home > najawa > WU TANG CLAN headlineri odličnog trećeg izdanja Sea Star festivala

kontakt | search |

WU TANG CLAN headlineri odličnog trećeg izdanja Sea Star festivala

U svega tjedan dana najava dolaska Wu-Tang Clana na Sea Star Festival zapalila je čitavu regiju. Dolazak najvećeg svjetskog hip hop kolektiva u umašku lagunu Stella Maris bit će njihov jedini nastup za cijelu centralnu, južnu i istočnu Europu, a dodatan ekskluzivitet nastupa daje činjenica da Wu-Tang stiže u punom sastavu!
[ Wu Tang Clan ]

Wu Tang Clan   © press

Aktualnom "Gods Of Rap" turnejom njujorški rap revolucionari obilježit će 25 godina od izlaska bezvremenskog prvijenca "Enter the Wu-Tang (36 Chambers)", u postavi koja s pravom pokazuje da je u pitanju jedno od najvećih i najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Star kročit će legendarni članovi RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe, Ol' Dirty Bastarda. Upravo zbog snage, osobnosti i karaktera svakog pojedinog člana kompletna postava svojedobno je brzo stekla status ikona žanra koji uživaju i danas.
Trenutna turneja "Gods Of Rap" dosad je bila rezervirana samo za Skandinaviju, Veliku Britaniju, Amsterdam, Paris i Berlin, ali Sea Star ju je uspio skrenuti je za čak 2000 km i osigurati jedini koncert za centralnu, istočnu i južnu Europu čime veliki Wu-Tang Clan daje potpuno novu dimenziju umaškom festivalu.

Odličan lineup ovogodišnjeg Sea Star festivala

Ostala potvrđena imena lineupa čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, vrsna hip hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze te najveći hrvatski punk rock bend, Hladno pivo.
Udarnoj elektroničkoj postavi koju predvode Sven Vath i Nina Kraviz, pridružit će se i beogradski techno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ica Lady Lee, dok će warm up za rap bogove Wu-Tang Clan pripremiti regionalni hip hop doajen Phat Phillie iz Blackouta.

Svoj nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdili su i jedan od najvećih i najvažnijih rock autora našeg podneblja - Bajaga i Instruktori, te možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obilježava 25 godina rada.
[ Bajaga ]

Bajaga   © press - Jelena Ivanović

Raspored po danima je slijedeći:

U petak 24. svibnja glavnu pozornicu zauzeti će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante i britanska trap-jazz zvijezda IAMDDB, a uz njih i regijski asovi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub).

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te Mahmuta Orhana, Lady Lee i Phat Phillieja. Program na stadionu, složen u suradnji s Klubskom scenom donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique. Uz njih potvrđena je dvodnevna postava za "najtišu" pozornicu Sea Stara, Silent Octopus, koju čine Kiki B., Sin i Indy dok će atmosferu na Exotic Laguni obje večeri nabrijavati MC Choma, Tito, Jovan M i DJ Sesha.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr
i Entrio
te na seastarfestival.com

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvijezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici seastarfestival/smještaj

Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

promo girl // 29/04/2019

Share    

> najawa [last wanz]

cover: Veja @ Vintage, 20/03/2024

Veja @ Vintage, 20/03/2024

| 18/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


cover: DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

DEMENTRONOMES 26/03/2024 Peti Kupe, Zagreb

| 14/03/2024 | andrea |

>> opširnije


cover: KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

KING UBU + SAGE + JEMBRELA 24/03/2024, Močvara, Zagreb

| 13/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: ČudNoReĐe, Fuzz Mihi @ Zagreb, KSFF, 15/03/2024

ČudNoReĐe, Fuzz Mihi @ Zagreb, KSFF, 15/03/2024

| 13/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: PALAYE ROYALE @ Tvornica kulture, Zagreb, 03/06/2024

PALAYE ROYALE @ Tvornica kulture, Zagreb, 03/06/2024

| 11/03/2024 | promo girl |

>> opširnije


> chek us aut!
> rilejted? [@ terapija.net]
> najawe [blitz]

>> sve blitz najawe

> last [10] @ terapija.net

well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*