home > najawa > Od plesa na svili do video produkcije - svestrane radionice 16. Seasplash festivala!

kontakt | search |

Od plesa na svili do video produkcije - svestrane radionice 16. Seasplash festivala!

Od plesa na svili do video produkcije - svestrane radionice 16. Seasplash festivala!
[  ]

RADIONICE
Kao i svake godine, Seasplash festival i ovom 16. izdanju svojim posjeteljima nudi niz besplatnih radionica kojima mogu ispuniti dnevni dio festivalskog dana. Sadržajem raznolike i zanimljive, ove godine Seasplash radionice nude sve od plesa, preko intuitivnog bubnjanja do video produkcije.
[  ]

***
Dub Yoga
4. Dub Yoga
Dub Yoga sastoji se od tjelesnih vježbi, postura ili asana, relaksacije, vježbi disanja, koncentracije i meditacije. Dio radionice bit će posvećen vježbanju u paru i akrobatskoj jogi (acro­yoga). Acro­yoga je zabavan način vježbanja joge u parovima. Jedna osoba čini bazu za vježbanje, dok druga "leti" sama ili uz nečiju pomoć. Voditelj radionice je Marko Antunović, kineziolog koji strast prema zdravlju i zabavi usmjerenim tjelesnim aktivnostima dijeli s vježbačima u Zagrebu i bližoj okolici dugi niz godina. Za sudjelovanje na radionici nije potrebno nikakvo predznanje. Prijave se vrše na licu mjesta, a idealno je da posjetitelji koji žele sudjelovati ponesu svoju prostirku za vježbanje (karimat) ili običnu prostirku za plažu. Radionica je besplatna za sve posjetitelje festivala, a planirano vrijeme njenog održavanja je od 18:30 do 20:30 na krovu tvrđave Punta Christo sve festivalske dane, od 19. do 22. srpnja. Prijave se vrše na licu mjesta.
[  ]

***
Radionica intuitivnog udaraljkanja
1. Radionica udaraljkanja
Ove godine posjetitelji Seasplash festivala moći će sudjelovati u spontanom udaraljkaškom krugu, te nešto više naučiti o vještinama potrebnima za slobodno, ali odgovorno muziciranje u skupini. Slobodni su se priključiti i ostali posjetitelji koji žele samo zaplesati uz bubnjeve. Voditelj radionice je Nino Orepić, magistar biologije, te formalno i neformalno školovani glazbenik koji ovaj festival pohodi od samih njegovih početaka. Srž njegove glazbene vizije i potrebe u slobodnom je, ali i odgovornom glazbenom izrazu. U traženju i stvaranju groovea. Radionica je namijenjena svima, bez obzira na glazbeno (ne)iskustvo. Ništa se neće učiti na pamet. Na raspolaganju će biti određeni broj instrumenata, no dobrodošli su i vaši. Prijave se vrše na licu mjesta.

***
Plesna radionica (Funk, Hip-Hop & Dancehall Style)
ezgif.com-video-to-gif 3
Plesne radionice street i club stilova po prvi puta na Seasplash festivalu predstavit će Funkadelik plesna škola iz Zagreba. Vesna Grandeš i Fine Line Crew održat će plesne radionice iz funk, hip-hop i dancehall glazbenog stila u dnevnim satnicama festivalskog programa. Radionice će biti otvorenog i zatvorenog tipa podjeljenje u tri dana festivala, od 19. do 21. srpnja. Za upis na radionicu potrebno je poslati prijavu s osobnim podacima na: psfunkadelik@gmail.com. Vrijeme prvog susreta kao i ostali detalji bit će poslani na kontakte prijavljenih.

***
Aerial Silk radionica
3. Aerial SIlk
Aerial Silk radionica vodi vas kroz umjetnost plesa na svili. Polaznici radionice otkrit će i upoznati važnost ravnoteže te moć, rastezljivost i fleksibilnost vlastita tijela, kao i osnove cirkuske akrobacije u zraku uz pomoć tkanina koje vise. Voditeljica radionice je Tina Križanič, mlada djevojka iz Slovenije koja se s radionicom Aerial Silka po prvi puta na Seasplash festivalu predstavila prošle godine. Tina se aktivno bavi zračnom akrobacijom, jogom te gimnastikom. Radionica je namijenjena svim posjetiteljima festivala. Zainteresirani polaznici za sudjelovanje se mogu prijaviti na licu mjesta, a radionica će se održati kroz četiri dana festivala, od 19. do 22. srpnja. Prvi sastanak polaznika i voditeljice bit će prvog dana festivala, 19. srpnja u 20 sati na plaži pored BeachSplash pozornice. Prijave se vrše na licu mjesta.
[  ]

***
Radionica video produkcije
6. Video produkcija
Četvrtu godinu zaredom na Seasplash festivalu održat će se video produkcijska radionica. Polaznici radionice naučit će osnove snimanja i montaže videa, a tijekom festivala kreirat će i vlastiti video uradak. Voditelj radionice je David Tešić - DMT, dugogodišnji dokumentarist Seasplash festivala. David je diplomirao televizijsku produkciju u SAD-u, a posljednjih 10 godina radi kao stalni suradnik za razne produkcije i kompanije u Hrvatskoj i inozemstvu. Ovogodišnja radionica održat će se od 19. do 25. srpnja, a sudjelovanje je potpuno besplatno za sve posjetitelje festivala. Jedini uvjet je da polaznici moraju imati vlastitu opremu (video kameru, digitalni fotoaparat, mobitel…). Prvi susret polaznika s voditeljem radionice bit će 19. srpnja u 16 sati. Detaljnije upute primit ćete putem e-maila nakon isteka roka za prijave. Prijavi se!
[  ]

***
Radionica Sound System kulture
5. Sound System kultura
Polaznici radionice Sound System kulture pobliže će biti upoznati s pojedinostima rada užeg tehničkog tima koji vodi brigu o glavnoj festivalskoj pozornici - MainSplash. Uz uvodnu prezentaciju polaznici će moći prisustvovati tonskim probama te dobiti uvid u pripremne radnje te obveze i odgovornosti tehničkog tima angažiranog na festivalu. Voditelj radionice je Robert Martinović (Bamwisea, Jahstice), jedan od ponajboljih tehničara zvuka u Hrvatskoj Prvi susret polaznika i voditelja radionice bit će drugog dana festivala, 20. srpnja u 14 sati pored glavne pozornice Mainsplash. Prijave se vrše na licu mjesta.
[  ]

***
Nove cijene festivalskih ulaznica
Od nedavno su u prodaji Jednodnevne te Vikend ulaznice po cijeni od 120, odnosno 220 kn. Podsjećamo i da su dostupne i povoljnije, grupne ulaznice po sistemu platiš četiri, dobiješ pet! Cijena festivalske ulaznice za 16. Seasplash festival je trenutno 320 kn, a od 1. srpnja cijena se penje na 349 kn.
[  ]

***
Seasplash virtualno i društveno
www.seasplash-festival.com
www.facebook.com/seasplash.festival
www.instagram.com/seasplash.festival
www.youtube.com/seasplashfestival

terapija // 29/06/2018

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Punk romantika - Denis & Denis, Debeli precjednik, FNC Diverzant, Aktivna propaganda, Fiskalni račun @ Močvara, Zagreb, 16/02/2019

Punk romantika - Denis & Denis, Debeli precjednik, FNC Diverzant, Aktivna propaganda, Fiskalni račun @ Močvara, Zagreb, 16/02/2019

| 12/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: Trio Franolić Ćulap Jovanović @ Sax, Zagreb, 13.2.2019.

Trio Franolić Ćulap Jovanović @ Sax, Zagreb, 13.2.2019.

| 06/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: AntiValentinovo @ Boćarski dom, Zagreb, 08-09/02/2019

AntiValentinovo @ Boćarski dom, Zagreb, 08-09/02/2019

| 06/02/2019 | promo guy |

>> opširnije


cover: Drvored @ Vinyl, Zagreb, 07/02/2019

Drvored @ Vinyl, Zagreb, 07/02/2019

| 05/02/2019 | promo girl |

>> opširnije


cover: Bernays Propaganda v Močvara, Zagreb, 08/02/2019

Bernays Propaganda v Močvara, Zagreb, 08/02/2019

| 05/02/2019 | promo girl |

>> opširnijewell hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*