolf, Wisdom, Grave Digger, DragonForce, Gamma Ray, Avantasia, Alestorm, Sonata Arctica, Gloryhammer, Majesty, Grim Reaper, Primal Fear, Kamelot, Rage, Rainbow, W.A.S.P. te ostale dobre zvukove brzih bubnjeva, melodičnih solaža i moćnih vokala.

Dođite, uživajte, pjevajte i zabavljajte se te sudjelujte u stvaranju magične metal atmosfere!

U sklopu Valhalle održat će se promocija novog, 7. studijskog albuma švedskih power metalaca Sabaton - Heroes, kojega ćete u cijelosti moći čuti.

Vidimo se na Valhalli!

promo guy // 10/01/2015

Share    

> najawa [last wanz]

cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*