home > najawa > WADADA STREET OF KNOWLEDGE 2 @ MASTERS, 30.01.2010.

kontakt | search |

WADADA STREET OF KNOWLEDGE 2 @ MASTERS, 30.01.2010.

Jos jedna od nizu subota u Mastersu (Ravnice kod Krasha) na kojima Vas ocekuju reggae/dancehall/dub/dubstep/grime/jungle/drumandbass stilovi muzike!

Ove subote smo se malo vise orijentirali prema izvornom starom zvuku sa Jamajke te njegovim inachicama danas.Tako da Vam na Wadada Street of Knowledge 2. predstavljamo drago prijatelje te clanove King Shango Soundsystema (Zagreb/Pula), iz Pule, Shuga (selektor) + 2 Steppaz (Hot Steppa & Fyah Steppa mc's).Takodjer iste vecerci svoju kolekciju ploca predstavit ce Vam ovaj put Papa Shango iz Kingston crewa!Strictly JA music!Uz standardnu postavu koju cine Ras Sale I (Zagreb) te Lar PLUR Lar + M.I.S.T. (Zagreb) svoje vokalne sposobnosti pokazat ce nam Nina Davis (Zagreb/Rijeka).

Karte po ulaznicama od 20kn mozjete kupiti samo na ulazu kluba Masters na dan dogadjanja.
Program pocinje u 22h a kraj cemo predvidjati za rane jutarnje sate!

Sta vise reci osim da se vidimo tamo!

2 STEPPAZ (alongside SHUGA BMC)
http://www.myspace.com/shuga_run_di_place
http://www.myspace.com/hotnfyahsteppaz
http://www.myspace.com/kingshangosoundsystem

2 Steppaz je dvojac kojeg čine - Fyah Steppa i Hot Steppa Žive u Puli,a od 2006 aktivno se bave glazbom-izvode roots,reggae i dancehall,a po potrebi odrađuju nastupe i za izvođače dubstep-a,drum 'n' bass-a i sve ostale glazbe koja im se svidi. Uz veliku ljubav i veliki talenat koji su pokazali,izazvali su interes mnogih izvođača,pa i tako ostvarili suradnje s pulskom hip hop grupom Why Not,pjevačicom Lady Jenny,Dubbastards-ima,Lar Plur Lar Sound-om,Militia Sound Crew-om,Jahkozz-om,Filipom Motovunskee-m,Big Oz-om i još nekolicinom mladih mc-ijeva i selektora iz Zagreba,Pule,a i šire. Uz to su stalni mc-ji KingShango Soundsystem-a,skupine izvodjača iz Zagreba i Pule. Većinom u Puli,ali i Zagrebu,do sada su odradili više od 30 nastupa. Trenutno su članovi Udruge za mlade " Metamedia" u čijim prostorima odrađuju tonske probe i snimaju u studiu. Uvijek zainteresirani za dobru muziku i inspirativne suradnike,spremni su za suradnje sa svima koji mogu stvoriti svježe i zanimljive nove stvari Zainteresirani su i za dubplate-ove Blessed LOVE

PRINCE SANGO
http://www.myspace.com/shango.selector
http://www.myspace.com/kingstonsoundsystem

Prince Šango prvi put "javno" nastupa 1996 u tadasnjem "OTV Dom" klubu gdje dijeli pozornicu sa DJ Illkom i DJ Frajman, tad nastupa pod imenom Shango. Od nastupa u razdoblju od 1996 do danas mogu se izdvojit otvaranje Attack! kluba u Heinzlovoj, Seasplash, Winter Reggae, Kingston Hot! Sundays, DJ Krush (Confusion/drugi floor), Ruff and Tuff/Roots HIFI (Medika), Dante-ov Trg (Pula Nova Godina), promocija albuma Popaj MC-a (Aquarius), Sarajevo (2008-2009)...
Od glazbe koje vrti izdvaja Reggae, Roots, Ragga, Rub-A-Dub, Dancehall, i Lovers iz svih razdoblja jamajkanske glazbene povijesti pa tako i svijetske Reggae glazbe.
Clan Kingston Sounda (ZG).

RAS SALE I
http://www.myspace.com/vibesasa

Selektor,romantic te veliki ljubavnik Ras Sale I pokretac je projekta Ghetto Bass Satrday's veceri u klubu Masters koji je prerastao danas u Wadada Street of Knowledge.Poznat je zagrebackoj publici i sa nastupima po svim vecim klubovima u Zagrebu.Zabiljezio je nastupe na festivalima poput Seasplasha i Fuzije.

LAR PLUR LAR
http://www.myspace.com/larplurlar

Projekt koji sacinjavaju 2 selektora (RElF,RasEast) te mc svima poznatog imena MC M.I.S.T..Svoju misiju poceli su 2007 kada su poceli prvu nastupi u klubovima tipa Tabu, Melin, Funk, Cica .te kada su uspostavili Wadada Station,reggae glazbenu emisiju na RADIU SC koja traje i danashnjih dana.Tijekom ovih skoro sada 3 godine nastupali su po vise-manje svim klubovim u Zagrebu,te posjetili Pulu,Kutinu,Novi Marof,Celje,Veliku Goricu...Posjetili su festivale poput Seasplasha, T Mobile Ina,Outlooka te razne druge.Zasluzni su za dolazak Afrikan Simbe, Mungos Hi Fi-a te Chip Fu-a.
Urednici Wadada Street of Knowledge veceri u suradnji sa Ras Sale I-om!

NINA DAVIS (alongside LAR PLUR LAR)
http://www.myspace.com/nina_9

Vokalistica. Pjevala je s Putokazima neke četiri godine dok se nije pronašla u soul, funk, r'n'b, dancehall i reggae glazbi. Nastupala je uz Kingston, King Shango Soundsystem, Lar Plur Lar, surađivala s Dennom Carvagliom, Pushkone…
[  ]

nenad lukač // 26/01/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

Valhalla MUF Festival 2024 @ Močvara, 10-11/05/2024

| 25/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

BONGZILLA (SAD) + KADABRA (SAD) @ Močvara, Zagreb, 28/04/2024

| 24/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

Ibrahim Maalouf & The Trumpets of Michel-Ange @ Druga Godba, Križanke, Ljubljana 23/5/2024

| 23/04/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

TAMARA OBROVAC + STEFANO BATTAGLIA, 26/04/2024, Muzej Apoksiomena, Mali Lošinj

| 23/04/2024 | lada |

>> opširnije


cover: Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

Metaklapa i Zagrebačka filharmonija izvode Iron Maiden, 03/05/2024., Lisinski, Zagreb

| 23/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*