home > najawa > BASS EXPLOSION @ Močvara, 10/09/2010

kontakt | search |

BASS EXPLOSION @ Močvara, 10/09/2010

TRIP TO ZION predstavlja:

BASS EXPLOSION
(drum'n'bass/dubstep/dub)

petak, 10. rujan 2010., Močvara, Zagreb
Upad: 35 kn prije ponoći, 45 kn nakon
Party time: 22:00 - 5:00

Trip To Zion započinje sezonu 2010./ 2011. opakim partijem na kojem će ugostiti DJ Dataxa koji dolazi ravno iz Berlina protresti vam dušu i tijelo mračnim drum and bass & dubstep setom! Tu su naravno i domaća imena poput sve popularnijeg Motovunca Danny Bwoya, i dub/reggae pionira sa scene Jahstice Sounda, uz neizostavne Trip To Zion DJ-e, te također VJ-ing u režiji Trip to Zion visualsa.
Ovo je svakako najluđe otvaranje jesenske sezone, stoga ne propustite protresti se na močvarnim plesnim podijima! Mi smo tamo, a vi?

DJ DATAX (Berlin)

DJ Datax je već dugo vremena aktivan kao DJ na berlinskoj sceni. Poznat je po visokoj kvaliteti miksanja glazbe koja se proteže u rasponu tradicionalnih zvukova pa sve do mračnog druma and bassa. Datax također radi kao producent s Bymskim za Unexpected Audio Production (UAP) i Shadowforces. UAP je digitalni label koji su u ožujku 2008. godine zajedničkim snagama osnovali Bymski i Datax, dva glazbenika i DJ-a koji spajaju elektronsku glazbu s tradicionalnim etno zvukovima s područja Balkana, Afrike i Azije. Ponekad morate krenuti neobičnim putevima da bi susreli nove i neočekivane stvari.
DJ Datax se od 2001. godine orijentirao na drum and bass, te se ubrzo nametnuo na berlinskoj underground sceni. Dataxa opisuju kao vrlo energičnog selektora koji voli opake partije, i voli se svojim zvukovima poigravati s publikom. Ima uho za klasični stil čistih druma and bass linija, te se koristi njim za stvaranje tamnih i prekrasnih melodija protkanih dubokim bassovima. U svom setu u Močvari provrtit će nas od mračnog drum and bassa, preko neura i darkstepa do techstepa.
Stilovi: Techstep, Darkstep, Neurofunk.
[  ]


Danny Bwoy (Motovun)


Danny Bwoy - pravim imenom Danijel Handjal dolazi iz malenog mjesta smještenog na brdu zvanog Motovun. Mladi Motovunac ozbiljnije se počinje baviti glazbom u trenutku kad u suradnji s grupom PcP radi stvar pod nazivom "Come With Us" u jungle verziji koja postaje veliki hit. Sljedeće tri godine uči o glazbi i prikuplja svaki savjet svog najboljeg prijatelja i jednog od najvećih d'n'b DJ-a na Balkanu Filipa Motovunskog kako bi usavršio svoje glazbeno umijeće. Prepoznati ga možete po raznim stilovima glazbe uglavnom od jungle-a do jump up tuneova pa sve do drum and bassa. Danas iza sebe ima gaže na kojima je vrtio uz imena poput Filipa Motovunskog, Jana Becelea (Trip to Zion), Jin Sana (Kingston), Verbal Efendija & Princ Shanga (Kingstoned sound), Interlopea (FR), DJ Rahmaneeja, Dubbasstardsa, DJ Rottena, Sven Nalisa, Daniela Simića (Balkan breaks-Germay), MC Chakke i uz mnoge druge.

Jashtice Sound (Zagreb)

Jahstice Sound krenuo je s radom u ljeto 2005. godine, a jedni od prvih tuluma bili su u klubu Papillon gdje se zapravo sound i formirao. Neki od festivala na kojima su nastupali su NNC festivali u Kninu, četvrti i peti Seasplash Festival u Puli, ZWRF 2005. i 2006. godine, SamoReggaestan u Sloveniji , Oz festival na Korčuli... Surađivali su s ostalim domaćim sound systemima kao sto su Jaribu Sound, Radikal Dub Sound, Bass Culture, Kingstoned i drugi, a od stranih s Brothers Of Reality (Slo), Warrior Charge (I), Wicked Dub Division (I), The Dubateers (UK). Godine 2006. su počeli sa sezonom reggae partija u klubu Aquarius pod nazivom "Just Reggae" koju su zaključili zadnjim tulumom na kojem su ugostili mladi sound iz Engleske, Dubateerse s vokalima Culture Freeman i Dandelion. Jahstice Sound sada možete rijetko gdje čuti u tom sastavu, no svi ljubitelji duba su zadovoljeni jer Robi i Igor svoje dub djelovanje nastavljaju kroz Digitron Sound System koji su pokrenuli s Tomislavom Vrkljanom iz Radikal Dub Kolektiva, te kroz vrlo perspektivni dub bend Bamwise koji slijede stope dub prvaka uz Hrvatske RDK. Bamwise je nastupio kao predgrupa francuskom Ez3kielu, te na ovogodišnjem Seasplashu!

Warm up by Dj JOFF
TRIP TO ZION DJs & VJs TRIP TO ZION visuals

promo girl // 26/08/2010

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

Kranks + La Folee @ dva osam, Zagreb, 04/04/2024

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

Porto Etno Festival no. 8, 28-29./06/2024 Exportdrvo, Rijeka

| 20/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*