home > najawa > The Show Must Go On - The Queen Show @ Boćarski Dom, Zagreb, 18/11/2016

kontakt | search |

The Show Must Go On - The Queen Show @ Boćarski Dom, Zagreb, 18/11/2016

Predstava se mora nastaviti - u godini i mjesecu u kojima obilježavamo dvadeset i pet godina od smrti jedinstvenoga Freddieja Mercuryja, frontmena kultne rock grupe The Queen, će se u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu održati rock spektakl "The Show Must Go On - The Queen Show" u izvedbi britanske međunarodno priznate The Queen tribute grupe The Bohemians koji će nastupiti zajedno s dvadeset i peteročlanim simfonijskim orkestrom iz Poljske, zborom i sopranisticom. Stoga budite spremni na nezaboravnu vožnju kroz najveće hitove jedne od najpopularnijih svjetskih rock grupa svih vremena!

Izvedbom najvećih himni legendarnih The Queen, izvođači će vam pružiti bombastični audio-vizualni nastup te proći kroz vrijeme kada su The Queen s Freddiem na čelu osvajali svijet svojim finim klavirskim kompozicijama, vječnim rock remek-djelima i zaraznim pop himnama, kao što su: "Bohemian Rhapsody", "Killer Queen", "Crazy Little Thing Called Love", "The Show Must Go On", "We Will Rock You", "We Are the Champions", "Anoter One Bust the Dust", "Don't Stop Me Now", "A Kind Of Magic", "Radio Ga Ga", "Under Preasure", "I Want It All", "I Want to Break Free", "One Vision", "Barcelona", "Invisible Man", "Innuendo" te mnoge druge.

The Bohemians (Rob Comber - vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory - gitara, Wayne Bourne - bubnjevi, Kevin Goodwin - bas gitara) okupili su se prije dvadest godina s naumom da odaju počast veličanstvenim The Queen. Željeli su dokazati svijetu i sebi da su jedna od najdinamičnijih i najuzbudljivijih tribute grupa na svijetu, što im je i uspjelo! The Bohemians se mogu pohvaliti sa nastupima u Velikoj Britaniji, Europi kao i drugim zemljama širom svijeta, nastupima u dvoranama, na festivalima, stadionima. U više navrata su nastupili i za službeni fan klub The Queen. Ovoga puta dolaze u pratnji poljskog simfonijskog orkestra pod vodstvom dirigenta Piotra Oleksiaka, zbora i sopranistice Lynelle Jonsson.
[  ]

Orkestar je bio sastavljen 2000. godine za produkciju mjuzikla "Evita". "Evitu" su po Europi predstavljali još godinama kasnije, dok su kasnije nastupali i u brojnim predstavama i mjuziklima, kao što su "Jesus Christ Superstar", "Musical Classics", "ABBA & Sinfonie" te "Fantom from opera". Voditelj i osnivač je talentirani dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak koji je završio je glazbenu akademiju u Gdansku, latvijsku glazbenu akademiju u Rigi, a svoj talent usavršio je u Austriji, Njemačkoj i Nizozemskoj. U prošlosti je sudjelovao s mnogim opernim kućama, filharmonijama i kazalištima, dirigirao je mnogim koncertima, kazališnim predstavama i mjuziklima, od kojih ćemo izdvojiti "Evita", "Jesus Christ Superstar", "Scrooge, From the Life of Musical Tailors", "Fantom from opera", "Fire of Dance", "Musical Starlight", "The Gypsy Byron", "Bat", "Magic Flute", "Evgenij Onjegin", "Nacht der Operette", "Spectacular Night of Queen". Sopranistica Lynelle Jonsson poznata je po svojim nastupima s New York Gilbert and Sullivan Players te nastupima u "The Pirates of Penzance", "The Mikado", "The Music Man", "The Sound of Music", "The Buddy Holly Story" i mnogim drugim dijelima...

Ne propustite nezaboravan rock spektakl "The Show Must Go On - the Queen Show", prvoklasnu glazbu, brojne iskusne glazbenike i bombastičan audio-vizualni nastup u sjećanje Freddieja Mercuryja, u petak, 18. studenoga, u zagrebačkom Boćarskom Domu, Prisavlje 2, s početkom u 20 sati.

Ulaznice za parter po akcijskoj cijeni od 160 kn i 170 kn za tribine ćete moći kupiti od 13. rujna do 1. listopada. Od 02. listopada će ulaznice za parter koštati 180 kn i za tribine 190 kn, dok će na dan koncerta ulaznice za parter koštati 200 kn i za tribine 210. Ulaznice za tribine su limitirane na 300 komada i mogu se kupiti samo preko Eventim sustava.

Ulaznice se mogu kupiti na slijedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop - Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto - Masarykova 14, Purgatory - Ozaljska 46, Rockmark - Berislavićeva 13,. U Rijeci: Dallas Music Shop - Splitska 2A, ON PAROLE - http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem www.eventim.hr.

promo girl // 14/09/2016

Share    

> najawa [last wanz]

cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

Adam Semijalac i Fige @ Lisinski, Zagreb, 8/5/2024

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*