home > njuz > Raspored i satnica Colapis Rock Festa koji će se održati ovaj vikend u Kamanju pored Karlovca

kontakt | search |

Raspored i satnica Colapis Rock Festa koji će se održati ovaj vikend u Kamanju pored Karlovca

Ovogodišnji Colapis Rock Fest koji će se održati u mjestu Kamanje na rijeci Kupi pored Karlovca će trajati tri dana, od 24.06. do 26.06. (petak, subota, nedjelja).
U ta tri dana će nastupiti petnaestak rock bandova i to po ovom rasporedu.

PETAK 24.06.2011.

20:30
UDRIGROUND Duga Resa (CRO) funk / rock / hip hop
www.myspace.com/udriground
Skupina dobrih prijatelja i ritmičkih fanatika sa kreativnom jezgrom u Duga Resi. Sviraju kombinaciju funka, hip-hopa i rocka sa autorskim potpisom.

21:30
TRANSMITTER Hannover (D) electro / hip hop
www.transmittermusic.de
Četiri mladića su definirali Transmitter iz Hanovera i Newcastla stvaraju nevjerovatan energičan i poseban miks različitih glazbenih žanrova. Transmitter povezuje Electro, Hip-Hop, Dance, Rock, Drum&Bass i Reagge. No njihova raznolikost satkana u jedan heterogeni glazbeni pravac tako da se na koncertima Transmittera mogu vidjeti ljubtelji metala, dance glazbe.

22:30
ATHEIST RAP Novi Sad (SRB) punk / rock
www.atheistrap.net
Punk-rock grupacija ATHEIST RAP je osnovana davne 1989. godine u Novom Sadu, a prvi album im izlazi 1993. Poznati su po sarkastičnom humoru i kritičkom odnosu prema vlasti koji je univerzalno potreban i primjenjiv na ovim prostorima

24:00
T. B. F. Split (CRO) rap / rock
www.myspace.com/thebeatfleet
The Beat Fleet ili skraćeno TBF je glazbeni sastav nastao 1990. godine u Splitu. TBF je jedna od najboljih hrvatskih grupa. Njihova je glazba jedinstvena u Hrvatskoj i zato jesu posebni jer stvaraju na poseban način muziku na koju repaju na način na koji samo oni znaju.

SUBOTA 25.06.2011.

20:00
GREEN FROG FEET München (D) punk / rock
www.greenfrogfeet.de
Green Frog Feet je nastao 1999. godine, te predstavlja jedno od vodećih imena njemačke punk rock scene. Pozornicu su dijelili sa mnogim poznatim bendovima poput Dog Eat Dog, UK Subs, Beatsteaks, Sick of it all, The Exploited, The Killers, te mnogim drugim. Također ih prati glas totalno otkačenog benda što je dobra prporuka za dobar show.

21:00
POPA ŠAPKA Timisoara (ROM) ska / pop / punk / gipsy / reggae
www.myspace.com/popasapka
Popa Sapka, uistinu originalni rumunjski pop punk, roots and ska bend će vas zabavljati sve dok ne popadate s nogu. Činjenica je da glazba Popa Sapke ima specifičnost kojom privlače ljude.

22:00
ELEKTRIČNI ORGAZAM Beograd (SRB) rock
www.elektricniorgazam.com
U godini u kojoj Električni orgazam slavi 30-ti rođendan, bend je iznenadio fenomenalnim novim studijskim albumom ''To što vidiš to i jeste''. Respektabilna karijera prvoboraca beogradskog novog vala okrunjena je albumom koji sadrži mješavinu rocka, soula i funka, pjesme su vanvremenske sa nizom detalja, glazbene kreativnosti i lirske sofisticiranosti.

23:30
LETU ŠTUKE Sarajevo (BIH) rock
www.letustuke.com
Letu Štuke je bosanskohercegovačka rock grupa nastala 1986. godine u Sarajevu pod utjecajem punka i novog vala, članovi grupe priključuju se post novovalnom pokretu stvarajući distancu prema tadašnjoj čuvenoj sarajevskoj pop školi.

00:45
NO RELAX Pamplaona / Milano (ESP/ITA) punk / rock/ ska
www.norelax.com
No Relax je punk rock band kojeg je 2004 godine u Španjolskoj formirao gitarsta Ska-p Joxemi i Micky bivša pjevačica talijanskog banda BDP. Prvi album Gridalo izlazi na talijanskom a ostali na španjolskom jeziku. Puni energije i spremni da naprave pravu ludnicu!
[  ]

NEDJELJA 26.06.2011.

20:00
SELL OUT Kočevje (SLO) ska / punk
www.sellout-band.com
Ska - reggae -punk glazbeni sastav nastao 2002 godine u Kočevju. Danas broje 9 članova i poznati su po svojim live nastupima nabijenih ska energijom i punk gitarama.

21:00
SUBSCRIBE Budapest (HUN) alternative / hardcore / metal
www.myspace.com/subscribe
Mađarska narodna glazba pomiješana sa modernim metalom??? Odgovor je : SUBSCRIBE! Njihova glazba je bogato išarana sa svim vrstama glazbenih stilova od hardcore do utjecaja folka, jazza, reggaea, metala i funka.

22:00
ELVIS JACKSON Nova Gorica (SLO) punk / rock / ska
www.elvisjackson.com
Elvis Jackson je slovenska ska reagge punk rock grupa a njihov specifični image s kariranim košuljma i kravatama staromodnog kroja, uz urnebesni nastup na kojem zrakom lete konfeti, luft-madraci, role toaltenog papira dok pjevač Buda pola koncerta provede doslovno na rukama publike, događaj su nakon kojeg je barem tjedan dana teško skinuti osmjeh s lica.

23:30
ELEMENTAL Zagreb (CRO) hip hop
www.elemental.hr
Elemental je u svojoj osnovi hip-hop bend koji ne slijedi stroge stilske odrednice, nego putuje različitim glazbenim žanrovima, posuđujući od svakog ono u čemu se najviše prepoznaje i na taj način obogaćuje vlastiti glazbeni stil. Elemental veliki naglasak stavlja na svirke uživo, dinamične nastupe i izravnu komunikaciju sa svojom publikom.

Kamanje je mjesto smješteno u Karlovačkoj županiji 25 min od Karlovca u smjeru Jurovskog broda, odnosno samo 50 min vožnje od Zagreba.
Festival će se održavati u prirodi uz prekrasnu rijeku Kupu, sa mogučnošću besplatnog kampiranja tj. Kampiranje je uključeno u festivalsku kartu.
Osim glazbenog dijela kroz tri dana bit će i raznih drugih oblika zabave, od kupanja, kanuinga, sportskih natjecanja,....preko cijelog dana.

Cijena ulaznica iznosi 70 kn po danu i 180 kn za sva tri dana i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Petrola ili na www.eventim.hr

promo girl // 22/06/2011

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Slijepi duh" u akustičnoj izvedbi bjelovarskog kantautora Fyu

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album

Riječki Jonathan objavili dugoočekivani album "Everyone Else Is OK"

| 27/03/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Supercluster" novi singl i video THOT

| 25/03/2024 | terapija |

>> opširnije


cover:

"Broken Beauties" improvizirani dark-jazz dueta LIL

| 24/03/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover:

"Kad imamo mirne glave" novi album TIDAL PULL

| 22/03/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*