home > njuz > GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

kontakt | search |

GOSPODIN PINOKIO ima novi video spot

Niški žestoki rockeri i dalje promoviraju svoj povratnički album "Buđenje" (2011, Slušaj najglasnije) s kojega su realizirali novi video spot za naslovnu kompoziciju...

Radi se o singlu "Buđenje" koji je dio novog materijala snimljenog krajem godine u Zemunskom studiju Barewired, a inače je jedan od nosilaca nove kompilacije muzičkog časopisa Nocturne (dec.-jan.), stoji u službenom priopćenju iz tabora benda.

Od skorih dešavanja vezanih uz aktivnost Gospodina Pinokia, vrijedi spomenuti koncert u Beogradu 11.02 u Kuglašu.

Diskografija:
Zdravlje i satira (1993)
Plašim se i neću (1996)
Zapažanja (2000)
Buđenje (2011)

horvi // 29/01/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover: Garage in July objavio video snimku cijelog nastupa iz Tvornice Kulture!

Garage in July objavio video snimku cijelog nastupa iz Tvornice Kulture!

| 26/02/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: BAOBAB i GLIB imaju nova izdanja

BAOBAB i GLIB imaju nova izdanja

| 24/02/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Not from here" novi video dreDDup za staru numeru iz 2006.

| 23/02/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.18 - DETOUR

Diskont TV no.18 - DETOUR

| 22/02/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Talking Heads su doručak Matej Krajnca

Talking Heads su doručak Matej Krajnca

| 21/02/2024 | terapija |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*