home > njuz > GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

kontakt | search |

GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

Niški žestoki rockeri i dalje promoviraju svoj povratnički album "Buđenje" (2011, Slušaj najglasnije) s kojega su realizirali novi video spot za naslovnu kompoziciju...

Radi se o singlu "Buđenje" koji je dio novog materijala snimljenog krajem godine u Zemunskom studiju Barewired, a inače je jedan od nosilaca nove kompilacije muzičkog časopisa Nocturne (dec.-jan.), stoji u službenom priopćenju iz tabora benda.

Od skorih dešavanja vezanih uz aktivnost Gospodina Pinokia, vrijedi spomenuti koncert u Beogradu 11.02 u Kuglašu.

Diskografija:
Zdravlje i satira (1993)
Plašim se i neću (1996)
Zapažanja (2000)
Buđenje (2011)

horvi // 29/01/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Proklet bio rock 'n' roll" - knjiga o Baraki i kutinskoj sceni.

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Rasprodane sve early bird ulaznice za Suffocation, objavljene dvije nove predgrupe!

Rasprodane sve early bird ulaznice za Suffocation, objavljene dvije nove predgrupe!

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: Valhalla Festival 2020 objavio prve izvođače!

Valhalla Festival 2020 objavio prve izvođače!

| 21/01/2020 | promo girl |

>> opširnije


cover: Buč Kesidi rasprodali SAX!

Buč Kesidi rasprodali SAX!

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije


cover: NOVA IZDANJA: Chui, Grešnici, Urban & 4, MRT, Elisha, Acid Hags, Pale Origins.

NOVA IZDANJA: Chui, Grešnici, Urban & 4, MRT, Elisha, Acid Hags, Pale Origins.

| 21/01/2020 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*