home > njuz > Močvarni vikend @ Močvara, 16-17.03.2012

kontakt | search |

Močvarni vikend @ Močvara, 16-17.03.2012

PETAK 16.03. • VRATA 23:00 POČETAK 23:00
TRIPPING TROLLS
PSYENCE FICTION - CELEBRATING 7 YEARS OF TRIP TO ZION


Došao je taj trenutak - nakon višemjesečnih priprema posada Tripping Trolls-a spremna je za orbitu. Planet je ionako prenapučen i na rubu propasti, a "posljednja" granica odavno pređena, i ostaje nam samo otisnuti se natrag u tiha zvjezdana prostranstva…Pitate se tko će navigirati kroz asteroidna polja, kontaktirati druge civilizacije i hrabro ići tamo gdje nitko do sada nije, ili se barem nije hvalio? Nogom birana ekipa pilota krstarit će ovom letjelicom na putu prema sutra, a trasa je dobro poznata: druga zvijezda desno, pa ravno sve do jutra. (rima!, op.a.) Lansirna rampa uz Savski nasip bit će spremna i jedino se očekuje vas, svekoliko pučanstvo, da ovacijama i kricima ohrabrenja pozdravite početak naše male odiseje.
Ovaj let će se izvršiti u četiri rotacije posade: za lansiranja i polijetanje zadužen je 5hbaroom svojom vrsno-plesnom magyarsaundi selekcijom, u gornjim slojevima atmosfere kormilo će držati InNEr, pri napuštanju sunčevog sustava na mostu dežurstvo preuzima Leotik, a posljednju etapu kroz duboki hladni svemir odradit će Jack the Tripper. Stoga, pomozite nam upriličiti i uveličati ovo polijetanje, i, dok ne prizemljimo negdje ujesen, budite dobri, plesni i pozdravljeni, a do tada ćemo se gledati u outer space-u! Ovim party-em obilježavamo i 7 godina postojanja i djelovanja Trip to Zion kolektiva uz uvijek izvrsno vizualno iskustvo u režiji Trip to Zion VJ-a, a predstavit ćemo Vam i string art radove mladog umjetnika iza imena Post-Hypnotic Suggestion. Vidimo se 16.3, Houston, no problem, we're high.
[  ]

5hbaroom
Nakon par godina raveanja, zasićen čistim konzumerizom i razočaran pomankanjem određenih podvrsta psytrance-a u nas, s nekolicinom kolega-istomišljenika kupuje komad po komad opreme te od 2009. počinju promovirati urbanije psy zvukove uokolo Zagreba. U setovima se može čuti i koji noćni zvuk, no glavnina se odnosi na suomi, funky zvukove.
http://www.soundcloud.com/shbaroom
http://www.myspace.com/cupuskactus

InNEr
Željan bogatstva i slave, teških droga i lakih žena, besplatnih upada i pokrivenih putnih troškova, ovaj se mladac mudro odlučuje unovčiti svoj hobi slušanja muzike te postaje DJ-om. Lišen talenta i glazbeno neobrazovan, a sve uz kroničan nedostatak ritma i clubbingom oštećen sluh, u svom naumu nije se dao pokolebati. U hipu svladava beatmatch, iako je bio sve samo ne "rođen s tim", a muziku počinje preslušavati i intenzivnije nego prije. Jedino što mu je preostalo za naučiti jest kako da ne ostavlja dojam da uživa u muzici koju pušta, što, uz dreadlockse, vidi kao elementarnu pretpostavku za uspješno usvajanje kulerskog DJ look-a. S time muku muči i danas...
http://www.soundcloud.com/inner-5
http://www.discogs.com/user/InNEr

Leotik (Samobor)
Leotik je Samoborac rođen 1986. godine, a najvjerojatnije od tada i ovisan o muzici. Nakon višegodišnjeg slušanja i partijanja po techno i drum'n'bass partijima prije 4 godine otkriva psytrance te se, očaran za njega tad novim zvukom, upušta u svijet psihodelije. Začetnik je i Psymobor kolektiva i već neko vrijeme se igra promotora, i u suradnji sa Psyebancijom i OddVodom organizira par partija na otvorenom od kojih je najposjećeniji Pozdrav Proljeću, koji se ove godine održava po 3. put. Preferira tvrdi full on zvuk, no nerijetko se poigrava i sa forest psytranceom...
http://www.facebook.com/Psymobor

Jack The Tripper
Dolazi iz opskurno-metalnih i industro-ebm pozadina, po produkciji prtlja već godinama bez naznaka nekog ozbiljnijeg rada, a od prošlog ljeta okušava se i u dj-anju. U načelu okrenut istraživanju svakojakih, poglavito šumskih zvukova, za ovu prigodu odlučio se zapitati kako šuma zvuči u vakuumu svemira.
http://www.soundcloud.com/Jack-the-Tripper
http://www.facebook.com/TrippingTrollJack

Ostali linkovi:
event @ facebook: https://www.facebook.com/events/248243738592756/
Tripping Trolls @ facebook: https://www.facebook.com/TrippingTrolls
Trip to Zion @ facebook: https://www.facebook.com/Trip2Zion

upad: 20 KN


SUBOTA 17.03. • VRATA 21:00 POČETAK 21:00
VOLIM IRSKU proudly presents:
ST. PATRICK'S DAY

www.volim-irsku.com

Zaljubljenici okupljeni oko projekta Volim Irsku, koji ima za cilj promovirati irsku glazbu, ples i kulturu, pozivaju Vas na proslavu povodom blagdana irskog nacionalnog zaštitnika Sv. Patrika! Osim zvukova irske tradicionalne i rock glazbe, tokom večeri imat ćete priliku uživati i u koracima irskog plesa u izvođenju čak tri plesne grupe!

CELTIC FANTASY (Zagreb)
http://www.facebook.com/celticfantasy
Celtic Fantasy je prva i jedina grupa irskog modernog stepa u Hrvatskoj, osnovana u siječnju 2010. godine u Zagrebu. Velikom ljubavlju prema plesu želja im je približiti irsku kulturu plesa ljubiteljima Irske i plesnoj sceni općenito.

RIONA (Zagreb)
http://www.facebook.com/groups/241533952180/
Škola irskog plesa Riona osnovana je u siječnju 2010. godine kako bi ponudila irski ples u izvornom i autentičnom obliku podučavanja. Uz to nastoje proširiti irski ples u Hrvatskoj i prenijeti sva iskustva i ljubav prema izuzetnoj i bogatoj plesnoj tradiciji Irske.
[  ]

CELTIC RHYTHM (Srbija)
http://www.facebook.com/celticrhythmudruzenje
Celtic Rhythm je grupa irskog plesa sa najdužom tradicijom na Balkanu. Osnovao ju je 2002. godine koreograf i profesionalni plesac Marko Mićić. Marko se irskim plesom počeo baviti sa 17 godina, a ovih dana nastupa u novoj predstavi Dance of Desire, iz irskog Ballybuniona, rame uz rame plesačima koji su plesali i u spektaklima Riverdance i Lord of the Dance.

DJ NATKO (Zagreb)
Vaš domaćin, opsjednuti zaljubljenik u Irsku, servirat će Vam najbolje od irske tradicionalne i rock glazbe: The Chieftains, The Dubliners, Gaelic Storm, The Pogues, Dropkick Murphys, Flogging Molly, Lunasa, Flook, Wolfe Tones, Planxty, Joanie Madden, Mike McGoldrick, Solas, Dervish, Clancy Brothers, The Corrs, Eire Og, Irish Rovers, The Bothy Band, Loreena McKennitt, The Cranberies, Spailpin, Blood Or Whiskey, Tossers, Mahones, Porters, Electric Ceili, Belfast Food, Orthodox Celts, Irish Stew OS...

upad: 15 KN

promo guy // 12/03/2012

Share    

> njuz [last wanz]

cover:

"Centaurus A Galaxy", još jedan video s hvaljenog albuma KING UBU

| 18/04/2024 | terapija |

>> opširnije


cover: Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

Diskont TV no.23 - KENSINGTON LIMA

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover:

"Smrt svetu", novi singl niških dadawave legendi FIGURATIVE THEATRE

| 18/04/2024 | promo guy |

>> opširnije


cover: Reinterpretacija soundtracka za SF film

Reinterpretacija soundtracka za SF film "Contact" u izvedbi Scott Lawlora

| 17/04/2024 | mr x. |

>> opširnije


cover: ŠPURIJUS objavili predizborni singl

ŠPURIJUS objavili predizborni singl "Direktan prijenos" s frontmenom TBF!

| 16/04/2024 | promo guy |

>> opširnije



well hosted by plus.hr | web by plastikfantastik*